K. Vary – Salzburg 2:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (1:0, 1:0,0:2)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 27.01.2013, 19:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Daniel Wachter nakonec rozhodl o vítězství svého týmu v KV Areně. Salzburg se vrací zpět domů jako vítěz!
     
    64:37
    Ještě se bude vylučovat. Ondřej Beránek (KVA) se ocitl v šanci a na trestnou lavici míří Adam Hascic (SLZ) za faul loktem. Domácí mají možnost rozhodnout.
     
    59:10
    50 sekund do konce, domácí kouč Eismann si vyžádal pro své mužstvo oddechový čas. Vhazuje se před Harakalem.
     
    51:38
    Hosté teď měli obrovský tlak, a ten přinesl ovoce. Na trestnou lavici usedá Lukáš Bláha (KVA). Odsedí si dvě minuty za sekání.
     
    48:49
    Vyloučen hráč s domácího týmu Polyanychka, dvě minuty za hákování.
     
    47:01
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A hosté vyrovnávají! Po nepřesné Biniasově rozehrávce se dostali do přečíslení a po střele Jakubitzky se k odraženému kotouči dostal NIKOLAUS KRAUS, který už si s brankářem věděl rady. Asistence: Jakubitzka, Mnajevs.
     
    43:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Po krásně kličce, na kterou byl Harakal krátký, vstřeluje úvodní branku hostí SLAVA MINAJEVS. Asistence: Wachter.
     
    40:45
    Utkání začíná velmi zostra! Ideální nahrávku dostal od Wachtera Hascic, který se snažil zakončil. Harakal měl plné ruce práce.
     
    35:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté zvyšují náskok na 2:0. Po krásné Rubešovo (KVA) nahrávce, přišlo ještě elegantnější zakončení od JAKUBA VEVERKY. Ten si v brankovišti počínal opravdu bravurně, když po krásné kličce zasunul kotouč do prázdné Stekcovi (SLZ) brány. Asistence: Tomáš Rubeš, Ondřej Beránek.
     
    34:47
    Hosté jdou do tří! Na trestnou lavici si půjde k Wachterovi sednout Minajevs. odsedí si 2 minuty za sekání.
     
    34:10
    Znovu byl faulován domácí hráč, tentokrát Jakub Novák. Dvě minuty si jde logicky odsedět hráč hostí číslo 14, Daniel Wachter za podražení.
     
    32:20
    Fursaa (KVA) se po kombinaci s Egerem (SLZ) ocitl v šanci. Trefil však pouze Harakalovo (KVA) rameno!
     
    30:46
    Janás (KVA)s Osmíkem (KVA) jeli přečíslení 2:1, Janás se rozhodl pro střelu a ta zazvonila o brankovou konstrukci Skecovi (SLZ) brány.
     
    26:45
    Rozhodčí znovu vylučuje. Na trestnou lavici míří hráč z hostujícího týmu číslo 3 Michael, (SLZ) na dvě minuty za hákování.
     
    20:52
    Molnár (KVA) se po Rubešově (KVA) přesné přihrávce ocitl v šanci. Byl však faulován a na trestnou lavici míří Minajevs (SLZ). Odpyká si dvě minuty za hákování.
     
    14:59
    Bude se opět vylučovat! A znovu na straně domácích. Tentokrát si dvě minuty půjde odsedět Jakub Veverka (KVA). Vyloučen je za sekání.
     
    12:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po další pohldné kombinaci domácích se ocitl na jejím konci POLYANYCHKA, který po Molnárově asistnci střílel do prázdné branky. Energie otevírá skŕe.
     
    05:53
    Bude se vylučovat! Dvě minuty si odpyká Tomáš Pfistr, (KVA), za hákování. Hosté mají možnost jít do vedení.

    Matouš Bečka

    Branky a nahrávky: 13. Polyanychka (Molnár), 36. Veverka (Rubeš, Beránek) - 44. Minajevs (Wachter), 48. Kraus (Jakubitzka, Minajevs), ?. Wachter


    HC Energie Karlovy Vary: Harakal, Nguyen - Vaněk, Novák J., Pfister, Osmík, Beránek, Bláha, Binias, Janás, Rubeš, Molnár, Veverka, Rulík, Polyanychka, Novák M
    EC Red Bull Salzburg: Skec, Vlachovic - Michael, Wolf, Kainz, Steinacher, Lancsar, Minajevs, Strobl- Gruber, Wachter, Hascic, Jakubitzka, Vukoja, Eger, Vasilonoks, Fursaa, Nagy, Kraus, Cutta, Delovienzo

    Rozhodčí: Kostourek - Belko, Maloušek
    bahis siteleri