Lipt. Mikuláš – Michalovce 6:5 (po pr.) | Trnava – Topoľčany 3:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Senica 0:3 (kon.)
Prešov – Prievidza 4:1 (kon.) | Detva – Trebišov 5:7 (kon.) | Pov. Bystrica – Bardejov 3:6 (kon.)
po prodl.
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:5 (1:2, 2:3, 2:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Úterý 05.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    63:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Týmto gólom sa nám aj skončil zápas medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami, FRANTIŠEK POLIAČEK sa dostal k puku na pravej strane dal si to na príklep a tvrdou strelou na bránu rozhodol o víťazstve domácich. Asistencia: Kledrowetz a Holigu.
     
    54:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané! Perfektný zápas tu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, druhý gól si v tejto chvíli pripisuje LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý dopravil po teči puk pomedzi betóny Petra. Asistenciu si pripisuje Peter Bartík.
     
    51:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A, žeby sa nám ešte na koniec rysovala dráma. Druhý gól v dnešnom stretnutí si pripisuje PATRIK KUBÁŇ, ktorý sa po prihrávke od mantinelu ocitol osamotený pred brankárom Petrom, kde ho vyškolil teda riadne blafákom. Asistencie: Paukovček a Bartík.
     
    36:16
    Dukla dala gól!
    Na trestnej sa Uhrík moc neohrial, Michalovce sa hneď po buly usadili v pásme, puk sa najskôr pohyboval pred Palkom z ničoho nič prešiel na pravú stranu, odkiaľ do prázdnej brány pohotovo zakončuje JAKUB LINET, ktorý si pripisuje už štvrtý gól! Štvrtú asistenciu si pripisuje aj Anton Čavrk.
     
    26:25
    Dukla dala gól!
    Už si pripadám tak trošku ako na zmenách stavu, píšem v podstate iba gól za gólom, nie kvôli tomu, že by sme Vám neponúkali presné informácie každú chvíľu, ale tu na zimnom štadióne padá gól za gólom. Dobrá strela z ľavej strany z hokejky RICHARDA ŠECHNÉHO, ktorý sa nemýlil. Asistencie: Rusnák a Opatovský.
     
    25:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Diváci, ktorí prišli na zimný štadión iba teraz tak si na kvalitný hokej nemôžu vôbec sťažovať, gól za gólom a domáci hráči v priebehu minúty vyrovnávajú. Viacero striel pred bránou hostí z hokejok Milana Jonáka či LUKÁŠA PAUKOVČEKA, druhý menovaný si obehol bránu a následne do prázdnej zakončil. Asistencie: Jonák a Bartík.
     
    22:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Olalá!!! Prekrásny gól v podaní domácich hráčov a na jej konci je PATRIK KUBÁŇ, ktorý si to za posledné zápasy naozaj zaslúžil, perfektná prihrávka Lukáša Paukovčeka skončila na hokejke Patrika, ktorý z prvej nádherne zasunul pod hornú tyč. Asistencie: Paukovček, Bartík.
     
    22:10
    Dukla dala gól! Ú hádžeme šiltovky, dobre tak tu na štadióne v Liptovskom Mikuláši možno nie, ale za veľkou mlákou to je nič nezvyčajné. Michalovce sa dostavajú do vedenia o dva góly po tom čo si tretí gól pripisuje JAKUB LINET, ktorý pretlačil puk pred Palkom do brány. Asistencie: Čavrk, Hrubý.
     
    18:44
    Dukla dala gól!
    Avizované vylúčenie domácich je už iba avizované, opäť je to tretia útočná formácia, ktorá robí problémy celému Liptovskému Mikulášu a hlavne Palkovi, ktorý už po druhý krát inkasuje z hokejky JAKUBA LINETA. Asistenciu si pripisuje Anton Čavrk.
     
    16:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci využívajú tretiu presilovku a vyrovnávajú na 1:1. Liptáci si dlhšie držali útočného pásmo o puk však nepresnosťou prišli, s následného rýchleho protiútoku prebehol po pravej strane Lukáš Paukovček, jeho nahodený puk vyrazil pred seba brankár Petro a MICHAL UHRÍK tak povediac aj v páde zasunul puk za brankárov chrbát. Asistencie: Paukovček a Bartík.
     
    10:02
    Dukla dala gól!
    Hostia sa dostali v úvodnej časti hry do vedenia, perfektne to teraz spravili východniari, rýchlim presunom sa dostali do útočného pásma, prihrávka z ľavej strany a presné zakončenie JAKUBA LINETA, ktorý si priam počkal kým Palko roztiahne betóny a "pukol" mu to presne pomedzi. Asistenciu si pripisujú: Anton Čavrk, Ján Šeliga.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 17. Uhrík (Paukovček, Bartík), 23. Kubáň (Paukovček, Bartík), 26. Paukovček, 52. Kubáň (Paukovček), 55. Paukovček (Bartík), 64. Poliaček (Kledrowetz, Holiga) - 11. Linet (Čavrk, Šeliga), 19. Linet (Čavrk), 23. Linet (Čavrk), 27. Šechný (Rusnák), 37. Linet (Čavrk)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Kubáň, Kledrowetz, Poliaček, Jonák, Sajko, Uhrík, Jančuška, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Petro (Kurali) - Tkáč, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.
    bahis siteleri