Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:6 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:0 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:3 (po s.n.) | Arizona – Chicago 4:6 (kon.) | NY Islanders – Tampa 4:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 2:1 (po s.n.)
konec
Minnesota Wild
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Dallas Stars
Pondělí 21.01.2013, 02:00 • Xcel Energy Center (18 064) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Dallas Stars: Celek z Texasu v minulé sezóně utekly vyřazovací boje jen o vous, ovšem bylo to už počtvrté za sebou a fanoušci Stars už pomalu začínali ztrácet trpělivost. V Dallasu se hraje hokej od roku 1993 (klub se přestěhoval z Minnesoty, kde tým North Stars působil už od sezóny 1967/68). Největším dosavadním úspěchem je vítězství Stanley Cupu v roce 1999. Dallas určitě ani letos nepatří mezi kandidáty na trofej Lorda Stanleyho, ovšem vyřazovací boje nejsou nemožné. Stejně jako Wild, tak i Stars byli na trhu s hráči hodně aktivní. Největší trumf vytáhl generální manager Joe Nieuwendyk, když angažoval nejlepšího Evropana v historii NHL Jaromíra Jágra. Ten by vedle Louie Erikssona a Jamieho Benna tvořit jeden z nejúdernějších útoků NHL, avšak má to háček. Benn nemá s Wild ještě vyjednanou smlouvu, a i když už maji Stars za sebou jeden zápas, odehráli ho bez nadějného Benna.

    A právě první utkání, které Start ze sobotu na neděli odehráli, jen potvrdil, že si Jágr z Kladna přivezl exelentní formu. Čtyřmi body totiž rozhodl o tom, že Dallas na domácím ledě porazil Phoenix 4:3, a to I přesto, že za Coyotes měl na svém kontě tři body (2+1) Radim Vrbata. Jágr vstřelil dva góly a na branky Whitneyho a Erikssona přihrával.

    Předsezónní posily:
    Cody Eakin (Washington)
    Jaromír Jágr (Philadelphia)
    Aaron Rome (Vancouver)
    Derek Roy (Buffalo)
    Ray Whitney (Phoenix).

    Pozn.: U “předsezónních posil“ jsou v závorkách uvedeny celky, ze kterých určitý hráč přišel.
     
    Minnesota Wild: Tento celek je v NHL dvanáctou sezónu, nikdy se mu však nepovedlo dojít dál než do finále konference. Poslední léta patřili Wild mezi trpaslíky zámořské soutěže. Vždyť v minulých čtyřech sezónách museli hráči Minnesoty pozorovat utkání play-off pouze doma z gauče. To se však má změnit. Minnesota během letního přestupového období vyfoukla všem ostatním týmům NHL dvě nejzářivější hvězdy na trhu s volnými hráči. Z Nashvillu se do Minnesoty přestěhoval americký obránce Ryan Sutter a jeho krajan a bývalý kapitán New Jersey Zach Parise.

    Předsezónní posily:
    Jake Dowell (Dallas)
    Zenon Konopka (Ottawa)
    Zach Parise (New Jersey)
    Ryan Suter (Nashville)

    V prvním utkání letošní sezóny, které odehrála Minnesota ze soboty na neděli, Wild na domácím ledě hostili Colorado Avalanche. I když Start po první dvacetiminutovce prohrávali, díky třígólové druhé části se průběh utkání otočil. Ve třetí třetině se Minnesota prosadila ještě jednou, snížení Colorada pak už jen znamenalo kosmetickou úpravu skóre na konečných 4:2 pro Wild. Na vítězství Minnesoty se dvěma góly podílel Dany Heatley, premiérovou trefu v NHL dal Mikael Granlund. K této dvojici se pak jednou brankou přidal Pierre-Marc Bouchard.
     
    Zámořská NHL se po dlouhé přestávce zaviněnou výlukou, znovu rozběhla. Šestadvacet týmů už má za sebou úvodní zápas, a protože se zkrácená základní částí, činící 48 zápasů, musí vtěsnat do krátkého časového rozmezí, většinu mužstev čeká druhé utkání hned další den. Výjimkou nejsou ani týmy Minnesota Wild a Dallas Stars. Přivstaňte si a pozorujte počínaní Jaromíra Jágra v dresu Stars, začínáme ve 2:00.
     
    Utkání se o pár minut zpozdí, začátek bude zřejmě okolo 2:15.
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Harding (Bäckström) – Spurgeon, Suter, Gilbert, Stoner, Prosser, Falk – Parise, Koivu M. (C), Heatley – Cullen, Granlund, Setoguchi – Bouchard, Brodziak, Clutterbuck – Powe, Konopka, Mitchell.

    Dallas Stars: Nihlstorp (Lehtonen) – Goligoski, Robidas, Rome, Daley, Benn J., Larsen – Eriksson, Roy, Jágr – Whitney, Morin, Ryder – Morrow (C), Fiddler, Nystrom – Garbutt, Eakin, Smith.
     
    Oba celky už jsou nastoupeny na modrých čarách, aby si vyslechly hymnu USA.
     
    Do branek obou celků se postavili náhradníci, kteří tak dostávají šanci už ve druhém zápase sezóny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Úvodní buly vyhráli hostující Dallas Stars, v útočném pásmu se ale moc dlouho nehřáli.
     
    01:00
    Už v první minutě je tu vyloučení. Na trestnou lavici putuje za podražení domácí kapitán Mikko Koivu (MNS).
     
    01:27
    Minnesotě se povedlo vyhodit, a tak musí Dallas zakládat další útok až od své branky.
     
    02:00
    Derek Roy trefil na modré čáře pouze brusle Matta Cullena, a proto se puk dostává do středního pásma.
     
    02:33
    Poprvé v utkání se střelou prezentovala také česká osmašedesátka Jaromír Jágr, Josh Harding ale jeho projektil vyrazil.
     
    03:00
    Wild už jsou v plném počtu, Koivu opustil trestnou lavici.
     
    03:38
    Poté, co se hráči Minnesoty dotkli puku, se hra přestěhuje před Christophera Nihlstorpa.
     
    04:08
    První domácí formace složená z hvěz Parise, Koivu, Heatley si větší úzení tlak nedokázala vytořit, navíc se puk ocitl na hostující střídačce.
     
    04:50
    Setoguchiho rána mířila jen těsně vedle levé tyčky branky Dallasu. Poté se domácí útočník snažil v brankovišti Stars hledat Granlunda, ten se ale nacházel v jiných místech.
     
    05:40
    Domácí Wild jsou o něco lepším týmem, ovšem gólově se jim jejich mírný tlak nedaří zúročit.
     
    06:21
    Ale Goligoski neudržel kotouč na modré čáře, a čárový sudí proto musí odpískat postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    06:21
    Ovšem pozor! Nejednalo se o ofsajd, ale nýbrž o to, že Alex Goligoski (DAL) dlouho podržel kotouč ve své rukavici, což je podle nových regulí nedovolené.
     
    06:31
    Avšak síly na ledě se vyrovnají. Ryan Suter (MNS) se provinil postavením mimo hru.
     
    06:47
    A do třetice je tu další vyloučení. Přísný metr rozhodčích odnesl i Jaromír Jágr (DAL), jenž se provinil držením.
     
    07:15
    Dany Heatley teď mohl dvakrát s trochou štěstí otevřít skóre, Nihlstorp ale v obou případech ukázal skvělý reflex!
     
    08:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už ve hře čtyři na čtyři se do puku opřel ZACH PARISE, který tvrdou ránou do pravého horního rohu nedal Nihlstorpovi žádnou šanci. Parise tak dává svou první branku v novém působišti. Asistence: Pierre-Marc Bouchard.
     
    08:47
    I Jaromír Jágr už je na ledě, druhou zkrácenou početní výhodu Wild už využít nedokázali.
     
    09:53
    I Dallas umí útočit, což teď prokázal Daley, který proplul s pukem do útočného pásma jako nůž máslem, následná střela ale postrádala přesnost.
     
    10:46
    Domácím hokejistům se zatím daří hodně střel blokovat, proto na Hardinga zatím šly jen dvě střely.
     
    11:23
    Minnesota hraje od začátku jako by ve větší pohodě, což navíc umocnil vedoucí gól. Stars se ale nevzdávají a srdnatě se snaží forčekovat už v útočném pásmu.
     
    12:17
    Jágrova kombinace s Louiem Erikssonem nyní nebyla tak efektivní jako v zápase proti Phoenixu, díky níž Stars nad Coyotes zvítězili 4:3.
     
    12:54
    Nyní se povedlo hostujícím Stars na chvíli usadit před Hardingem. Do šance se po kombinaci na jeden dotek dostal Ryder, branku Wild ale netrefil.
     
    12:59
    Je tu přesilovka pro Dallas. Na trestnou lavici putuje Matt Cullen (MNS).
     
    12:59
    Alex Goligoski se na modré čáře opřel do puku, avšak trefil jen prostor, kde se nacházel domácí maskovaný muž Josh Harding.
     
    13:20
    Michael Ryder si sjížděl k brance, kam dostal od Robidase střílenou nahrávku. Naneštěstí pro Dallas ale Ryderovi puk čepel hole přeskočil!
     
    14:59
    Těsně předtím, než Cullen opustl trestnou lavici, pokoušel Jágr k teči vybídnout Raye Whitneyho, ten ale ze vzduchu kotouč nedokázal sklepnout. Wild jsou v pěti.
     
    15:13
    Obrovská šance pro Jaromíra Jágra. Ten nejprve nabil na střelu Erikssonovi, jeho střelu dokázal sice Harding vyrazit ale jen k čislu 68. Naposlední chvíli ale Jágrovi vložil do rány hůl Gilbert.
     
    16:12
    Nyn íse bude pískat zakázané uvolnění, tlak Dallasu tak alespoň na chvíli pro domácí přestane.
     
    16:52
    Tvrdý boj o puk se odehrává u pravého hratení v pásmu Wild. Černou gumu se nakonec podařilo vydolovat Dallasu, který opět Hardingovi zatápí.
     
    17:36
    Střela Trevora Daleyho letěla těsně nad branku Wild!
     
    18:11
    Na druhé straně se Mikko Koivu pokoušel dorážet pokus Danyho Heatleyho. Chris Nihlstorp ale puk pevně přikryl, o zbytek se postarala hostující obrana.
     
    18:32
    Dereku Royovi se na modré čáře nepovedlo prstrčit na Jágra, u puku je proto domácí obránce Prosser.
     
    19:01
    Ohlášena poslední minuta úvodní části.
     
    19:36
    Daleyho nahození sbírá za brankou Hardinga pouze obránce Ryan Suter, Dallas tak zřejmě skončí první část bez vstřeleného gólu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po prvních dvaceti minutách zápasu mezi Minnesotou a Dallasem vedou domácí Wild 1:0, a to díky brance své předsezónní akvicize z New Jersey Zachu Parisemu. V druhé polovině první třetiny ale přebrali iniciativu hry spíše Stars, největší šanci borců v bílých dresech si vytvořil Jaromír Jágr, avšak zatím podobné štěstí jako při utkání s Phoenixem nemá. Druhá perioda začne přibližně ve 3:00.
     
    Statistiky po 1. třetině:
    Střely: 8:11
    Vhaazování: 12:5
    Hity: 6:5
    Zblokované střely: 5:11
    Nejvíce času na ledě:
    MNS: Tom Gilbert - 7:46
    DAL: Trevor Daley - 7:52
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    V úvodní minutě druhé části chce Dallas odhodlaně vtrhnul do útočného pásma, uvidíme, zda se jim z jejich tlaku poveden konečně něco vytěžit.
     
    20:58
    Jaromíš Jágr obkroužil celé pásmo Wild, a poté nahodil před Hardingovu branku, kde číhal Derek Roy. Ovšem bývalý buffalský centr kotouč nelízl.
     
    21:27
    I nadále jsou Hvězdy nastěhované v pásmu Minnesoty, Wild se museli osvobodit jen vyhozením dos středního pásma.
     
    22:11
    Puk byl vyhozen mimo hrací plochu, avšak hráči Dallasu se tohoto přestupku dopustili mimo svou obrannou třetinu, a tak se vylučovat nebude.
     
    22:43
    Potom, co puk těsně před Fiddlerem zachytil Stoner, se bude pískat icing a hra se přestěhuje před Nihlstorpa.
     
    23:18
    Domácí Minnesota se pokusila založit útok, ovšem jejich akce skončila hned v zárodku.
     
    23:53
    Na druhé straně se Loui Eriksson pokusil najít jednoho z dvojice Jágr-Roy, avšak Wild tuto přihrávku přečetli a nedovolili, aby se jeden z jmenovaných ke kotouči dostal.
     
    24:36
    Eakinovi se nepodařilo v jízdě zpracovat kotouř, proto Hardingovi žádné nebezpečí nehrozí.
     
    25:20
    Z pravé strany poslal na Nihlstorpa puk střelou příklepem Dany Heatley, brankář Stars měl ale levý beton včas na svém místě.
     
    26:10
    Ani jednomu z týmů se teď nedaří se na delší dobu usadit v pásmu soupeře.
     
    26:45
    Hostující útočník Wandell se snaží důsledně napadat, ovšem proti dvojici hráčů Wild neměl příliš šancí na úspěch.
     
    27:30
    Dvakrát ohrozil branku Stars tvrdou ránou obránce Stoner. Poté dostal Cullen do brankoviště parádní zadovku, ani tento moment ale k dalšímu brankovému momentu nevedl.
     
    28:27
    Na druhé straně měl proti Eakinově střele co dělat Josh Harding!
     
    Reklamní přestávka.
     
    28:58
    Hned po reklamní pauze se do další palebné pozice dostal Clutterbuck, Nihlstorp si ale s jeho pokusem dokázal poradit.
     
    29:30
    Další ránu na strážce dallaské svatnyě vyslal Setoguchi, Nihlstorp ale zase kryje.
     
    29:46
    O svou druhou brnaku v dnešním utkání se pokoušel Parise, ovšem nyní se mu beton Nihlstorpa přehodit nepovedlo. Na druhé straně trvdě pálil Fiddler, avšak jeho rána se mezi tři tyče ani nevlezla.
     
    30:48
    Minnesota bude rozehrávat další akci až zpoza své branky.
     
    31:08
    Razantní střelou z otočky se prezentoval hostující obránce Dillon, ten pálil pouze do míst, kde byl připraven gólman Josh Harding.
     
    31:34
    Po Erikssonově nahrávce Jágrovi puk utekl, a tak se ho na své modrí čáře ujali borci v dresu Wild.
     
    32:07
    Nyní se ale v souboji prvních formací podařilo té minnesotské uzavřít tu dallaskou. O rozruch se starala dvojice Koivu s Parisem, avšak Nihlstorp nemusel ani v jednom z případů zasahovat.
     
    32:58
    Zdálo se, že bychom mohli vidět bitku. Ale dva kohouty Robidase a Konopku čároví arbitři oddělili od sebe včas.
     
    33:39
    Švédský útočník Tom Wandell se prohnal okolo levého mantinelu a střelou zápěstím donutil Hardinga k zákroku.
     
    34:04
    Špatná nahrávka Minnesoty skončila pouze na holi Robidase, který na druhou stranu poslal kotouč na Larsena, jehož následná rána vyprášila vyrážečku brankáře Hardinga.
     
    34:50
    Domácí hokejisté se provinili zakázaným uvolněním, proto se bude vhazovat před svatyní Joshe Hardinga.
     
    35:16
    Derek Roy se individuálně prosadil hned proti dvěma protihráčům, poté posunul kotouč na Goligoského, ten ale branku Hardinga netrefil.
     
    35:53
    Loui Eriksson nestihl zasáhnout do nabídky od Eakina, proto mohl zůstat brankář Wild klidný.
     
    36:36
    Do zadovky Raye Whitneyho výborně zasáhl obránce Stoner, a na chvíli tak přibrzdil znovu se stupňující tlak Dallasu.
     
    37:22
    Alex Goligoski čeká, než mu spolhráči vystřídají, poté se Stars vydají na další útočnou zteč.
     
    37:59
    Ta však dlouhého trvání neměla a skončila prakticky v zárodku, avšak ani kontr domácích úspěšmý nebyl.
     
    38:25
    Bouchard se mohl podruhé v utkání zapsat do historie zápasu, k asistenci se mu ale branku přidat nepodařilo!
     
    38:40
    Na trestnou lavici putuje domácí Kyle Brodziak (MNS), Dallas tak má před koncem druhé třetiny šanci vyrovnat.
     
    39:18
    Nahrávka na Raye Whitneyho neprošla a Minnesota vyhazuje kotouč až k Nihlstorpovi.
     
    39:40
    V dalším rozletu jsou Hvězdy zastaveny píšťalkou čárového sudího.
     
    39:55
    Mezi kruhy se k puku dostal Michael Ryder, a i když to měl v obležení tří hráčů domácích těžké, přesto dokázal najít mezírku, kudy vystřelil na Hardinga. Ten i po tomto momentu drží čistý štít!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nám tolik zajímavých momentů jako v té první nepřinesla. Dallas i Minnesota se zice pár záblesků připravily, avšak i po čtyřiceti minutách platí skóre 1:0 pro Wild, kteří díky Pariseho gólu z první třetiny.
     
    Statistiky po 2. třetině:
    Střely: 16:20
    Vhaazování: 17:17
    Hity: 15:16
    Zblokované střely: 7:17
    Nejvíce času na ledě:
    MNS: Tom Gilbert - 16:25
    DAL: Alex Goligoski - 15:17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Dallas má ještě zhruba nějakou půl minutu z přesilové hry, tu ale musí Stars, i s Jágrem na ledě, začínat od své branky.
     
    40:41
    Goligoski pálí, ale jeho rána je zblokována prvním hráčem. To už je Minnesota v plném počtu hráčů.
     
    41:10
    Nyní měl Chris Nihlstorp docela štěstí. Střela od modré čáry v podání jednoho z domácích se odrazila od prvního hráče do prostoru pravého kruhu. Tam naštěstí pro Stars nikdo z Wild nestál, kdyby ano, dával by zřejmě do odkryté klece. Nihlstorp totiž pohybem reagoval na první směr rány.
     
    42:10
    Wild znovu v útoku, tentokrát ale Setoguchi na útočném výletu nebyl úspěšný.
     
    43:00
    Eakin chtěl být tím prvním z Dallasu, kdo protrhne trápení texaského celku. Harding ale zatím působí hodně jistým dojmem.
     
    43:16
    Brodziakova rána zamířila pouze vedle branky Nihlstorp.
     
    43:45
    Nyní Brodziak vymyslel parádní nahrávku na Clutterbucka, který tečoval střelu do protipohybu Nihlstorpa, jenže brankář Stars dokázal na poslední chvíli vykopnout svůj beton.
     
    44:40
    Na ledě je po nějaké chvíli první útočná letka Dallasu, bude to právě ona, která se pokusí o vyrovnání?
     
    45:15
    Střela Dereka Roye byla zblokována do bezpečných prostor pro Joshe Hardinga.
     
    45:43
    Cal Clutterbuck se mezi kruhy ocitl úplně sám, jenže v rozhodující chvíli mu kotouč přeskočil hokejku!
     
    45:59
    Whitney nahrál na modrou čáru Robidasovi, jenže jeho rána neměla ani zdaleka gólové parametry.
     
    46:40
    Další útok Stars vedení Michaelem Ryderem skončil jen dva metry za modrou čárou, obrana Wild dnes působí opravdu konzolidovaným dojmem.
     
    47:25
    Souboj o puk vybojovali ve středním pásmu domácí, kteří nemají důvod se někam bezhlavě hnát.
     
    48:12
    Už se zdálo, že do šance pronikne Bouchard, avšak nedočkavý Clutterbuck zhatil celou akci postavením mimo hru.
     
    48:31
    Derek Roy nabídl před branku puk na Jágra, ten nejprve tečoval kotouč bruslemi. Poté se s pukem obtočil kolem klece, ale Harding dokázal českou legendu svým levým betonem zastavit!
     
    49:02
    Pierre-Marc Bouchard (MNS) je vyloučen za napadení brankáře Nihlstorpa. Ovšem trest dostal i Stephan Robidas (DAL), který právě Boucharda na gólmana Dallasu postrčil.
     
    50:01
    Ve hře čtyři na čtyři je zatím aktivnější Dallas.
     
    50:20
    Ovšem svůj tlak v branku Hvězdy nepřetavily, ba naopak mohly inkasovat. Parise vybojoval puk za brankou Stars a poslal ho na hůl Mikka Koiva, jenže Nihlstorp drží akcie Dallasu stále nad vodou.
     
    50:40
    Ofenzivně laděný obránce Trevor Daley byl na dalším útočném výletu. Bezzubá bekhendová střela z pravé strany ale nemohla znament srovnání stavu.
     
    51:25
    V posledních okamžicích se musela Minnesota pouze osvobodit vyhozením do středního pásma.
     
    52:00
    Nihlstorp musel čelit další šanci domácího týmu. Mezi dvojicí bránících hráčů Stars proklouzl Brodziak, avšak gólman Dallasu udržuje i nadále stejný stav.
     
    52:43
    Střela Ryana Sutera od modré čáry k Nihlstorpovi nedoletěla, byla totiž zblokována do rohu kluziště.
     
    53:14
    Dva bloky teď předvedli nejprve Gilbert a poté Suter, Minnesota hraje hodně obětavě.
     
    53:51
    Čas se Dallasu pomalu krátí, ba naopak Minnesota šetří cenné vteřiny v útočném pásmu.
     
    54:20
    Stonerovu střelu se pokoušel dorazit Dany Heatley, Nihlstorp chytá!
     
    55:05
    Cody Eakin se tělem natlačil až před brankoviště Wild, avšak nebylo mu dovoleno zakončit podle svých představ.
     
    55:38
    Konopka bojuje za brankou Stars, čímž šetří další drahocenné vteřiny pro Wild, kteří stále vedou jen o jedinou trefu.
     
    56:19
    Smith v útočném pásmu proti Suterovi neuspěl, Stars už moc času nezbývá.
     
    57:04
    Dany Heatley nahodil kotouč do rohu kluziště, jenže ještě před Parisem byl u puku dříve Alex Goligoski.
     
    57:43
    A šance Dallasu jsou ještě menší, Minnesota má výhodu ...
     
    57:59
    Je to Trevor Daley (DAL), který výrazně ztenčil naděje Dallasu na bodový zisk.
     
    58:29
    Minnesota dlouho kombinovala, nakonec se snažil Pariseho najít nahrávkou Mikko Koivu, kotouč se mu ale propasovat na svého spoluhráče nepodařilo.
     
    59:00
    Ve vlastním oslabení mohl vyrovnat Ray Whitney Loui Eriksson vybojval kotouč v rohu kluziště do předbrankového prostoru ho naservíroval právě hráči s číslem třináct! Harding parádně chytá!
     
    59:00
    Time-out pro Stars!
     
    59:10
    Po zakázaném uvolnění Wild se hra stěhuje znovu před Hardinga.
     
    59:27
    Dallas bez brankáře!
     
    59:41
    Goligoski neudržel kotouč v útočném pásmu, a tak se vstříc rozhodnutí vydala dvojice Parise - Heatley. První jmenovaný ale přejel modrou čáru dřív, než bylo potřeba - ofsajd.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Minnesota tak nakonec poráží na domácím ledě Jágrův Dallas fotbalovým výsledkem 1:0, když výhru zařídil už v deváté minutě první části Zach Parise. Josh Harding, který dnes v brance nahradil Nicklase Bäckströma, udržel čisté konto.
     
    Statistiky po 3. třetině:
    Střely: 24:32
    Vhazování: 24:26
    Hity: 20:25
    Zblokované střely: 11:26
    Nejvíce času na ledě:
    MNS: Jared Spurgeon - 23:50
    DAL: Alex Goligoski - 24:32
     
    Já se s vámi loučím, přeji dobrou noc. (04:34:24)

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 9. Parise (Bouchard)


    Minnesota Wild: Harding (Bäckström) – Spurgeon, Suter, Gilbert, Stoner, Prosser, Falk – Parise, Koivu M. (C), Heatley – Cullen, Granlund, Setoguchi – Bouchard, Brodziak, Clutterbuck – Powe, Konopka, Mitchell.
    Dallas Stars: Nihlstorp (Lehtonen) – Goligoski, Robidas, Dillon, Daley, Benn Jor., Larsen – Eriksson, Roy, Jágr – Whitney, Wandell, Ryder – Morrow (C), Fiddler, Nystrom – Garbutt, Eakin, Smith.
    bahis siteleri