Chrudim – Choceň 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Chrudim
3:4 (2:0, 1:3, 0:0 - 0:1)
HC Spartak Choceň
Středa 06.02.2013, 18:30Krajská liga mužů
Partner:
     
    59:46
    Komplikace pro chrudimský tým. Za vražení na hrazení je poslán na trestnou lavici Filip Procházka (CHR) . Bude to ještě krušných čtrnáct vteřin pro Chrudimské.
     
    37:07
    A za zdržování hry dostávají další trest! Nyní, tedy ve třech, budou bránit přesilovou hru Chocně.
     
    37:07
    Nyní je však přesilová hra u konce, na trestnou lavici putuje Ugo Dobiáš (CHR) za podražení.
     
    35:40
    Pana Prchala v tuto chvíli nechápu. Robert Bláha (CHC) zastavil unikajícího Králíčka, mělo být nařízenou jednoznačné trestné střílení. Sudí však posílá Bláhu na dvě minuty na trestnou lavici. Při vší úctě, tohle hlavní rozhodčí nezvládl.
     
    30:43
    Petr Pilař (CHC) razantně sekl Bartoníčka do hokejky a po právu dostává dvě minuty na trestné lavici. Nyní opravdu nechápu, čemu se tak vehementně diví.
     
    26:39
    Vyloučeni jsou Pavel Beránek (CHC) a Jan Turčáni (CHR) na dvě minuty za hrubost.
     
    25:45
    Petr Bartoníček hnal do protiútoku, byl podražen Martin Novákem (CHC), který dostává menší trest. Sám Bartoníček ještě nepříjemně zajel dojel do tyče, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    23:52
    Emoce nyní vzplanuly poté, co David Vacek (CHR) dohrál u mantinelu jednoho z hráčů Chocně a za svůj prohřešek dostává dvě minuty + deset minut za naražení zezadu.
     
    18:28
    Pavel Beránek (CHC) zastavil rodící se protiútok a již sedí za svůj faul na trestné lavici. Domácí mohou ještě umocnit zmar Chocně.
     
    16:58
    Filip Luňák (CHC) oslabuje svůj mančaft, když je vyloučen za krosček.
     
    10:42
    Početní výhoda Chocně je velmi rychle u konce. Za nedovolené bránění za katr usedl Petr Pilař (CHC). Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách, poté přijde zkrácená přesilovka Chrudimi.
     
    09:54
    Tentokrát se však v obraně chrudimského týmu objevilo okénko, čehož využil Tomáš Prachař a mířil sám na branku. Jeho zakončení ztížil Luděk Vích (CHR) a za svůj zásah dostává dvouminutový pobyt na trestné lavici.
     
    04:30
    Chrudim si za svou píli vybojovala přesilovou hru, za podražení je vyloučen Luboš Pochobradský (CHC).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Králíček (Bartoníček, Schweinfurter), 19. Plch (Kišš, Dvořák), 33. Bartoníček (Králíček, Sýkora) - 26. Krejza (Pochobradský), 27. Prachař P., 34. Pilař L. (Pochobradský), 62. Beránek (Stříteský)


    HC Chrudim: Ament (34. Dundáček) - Sýkora, Vích, Frýda, Vacek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Zrůst, Králíček, Bartoníček, Schweinfurter, Procházka, Turčáni, Urban, Kišš, Plch, Slavík, Holub
    HC Spartak Choceň: Malý (Sajdl) - Novák, Lesák, Luňák, Pokorný, Prachař T., Beránek, Prachař P., Pilař P. Pilař L., Frorián, Krejza, Bláha, Šeda, Král, Pochobradský, Jetmar, Stříteský

    Rozhodčí: Prchal - Padevět, Holeček
    bahis siteleri