Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:6 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:0 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:3 (po s.n.) | Arizona – Chicago 4:6 (kon.) | NY Islanders – Tampa 4:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 2:1 (po s.n.)
konec
New York Islanders
4:3 (0:0, 3:0, 1:3)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 21.01.2013, 19:00 • Nassau Veterans Memorial Coliseum • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    A pozor, už je to pouze o gól. Druhý gól za 34 vteřin střílel STEVEN STAMKOS, stojící u odkryté tyčky. Zužitkoval tak přesnou přihrávku zpoza branky. Asistence: Cory Conacher, Martin St. Louis.
     
    47:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Snaha se ale moc nevydařila, neboť před Nabokovem vznikl závar, kdy Hall nahodil puk, Nabokov se jej snažil skrýt, ale najednou se před ním objevil BENOIT POULIOT, který doslova dostrkal kotouč za brankovou čáru. Vypadá to ještě na drama. Asistence: B. J. Crombeen, Adam Hall.
     
    42:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat. MARTIN ST. LOUIS vystřelil z pravé strany, Nabokov ztratil na chvíli přehled o puku, ten se odrazil zpět ke střelci Tampy a druhý pokus už skončil v brance. Bez asistence.
     
    41:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla kombinace té špičkové úrovně. DAVID ULLSTROM si vyměnil puk s Aucoinem, pohybem dokonale zmátl Lindbacka a vzápětí mu poslal puk pod břevno. Asistence: Keith Aucoin, Travis Hamonic.
     
    37:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nejen, že nepřišla odpověď, je tu třetí úder New Yorku! Domácí se dostali do brejku dvou na jednoho a KYLE OKPOSO to vzal na sebe a prostřelil Lindbacka! Asistence: John Tavares, Matt Moulson.
     
    36:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    MATT MARTIN se vracel z trestné lavice, když byl puk ve středním pásmu a svůj sólový nájezd bezpečně proměnil! Asistence: John Tavares.
     
    25:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    DOmácí využívají přesilovku. MICHAEL GRABNER dostal skvělou přihrávku do jízdy, a i když byl u svého sóla faulován, dokázal dostat puk za Lindbackova záda. Asistence: Mark Streit, Jevgenij Nabokov

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. Grabner (Streit, Nabokov), 37. Martin (Tavares), 38. Okposo (Tavares, Moulson), 42. Ullstrom (Aucoin, Hamonic) - 43. St. Louis, 48. Pouliot (Crombeen, Hall), 48. Stamkos (Conacher, Louis)


    New York Islanders: Nabokov (DiPietro) - Streit, Hamonic, Carkner, Strait, MacDonald, Finley - Aucoin, McDonald, Reasoner, Martin, Okposo, Boyes, Moulson, Strait, Grabner, Ullstrom, Nielsen, Cizikas, Tavares.
    Tampa Bay Lightning: Lindback (Garon) - Brewer, Aulie, Salo, Lee, Carle, Hedman - Lecavalier, Pyatt, Malone, Purcell, Hall, Crombeen, St. Louis, Thompson, Pouliot, Labrie, Conacher, Stamkos.

    Rozhodčí: Larue, Lemelin - Devorski, Mach

    Diváci: 15 322
    bahis siteleri