Mladá Boleslav – Sparta 0:4 (kon.) | Vsetín – HC Litvínov 2:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 0:3 (kon.)
Havířov – Liberec 4:1 (kon.) | Třinec – HC Kladno 6:0 (kon.) | Přerov – Pardubice 5:7 (kon.)
Zlín – Letňany 2:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 2:5 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 10:3 (kon.) | Písek – HC Plzeň 5:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 16.02.2013, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:24
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia trefuje prázdnou branku a jasně stvrzuje výhru! Tomáš Andres nejprve promáchl nahrávku od Fortelky v brejku dva na dva, ale následně opět hosté vybojovali puk a TOMÁŠ ANDRES z mezikruží trefil puk přesně do odkryté klece! Asistence: Michal Fortelka.
     
    58:53
    Domácí to zkouší v šesti! Vítek Vaněček zůstává na střídačce!
     
    57:57
    Fantastyczny bramkarz Vaněček! Domácí muž s maskou nyní podržel svůj tým! Marzin Patzelt se protáhl na brankoviště, kde mu čaroděj mezi tyčemi vypíchl puk holí. Následně podržel i dobrou střelu Josefa Sani od modré čáry, proti níž nastavil vyrážečku!
     
    56:03
    Tomáš Ludvík (HBR) dostal dvě minuty za krosček. Přesilovka pro Slávii.
     
    54:59
    Oddechový čas pro hosty z Prahy.
     
    50:19
    Rebelové budou hrát přesilovku. Martin Suda (SLA) v rohu útočného pásma podrazil jednoho z domácích a pyká.
     
    48:41
    Výtečně nyní zasáhl brankář Vítek Vaněček! Ten zlikvidoval ramenem únik Petra Tejrala a následně ještě pokryl nahození Tomáše Andrese od modré čáry.
     
    45:05
    Nejprve se Slavii nepovedla dotáhnout do konce krásná akce mířící po destinacích David Vyskočil - Martin Suda, když druhý jmenovaný nedosáhl na kotouč na brankovišti, jelikož jej odstavil od kotouče bek. Následně pálil z pravého kruhu Tomáš Andres, ale trefil jen místo, kde zasáhl lapačkou Vítek Vaněček!
     
    37:30
    V útočném pásmu zastavil faulem rozvíjející se akci Slavie Tomáš Ludvík (HBR). Ten se provinil faulem kolenem.
     
    34:45
    Rychlá akce po ose Petr Krejčí - Patrik Červený - Karel Drahorád, kterou zakončil posledně jmenovaný střelou z pravého strany brankoviště, ale našel jen připraveného Vítka Vaněčka!
     
    33:43
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří David Vala (HBR) za sekání.
     
    27:39
    Ovšem nyní se Rebelům povedla krásná akce! Celým jejím mozkem byl Matias Mäki, který nahazoval na branku Slavie, kde ještě tečoval Daniel Kolouch, ale trefil jen nastavenou brankářovu hruď.
     
    23:25
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Martin Polák (HBR) za držení protihráče.
     
    20:20
    První vážnější šance domácích! David Vala vystřeli od modré čáry, Lukáš Sochůrek jeho střelu vyrazil na levý roh brankoviště, kde stál volný Liridon Dupljaku, ale než se stihl vzpamatovat, už tu byl obránce, který mu zablokoval hůl!
     
    19:47
    Marcel Kottek (SLA) posílá svůj tým na 28 vteřin do tří. Slávistický hráč se provinil krosčekem.
     
    18:15
    Domácí budou hrát přesilovku. Na trestnou lavici míří David Vyskočil (SLA) za sekání.
     
    17:24
    Domácí v plném počtu. V závěru přesilovky ještě pálil Luboš Adam, ale jeho rána jen o milimetry minula horní tyčku Vaněčkovy brány!
     
    15:20
    Průnik soupeře vyřešil Marek Bancíř (HBR) hákováním. Za tento počin si posedí na trestné lavici. A pokud bůh dá, dokonce celé dvě minuty.
     
    11:42
    Slavia právě vstřelila branku!

    Zase ta samá formace udeřila a Slavie vede již 2:0! Tomáš Andres sebral puk ve středním pásmu, zajel s ním do útočné třetiny a Michal Fortelka z rohu pásma nahodil puk před branku. Hrací guma projela až do mezikruží na spojnici bodů pro vhazování, kde se do ni opřel MARTIN PATZELT, jenž trefil přesně horní růžek Vaněčkovy branky! Asistence: Michal Fortelka a Tomáš Andres.
     
    10:02
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté se zcela po zásluze dostávají do vedení! Petr Tejral nejprve dvakrát nedokázal překonat domácího muže s maskou a poté se Václav Ficek provinil obrovskou hrubicí, když vyhodil puk jen na hůl Tomáše Andrese, který okamžitě rozjel akci, ne jejímž konci stál MARTIN PATZELT, který střelou z pravého kruhu nad rameno bezmocného gólmana rozjásal své spoluhráče! Asistence: Michal Fortelka a Tomáš Andres.
     
    04:46
    Domácí opět v oslabení. Rebelové špatně střídali a jsou vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpykává Daniel Kolouch (HBR).
     
    03:55
    Slavia předvádí jednu lepší akci za druhou! Vítek Vaněček nyní vytáhl parádní záskok betonem proti akci červenobílých, kterou zakončoval po nahrávce z pravého kruhu do předbrankového prostoru Martin Patzelt, ale do poloodkryté klece stihl vložit beton Vítek Vaněček!
     
    01:48
    Patrik Červený nahazoval na bránu, ale na brankovišti byl kotouč sklepnut a do protipohybu domácího muže s maskou zakončoval David Vyskočil, ale minul horní tyčku!
     
    00:38
    Jenže Rebelové ve středním pásmu přišli o kotouč a Ondřej Hlídek (HBR) zastavil soupeře jen hrou vysokou holí.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Patzelt (Fortelka, Andres), 12. Patzelt (Fortelka, Andres), 60. Andres (Fortelka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Č. Novák) - Cívka, Bancíř, Ficek, Krajcigr, D. Vala - Ludvík, Hlídek, Kolouch, L. Vala, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Málek, Dupljaku, Mäki
    HC Slavia Praha: Sochůrek (Frodl) - Weinhold, Kottek, Saňa, Krejčí, Drahorád, Bureš - Červený, Hyršl, Josefus, Adam, Vyskočil, Patzelt, Žemlička, Tejral, Fortelka, Suda, Andres, Furch

    Rozhodčí: Petr Blecha - Lukáš Rampír, Tomáš Samuel
    bahis siteleri