NY Rangers – Philadelphia 2:1 (kon.) | Boston – New Jersey 2:1 (po s.n.) | Buffalo – Toronto 3:4 (po pr.)
Ottawa – Washington 3:2 (kon.) | Tampa – Florida 5:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (kon.)
Detroit – Dallas 4:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 1:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 3:2 (po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Dallas Stars
Středa 30.01.2013, 01:30 • Joe Louis Arena • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    VALTTERI FILPPULA dává svojí druhou branku v utkání, když mu gól perfektní přihrávkou připravil Pavel Dacjuk. Finský útočník zakončoval již do prázdné branky. Asistence: Pavel Dacjuk, Todd Bertuzzi.
     
    46:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit odskakuje na rozdíl dvou branek, když dobrou práci předvedl před Lehtonenem DAMIEN BRUNNER, který dokázal dostat puk do branky. Asistence: Johan Franzen, Henrik Zetterberg.
     
    39:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Konečně se domácí dočkali! Jako správný kapitán vzal všechno na sebe HENRIK ZETTERBERG a tvrdou střelou z vrcholu kruhu nedal Lehtonenovi šanci. Asistence: Patrick Eaves, Niklas Kronwall.
     
    33:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní byl už Lehtonen bezmocný, když ukázkovým pasem našel Pavel Dacjuk volného mezi kruhy VALTTERIHO FILPPULU, který z první prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Pavel Dacjuk,
     
    30:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přečíslení dva na jednoho končí brankou, když střelu Codyho Eakina vyrazil Howard přímo na hůl LOUIE ERIKSSONA, který měl poté snadnou úlohu dostat puk do branky. Asistence: Cody Eakin, Jaromír Jágr.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 34. Filppula (Dacjuk), 40. Zetterberg (Eaves, Kronwall), 47. Brunner (Franzen, Zetterberg), 47. Filppula (Dacjuk, Bertuzzi) - 31. Eriksson (Eakin, Jágr)


    Detroit Red Wings: Howard (McCollum) - Ericsson, Kronwall, Smith, Quincey, Kindl, Huskins - Brunner, Zetterberg, Franzen - Bertuzzi, Dacjuk, Filppula - Eaves, Abdelkader, Cleary - Tootoo, Emmerton, Miller
    Dallas Stars: Lehtonen (56. Bachman) - Larsen, Goligoski, Robidas, Dillon, Benn Jo., Daley - Jágr, Benn Ja., Eriksson - Ryder, Eakin, Whitney - Vincour, Fiddler, Nystrom - Garbutt, Wandell, Morrow

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Darcy Burchell - David Brisebois, Scott Cherrey

    Diváci: 20,066
    bahis siteleri