Východ – Západ 18:11 (kon.)
konec
Tým Východ
18:11 (6:3, 7:3, 5:5)
Tým Západ
Neděle 13.01.2013, 11:00 • Traktor Sport Palace, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Západ vstřelil branku! Zatímco si Barulin bral hráčskou hokejku i rukavici, vstřelil ILJA KOVALČUK jedenáctý gól do prázdné branky. Asistence:Pavel Dacjuk.
     
    56:40
    Západ vstřelil branku! I Západ se dostává na dvojciferné skóre, po dokonalém vyšachování si tento gól připsal ALEXANDER KOROLJUK. Asistence: Michael Varnakov, Sergej Širokov.
     
    55:20
    Západ vstřelil branku! Barulin špatně rozehrál po Žerděvové střele, doslova tak namazal na hokejku SERGEJE ŠIROKOVA, na kterého tak zívala volná branka.
     
    50:09
    Západ vstřelil branku! MICHAEL VARNAKOV byl zcela nebráněný a když se k němu dostala zpoza branky přihrávka od Plotnikova, měl jednoduchou práci. Asistence: Sergej Plotnikov, Tim Stapleton.
     
    49:10
    Východ vstřelil branku! Do statistik se svým gólem zapisuje i JAKUB PETRUŽÁLEK, který stál na konci přečíslení a dorazil Pěrežoginovu střelu. Asistence: Alexander Pěrežogin, Tomáš Záborský.
     
    44:56
    Východ vstřelil branku! Už je to o deset branek! IGOR SKOROCHODOV jel opět sólový nájezd a Staňa na ně dnes nemá štěstí. Asistence: Deron Quint.
     
    44:03
    Východ vstřelil branku! DMITRIJ KAGARLICKIJ se dostal do úniku po levé straně, najel si před staňu, zabrzdil, udělal otočku a zasunul mezi brankářovy betony! Asistence: Jori Lehtera, Igor Skorochodov.
     
    42:01
    Západ vstřelil branku! Drobná korekce skóre, kdy po Širokovově přihrávce zpoza branky střílel ALEXANDER KOROLJUK z mezikruží a trefil horní růžek. Asistence: Sergej Širokov.
     
    41:06
    Východ vstřelil branku! JEVGENIJ KUZNĚCOV dává svůj čtvrtý gól, když byl na konci celé brejkové akce. Vymíchal Staňu a zasunul za tyčku.
     
    40:13
    Východ vstřelil branku! Ihned po buly se Dacjuk dopustil velké chyby a doslova vyslal SERGEJE MOZJAKINA do sóla, které bylo využito střelou mezi Staňovy betony.
     
    39:30
    Východ vstřelil branku! A jednu z takových kombinací teď předvedl Východ. Kvantum přihrávek, zcela volný DERON QUINT před Staňou a následná střela pod břevno. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Jori Lehtera.
     
    37:54
    Západ vstřelil branku! Je po Barulinově neprůstřelnosti. Nutno ale dodat, že ILJA KOVALČUK dostal pŕehršel času na to, aby zblízka propasíroval puk za jeho záda... Asistence: Alexandr Radulov.
     
    37:06
    Východ vstřelil branku! RINAT MAMAŠEV stál na tom správném místě u kruhu, převzal Záborského zadovku a střelou nad lapačku překonal Staňu. Asistence: Tomáš Záborský, Jakub Petružálek
     
    33:16
    Východ vstřelil branku! Dominance Východu pokračuje, do sóla se dostal ALEXEJ MOROZOV, nic nevymýšlel a střelou nad ledem překonal Staňu. Asistence: Ilja Nikulin.
     
    29:02
    Východ vstřelil branku! Ještě za námi není ani polovina utkání a Východ je už na desítce. ALEXEJ MOROZOV dostal ideální přihrávku na střeli a z první se trefil naprosto přesně. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    28:17
    Východ vstřelil branku! Ačkoliv jel sólo Západ, rozhodčí pískají kdovíproč trestné střílení pro Východ. K nájezdu se postavil JORI LEHTERA, prohodil si puk mezi nohami, nechal ho projet kolem sebe i kolem Košečkina a je z toho velice krásný gól.
     
    25:41
    Západ vstřelil branku! Hody pokračují a ALEXANDR RADULOV ukázal, co je mu vlastní. Najel si do střelecké pozice a dokonale vymetl horní růžek. Asistence: Pavel Dacjuk.
     
    24:18
    Východ vstřelil branku! Co se nepodařilo Lehterovovi, dokonal DERON QUINT střelou zblízka pod břevno. Asistence: Jori Lehtera,
     
    21:52
    Západ vstřelil branku! Je tu rychlá odpověď. NIKOLAJ ŽERDĚV se dostal do sóla, a i s trochou štěstí procedil puk do branky. Asistence: Sergej Širokov.
     
    21:31
    Východ vstřelil branku! JEVGENIJ KUZNĚCOV je dnes prvním hráčem, který zkompletoval hattrick. Trefil se prudkou ranou z úhlu.
     
    17:45
    Západ vstřelil branku! Po dlouhé době se prosazují i hráči Západu. Žerděv přenechal puk do druhé vlny SERGEJI ŠIROKOVOVI a ten střelou do šibenice překonal Garnetta. Asistence: Nikolaj Žerděv.
     
    16:29
    Východ vstřelil branku! Po obrovské chybě při rozehrávce se ke střele do prázdné branky dostal JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence je vtipně připsána hráči soupeře, Alexandru Rjazancevovi, do statistik se ale samozřejmě neuvede.
     
    13:52
    Východ vstřelil branku! DMITRIJ KAGARLICKIJ se dostal do dalšího sóla a střelou nad levý Košečkinův beton upravuje na 5:2. Asistence: Jori Lehtera.
     
    09:45
    Východ vstřelil branku! To je gólová smršť. Zpoza branky vyslal přihrávku Lehterov a zblízka se prosadil IGOR SKOROCHODOV. Asistence: Jori Lehtera, Dmitrij Kagarlickij.
     
    09:04
    Východ vstřelil branku! Tým Východu už vede. Ke střele se dostal RINAT MAMAŠEV a i když se mu střela moc nepovedla, puk přeskočil Košečkina a zapadl do branky. Asistence: Alexandr Pěrežogin.
     
    07:45
    Východ vstřelil branku! A je srovnáno. Nikulin vystřelil z levého kruhu a pŕed brankou stojící TOMÁŠ ZÁBORSKÝ tečí dostal puk do branky. Asistence: Ilja Nikulin, Alexandr Pěrežogin.
     
    7:21
    Východ vstřelil branku! První branku Východu vstřelil JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence: Jakub Petružálek.
     
    04:47
    Západ vstřelil branku! A hned je tu druhá trefa.ALEXANDER KOROLJUK chtěl vyzvat ke střele Žerděva, od něj se puk vrátil k útočníkovi Čechova a ten pod horní tyčku zvýšil na 2:0. Asistence: Nikolaj Žerděv.
     
    04:16
    Západ vstřelil branku! Je tu první gól, když se po Radulovově přihrávce zpoza branky prosadil ILJA KOVALČUK. Asistence: Alexander Radulov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Kuzněcov (Petružálek), 8. Záborský (Nikulin, Pěrežogin), 10. Mamašev (Pěrežogin), 10. Skorochodov (Lehtera, Kagarlickij), 14. Kagarlickij (Lehtera), 17. Kuzněcov, 22. Kuzněcov, 25. Quint (Lehtera), 29. Lehtera (pen.), 30. Morozov (Mozjakin), 34. Morozov (Nikulin), 38. Mamašev (Záborský, Petružálek), 40. Quint (Kagarlickij, Lehtera), 41. Mozjakin, 42. Kuzněcov, 45. Kagarlickij (Lehtera, Skorochodov), 45. Skorochodov (Quint), 50. Petružálek (Pěrežogin, Záborský) - 5. Kovalčuk (Radulov), 5. Koroljuk (Žerděv), 18. Širokov (Žerděv), 22. Žerděv (Širokov), 26. Radulov (Dacjuk), 38. Kovalčuk (Radulov), 43. Koroljuk (Širokov), 51. Varnakov (Plotnikov, Stapleton), 56. Širokov, 57. Koroljuk (Varnakov, Širokov), 60. Kovalčuk (Dacjuk)


    Tým Východ: Michael Garnett (Čeljabinsk), Konstantin Barulin (Kazaň) - Ilja Nikulin (Kazaň), Anton Bělov (Omsk), Jevgenij Medveděv (Kazaň), Renat Mamašev (Nižněkamsk), Viktor Antipin (Magnitogorsk), Deron Quint (Čeljabinsk) - Jevgenij Kuzněcov (Čeljabinsk), Sergej Mozjakin (Magnitogorsk), Jori Lehtera (Novosibirsk), Jakub Petružálek (Chabarovsk), Tomáš Záborský, Alexander Pěrežogin (oba Omsk), Alexej Morozov (Kazaň), Dmitrij Kagarlitskij (Novokuzněck), Igor Skorochodov (Chanty-Mansijsk).
    Tým Západ: Vasilij Košečkin (Čerepovec), Rastislav Staňa (CSKA) - Alexander Rjazancev (Čerepovec), Kevin Dallman (Petrohrad), Ondřej Němec (Lev), Ilja Gorochov (Dynamo Moskva), Staffan Kronwall (Jaroslavl), Dmitrij Kalinin (Petrohrad) - Ilja Kovalčuk (Petrohrad), Pavel Dacjuk, Alexander Radulov (oba CSKA), Tim Stapleton (Minsk), Nikolaj Žerděv (Mytišči), Alexander Koroljuk (Čechov), Sergej Širokov (CSKA), Denis Kokarev (Dynamo Moskva), Sergej Plotnikov (Jaroslavl), Michajl Varnakov (Nižnyj Novgorod).

    Rozhodčí: Vjačeslav Bulanov, Konstantin Olenin - Konstantin Gorděnko, Sergej Šeljanin