Vítkovice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.) | K. Vary – Chomutov 4:3 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Sparta 4:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 17.02.2013, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán! Duda poslal puk mezi obránce Pardubic, kam se neohroženě vrhl TOMÁŠ BULÍK. Ten se protáhl, a přestože měl puk na dlouhou hokejku, poslal ho mezi betony Martina Růžičky. Asistence: Radek Duda a Jiří Moravec.
     
    43:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně rychlé vyrovnání! Odražený kotouč se na vrcholku levého kruhu dostal na hůl JAROSLAVA KUDRNY, který ho z otočky napálil na branku. Bez asistence.
     
    43:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberec nabídnutou šanci využívá. Zmatku na modré a rozhození bránící trojice využil TOMÁŠ POSPÍŠIL. Ten si zkušeně potáhl kotouč do ideální střelecké pozice a nedal Růžičkovi šanci. Asistence: Jakub Čutta a Petr Nedvěd.
     
    35:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútok, nenápadná střela a je to o dvě branky. Nosek posunul ve středním pásmu na JANA BUCHTELEHO, jehož střela zápěstím zapadla až do branky. Asistence: Tomáš Nosek.
     
    00:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Diváci se ještě ani pořádně neusadili a máme tu první branku. Bartek získal kotouč ve vlastním pásmu a vyslal JIŘÍHO CETKOVSKÉHO do úniku. Ten přečíslení dvou na jednoho tvrdou ranou na vyrážečku. Asistence: Martin Bartek.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 44. Pospíšil (Čutta, Nedvěd), 44. Kudrna, 56. Bulík (Duda, Moravec) - 1. Cetkovský (Bartek), 36. Buchtele (Nosek)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) - Čakajík, Jánošík, Kolmann, Výtisk, Moravec, Derner, Šimek, Čutta - Bárta, Dušek, Víšek, Bulík, Pospíšil, Kudrna, Filippi, Kica, Duda, Vantuch, Bulíř, Nedvěd.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) - Ďaloga, Kočí, Benák, Píša, Mocek, Hudec, Marušák, Gawryletz - Bartek, Starý, Endál, Semorád, Buchtele, Rolinek, Radil, Zohorna, Kousal, Nosek, Cetkovský, Somík.

    Rozhodčí: Hribik, Šindler - Bádal, Svoboda.
    bahis siteleri