Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Šumperk 3:4 (po s.n.) | Ústí n/L – Kadaň 2:4 (kon.)
Třebíč – Jihlava 2:3 (po s.n.) | Beroun – Most 4:2 (kon.) | Písek – Litoměřice 2:3 (po pr.)
Olomouc – Benátky n/J 2:1 (po pr.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0.)
Královští lvi Hradec Králové
Pondělí 14.01.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:48
    Hra se nám teď vyrovnala. Z dobré palebné pozice se snažil střílet jeden z Rebelů, bohužel jsem nezahlédl přes další brodské hráče jeho číslo. Z mezikruží trefil jen nohy padajícího Jiřího Hendricha (HKR), který držel puk pod svým tělem hodně dlouho a míří ke dvěma minutám za zdržování hry.
     
    58:09
    A právě Lukáš Havel (HBR) jde zbytečně na lavici hanby, což může být v posledních minutách problém. Provinil se hrubostí.
     
    56:10
    Pozdvižení u pravé tyčky Jakuba Čecha, kde si Michal Mikeska (HKR) ustlal na jednom z Rebelů. hradecký útočník vyloučen za hákování, přičemž ho domácí kotel častuje jménem jednoho druhu otravného hmyzu
     
    50:32
    David Roupec (HKR) je vyloučen za sekání.
     
    47:50
    Ondřej Stehlík (HBR) se v uctivé vzdálenosti od své branky, poblíž modré čáry hostů, dopustil faulu. Odsedí si 2 minuty za podražení.
     
    44:18
    Východočeši se stále pohybovali v útočném pásmu a u hrazení si vynutili faul. Za hranicí pravidel si u hrazení vypomohl Aleš Jelínek (HBR), jenž se provinil hákováním.
     
    41:40
    Rychlá kombinace Rebelů pořádně zkomplikovala život hostující obraně a je z toho další dvouminutový trest na královéhradecké straně. Jan Berger (HKR) je vyloučen za pád pod nohy.
     
    38:24
    Rebelové jsou na koni a snaží se ze své aktuální psychické výhody vytěžit co nejvíce. Jejich delší pobyt v útočném pásmu vyústil v držení protihráče, jehož se dopustil Jan Berger (HKR).
     
    31:47
    Lukáš Endál (HBR) putuje za katr kvůli hákování, Hradec Králové bude hrát 42 sekund přesilovku 4 na 3. Z kruhu na levé straně předtím pálil vedle vzdálenější tyčky Martin Vágner.
     
    31:12
    Naštěstí pro brodský soubor se dalším hloupým faulem prezentoval i Vít Budínský (HKR), jenž předvedl nic neřešící sekání v útočném pásmu. Poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    30:29
    Havlíčkův Brod má v posledních minutách více ze hry, k čemuž mu určitě hodně pomohlo snížení. Kotouč teď rychle poskakoval kolem branky Jakuba Čecha, ale nakonec z toho nic nebylo. Zbytečného nedovoleného bránění se za hradeckou brankou dopustil Jan Knotek (HBR) a přibrzdil svůj tým, který se teď bude muset bránit.
     
    27:48
    Tentýž hráč byl vzápětí hodně nápadně faulován Jiřím Hendrichem (HKR), který putuje ke dvěma minutám do hokejového vězení za nedovolené bránění.
     
    23:55
    Východočeši sevřeli Rebely pod tlak a vyslali hned několik nebezpečných projektilů. Nakonec je vyloučen po přerušení hry Pavel Blažek (HBR) za hákování.
     
    18:49
    Nejdříve střílel z levého kruhu do připraveného brankáře Dolejše Petr Haluza, po čemž se svou troškou do mlýna. Středem kluziště se vydal Zdeněk Čáp, ale na modré čáře byl zastaven. Vše končí faulem Radima Ostrčila (HBR), jenž se dopustil držením hole.
     
    15:47
    A rychlý postup domácích zastavil Petr Haluza (HKR) jen za cenu nedovoleného zákroku a odsedí si 2 minuty za podražení.
     
    10:32
    Hradec Králové teď tahá za delší konec pomyslného provazu a jeho další souvislejší pobyt v blízkosti Daniela Dolejše končí přesilovou hrou. Nedovoleným bráněním se provinil Radim Ostrčil (HBR).
     
    04:12
    Hodně okatý faul předvedl Jiří Hendrich (HKR), jenž posílá podražením svůj tým do tří hráčů, v nichž se budou Královští lvi bránit hned 64 sekund.
     
    03:16
    Hra má zatím velmi svižné tempo, ale na výraznější šanci stále čekáme. Útok Rebelů teď zastavil Milan Karlíček (HKR), který dostal 2 minuty za držení protihráče a osobní trest na 10 minut za držení protihráče.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Havel (Kostourek, Ondráček), 37. Polodna (Musil, Havel), 58. Rytnauer (Kostourek), 65. Rytnauer (Kostourek) - 15. Švagrovský (Berger, Tvrdík), 20. Švagrovský (Čáp, Tvrdík), 59. Moskal


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - M. Blažek, Protivný, A. Jelínek, Soldán, Pavlík, Ostrčil, Novotný - Polodna, Endál (C), Vondráček, Knotek, P. Blažek, Ondráček, Rytnauer, L. Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) - Hendrich, Roupec, Vágner (A), Karlíček, Havlík, Čáp, Klement - Brož, Říha, Švagrovský, Tvrdík (A), Berger, Macháň, Půlpán, Haluza, Mikeska (C), Budínský, Moskal, Valášek.

    Rozhodčí: Petr Humpolíček - Maxim Černý, Daniel Reich.

    Diváci: 956
    bahis siteleri