Lipt. Mikuláš – Michalovce 6:5 (po pr.) | Trnava – Topoľčany 3:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Senica 0:3 (kon.)
Prešov – Prievidza 4:1 (kon.) | Detva – Trebišov 5:7 (kon.) | Pov. Bystrica – Bardejov 3:6 (kon.)
po prodl.
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:5 (1:2, 2:3, 2:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Úterý 05.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Koniec zápasu. (19:19:31)
     
    63:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Týmto gólom sa nám aj skončil zápas medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami, FRANTIŠEK POLIAČEK sa dostal k puku na pravej strane dal si to na príklep a tvrdou strelou na bránu rozhodol o víťazstve domácich. Asistencia: Kledrowetz a Holigu.
     
    62:37
    Do útoku ide prekvapivo Bača, snaží sa pretlačiť pomedzi kruhy, kde sa mu aj podarilo vystreliť, avšak jeho pokus zablokovali obrancovia.
     
    61:51
    V predĺžení sa hrá viac menej iba zo strany na stranu, bez nijakej veľkej šance, oba tímy si uvedomujú, že musia hrať opatrne.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:17
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza v tejto chvíli Peter Bartík, ktorý nepríjemne fauloval Zorvana, mikulášsky útočník dostal aj 10 min. osobný trest. Za nejaké nie pekné slová odchádza na trestnú aj samotný Zorvan.
     
    59:10
    Ospravedlňujeme sa, ale na zimnom štadióne máme menší problém s internetom, resp. s výpadkami.
     
    56:10
    Liptovský Mikuláš postupuje do útoku, je to obranca Bača, ktorý si hádže puk pomedzi obrancov, pomaly sa už dostal medzi kruhy, kde sa snažil aj vystreliť, v poslednej chvíli mu puk vypichol obranca.
     
    54:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané! Perfektný zápas tu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, druhý gól si v tejto chvíli pripisuje LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý dopravil po teči puk pomedzi betóny Petra. Asistenciu si pripisuje Peter Bartík.
     
    51:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A, žeby sa nám ešte na koniec rysovala dráma. Druhý gól v dnešnom stretnutí si pripisuje PATRIK KUBÁŇ, ktorý sa po prihrávke od mantinelu ocitol osamotený pred brankárom Petrom, kde ho vyškolil teda riadne blafákom. Asistencie: Paukovček a Bartík.
     
    51:15
    Veľmi nudný hokej, hrá sa v podstate zo strany na stranu bez žiadnej veľkej šance, na trestnú v týchto sekundách odchádza Zorvan po tom ak nepríjemne fauloval pri mantinely Kubovčíka.
     
    49:46
    Hrá sa tak trošku nezáživný hokej na oboch stranách, i keď hostia hrajú presilovku. Veľa nepresností...
     
    48:48
    Kledrowetz dostal nepríjemne po rukavici, ale nakoniec je to on, ktorý opúšťa ľadovú plochu, za zdvihnutie puku z bránkoviska.
     
    47:23
    Nepríjemná strela hostí, tí sa natlačili do útočného pásma, rýchla kombinácia na ktorej je Fajčák, ktorý z príklepu mieri tesne mimo, Palko sa túto strelu naťahoval čo to dalo.
     
    46:26
    Na teraz sa po zakázanom uvoľnení vhadzuje pred brankárom Petrom, buly vyhrali hostia, ktorí sa snažili o brejk, ale ten sa im v konečnom dôsledku nepodaril.
     
    45:44
    Liptovský Mikuláš postupoval do útočného pásma, útok sa však zastavil medzi kruhmi po tom ako Paukovček stratil rovnováhu.
     
    44:03
    Po buly v obrannom pásme domácich robia hostia menšiu šarapatu, dva krát to už vyzeralo že vystrelila na Palka, ale ich pokusy nie a nie prísť, nakoniec stratili puk pri mantinely.
     
    42:20
    Liptovský Mikuláš sa dostal po ľavej strane, resp. popri mantinelu do útočného pásma, pokus Kubovčíka brankár hostí zneškodnil, následne sa do útoku tlačia hostia.
     
    41:15
    Posledná časť zápasu sa pred chvíľou začala, pri puku aktuálne hostia, ktorí postupujú do útoku.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 17. Uhrík (Paukovček, Bartík), 23. Kubáň (Paukovček, Bartík), 26. Paukovček, 52. Kubáň (Paukovček), 55. Paukovček (Bartík), 64. Poliaček (Kledrowetz, Holiga) - 11. Linet (Čavrk, Šeliga), 19. Linet (Čavrk), 23. Linet (Čavrk), 27. Šechný (Rusnák), 37. Linet (Čavrk)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Kubáň, Kledrowetz, Poliaček, Jonák, Sajko, Uhrík, Jančuška, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Petro (Kurali) - Tkáč, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.
    bahis siteleri