K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Kladno 4:1 (kon.)
Sparta – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 6:3 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Neděle 27.01.2013, 15:30 • KV Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Skuhravý nejdříve vybojoval puk na buly, poslal puk do středního pásma, kde si ho převzal Pech a ten od modré čáry vystřelil na prázdnou branku. Tu sice netrefil, ale puk se od zadního mantinelu dostal k MARTINU ZAŤOVIČOVI, který se již nemýlil. Asistence: Lukáš Pech, Václav Skuhravý.
     
    59:05
    Závorka po střele jednoho z hráčů Slavie ukryl kotouč do lapačky. HC Slavia Praha požádala o oddechový čas a při té příležitosti odvolává z branky Furcha. Vhazovat se bude po pravici Závorky.
     
    49:19
    Jelínek dostal puk do prostoru mezikruží, otočil se kolem své vlastní osy a bekhendem vystřelil na bránu. Závorka chytá puk opět do lapačky.
     
    47:46
    Tak to byla šance! Zaťovič proklouzl jen tak tak obranou hostujícího celku a zničeho nic se objevil tváří v tvář Furchovi. Zatáhl puk na bekhendovou stranu, udělal blafák a vystřelil. Pochvala však v tomto případě musí připadnout brankáři hostů, protože Zaťoviče dokázal dokonale vybruslit a v podstatě brankovou příležitost vynulovat.
     
    43:04
    Doležal ujížděl po pravém mantinelu na bránu, když ho nedovoleným zákrokem zastavil Tomica. Od rozhodčích obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    42:18
    Obrovská šance Slavie. Klhůfek vzal puk u levé tyče, objel s ním branku a už se zdálo, že puk jen zasune do poloodkryté klece. Najednou se tam ale ukázala lapačka Závorky a v ní posléze i černá guma.
     
    34:14
    Na trestnou lavici odchází hostující na dvě minuty za sekání Jelínek. Popravdě, před pár momenty bylo na ledě pár sporných okamžiků, za které rozhodčí mohli vylučovat. Tohle sekání jsem ale neviděl.
     
    30:59
    A svoji snahou v útočné třetině si vybojovali vyloučení domácího Zuckera za hákování.
     
    27:41
    Po střele Koblasy vznikla před brankářem Furchem šarvátka, kterou nakonec hlavní rozhodčí oceňují dvěma minutami pro Vachvce a pro Kadlece. Oba dva dostávají dvě minuty za hrubost. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    24:50
    Pohl se dostal před Furcha, ještě přihrával Doležalovi, který před prázdnou bránou minul puk.
     
    23:12
    Možná se zdá, že neznám jiné jméno hráče, než je Tomáš Hertl, ale on patří opravdu mezi ty nejaktivnější. Teď projel za bránou, dostal se až před Závorku, vystřelil bekhendem, ale trefil jenom lapačku brankáře v zeleném dresu. Musím vyzdvihnout oba hráče, tedy jak Hertla, tak i Závorku. Hezký hokejový moment.
     
    22:21
    Slávistický David Skokan se dostal obdobně jako Košťál k odraženému puku, zametl ho směrem na bránu, ale puk následně o pár centimetrů minul pravou tyč branky.
     
    20:24
    Furch chytá. Bicek se pokoušel o blafák do forhendu, ale už byl příliš blízkou brankáři hostí, který se střelou neměl problémy.
     
    20:24
    Následně se ale puk dostal k hráčům Energie a Jiří Bicek se dostal do úniku, kde byl seknut protihráčem...nařízeno trestné střílení.
     
    18:05
    Další šance Hertla. Po chybě Drtiny se dostal do samostatného úniku, ale bekhendem nedokázal přesně zamířit mezi tři tyče.
     
    15:40
    Koblasa sám před Furchem. Bekhendovou střelou však pozorného brankáře překonat nedokázal. Furch si poradil i s další střelou, tentokráte následující od modré čáry.
     
    15:20
    Další obrovská šance Tomáše Hertla. Ten dostal přihrávku zpoza brány přímo na hranici brankoviště, vystřelil, ale levý beton Závorky byl proti vstřelení branky a puk vyrazil do rohu.
     
    13:20
    Nádherná akce Tomáše Hertla. Poté, co se dostal u pravého rohu v útočném pásmu k puku, vyjel směrem před branku Závorky, kam se dostal bez problémů a poté vystřelil na branku domácích. Závorka ale jeho pokus opět chytá.
     
    01:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Výborný vstup karlovarské Energie do utkání. Nejdříve se nedokázala sice udržet v útočném pásmu, ale poté založila karlovarská obrana akci ve svém pásmu, Nosek přihrál LUKÁŠI PECHOVI, který tvrdou střelou rozvlnil síť za brankářem Furchem. Asistence: David Nosek, Jiří Drtina.
     
    00:27
    Domácí úvodní tlak vyústil ve vyloučení. Kučny jde na trestnou lavici za držení hole.
    Marken.cz

    Michal Žáček

    Branky a nahrávky: 2. Pech (Nosek, Drtina), 60. Zaťovič (Pech, Skuhravý)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) - Nosek, Drtina, Prošek, Gulaši, Grman, J.Látal, Kloz - Bicek, Pech, Zaťovič - Pohl, Vlach, Doležal - Zucker, Skuhravý, Košťál - Koblasa, Vachovec, Skladaný
    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Kadlec, Kempný, Kuboš, Koma, Kolařík, Holub, Kučný - Skokan, P. Jelínek, Tomica - Hertl, V. Růžička ml., Sklenář - Žejdl, Alinč, Krenželok - Poletín, Klhůfek, Stránský, Micka

    Rozhodčí: Trombík, Mikula - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri