Mladá Boleslav – Sparta 0:4 (kon.) | Vsetín – HC Litvínov 2:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 0:3 (kon.)
Havířov – Liberec 4:1 (kon.) | Třinec – HC Kladno 6:0 (kon.) | Přerov – Pardubice 5:7 (kon.)
Zlín – Letňany 2:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 2:5 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 10:3 (kon.) | Písek – HC Plzeň 5:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 16.02.2013, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:24
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia trefuje prázdnou branku a jasně stvrzuje výhru! Tomáš Andres nejprve promáchl nahrávku od Fortelky v brejku dva na dva, ale následně opět hosté vybojovali puk a TOMÁŠ ANDRES z mezikruží trefil puk přesně do odkryté klece! Asistence: Michal Fortelka.
     
    11:42
    Slavia právě vstřelila branku!

    Zase ta samá formace udeřila a Slavie vede již 2:0! Tomáš Andres sebral puk ve středním pásmu, zajel s ním do útočné třetiny a Michal Fortelka z rohu pásma nahodil puk před branku. Hrací guma projela až do mezikruží na spojnici bodů pro vhazování, kde se do ni opřel MARTIN PATZELT, jenž trefil přesně horní růžek Vaněčkovy branky! Asistence: Michal Fortelka a Tomáš Andres.
     
    10:02
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté se zcela po zásluze dostávají do vedení! Petr Tejral nejprve dvakrát nedokázal překonat domácího muže s maskou a poté se Václav Ficek provinil obrovskou hrubicí, když vyhodil puk jen na hůl Tomáše Andrese, který okamžitě rozjel akci, ne jejímž konci stál MARTIN PATZELT, který střelou z pravého kruhu nad rameno bezmocného gólmana rozjásal své spoluhráče! Asistence: Michal Fortelka a Tomáš Andres.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Patzelt (Fortelka, Andres), 12. Patzelt (Fortelka, Andres), 60. Andres (Fortelka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Č. Novák) - Cívka, Bancíř, Ficek, Krajcigr, D. Vala - Ludvík, Hlídek, Kolouch, L. Vala, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Málek, Dupljaku, Mäki
    HC Slavia Praha: Sochůrek (Frodl) - Weinhold, Kottek, Saňa, Krejčí, Drahorád, Bureš - Červený, Hyršl, Josefus, Adam, Vyskočil, Patzelt, Žemlička, Tejral, Fortelka, Suda, Andres, Furch

    Rozhodčí: Petr Blecha - Lukáš Rampír, Tomáš Samuel
    bahis siteleri