Chomutov – Motor ČB 6:2 (kon.) | HC Kladno – Písek 4:2 (kon.) | Liberec – Třinec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Vsetín 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.)
HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Slavia – Olomouc 6:2 (kon.) | Sparta – Přerov 6:5 (kon.)
Pardubice – Zlín 3:2 (kon.) | K. Vary – Havířov 3:2 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 3:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:6 (1:1, 2:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 22.02.2013, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:45
    Dukla si v závěru zahraje přesilovou hru. Vojtěch Stanke (VIT) je potrestán dvěma minutami za držení hole.
     
    54:02
    Dukla bude mít ještě možnost zdramatizovat utkání, protože za faul kolenem odchází na trestnou lavici Jakub Gelnar (VIT).
     
    52:18
    Současně jsou vyloučeni za podražení jihlavský Simon Beran a Adam Škutchan (VIT) za hrubost.
     
    49:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Je zřejmě definitivně rozhodnuto. Česlík se ujal puku a zavezl jej do pásma, kde našel Ollendera. Ten ještě prodloužil přihrávku na najíždějícího RADOMÍRA CHURÉHO, který se tak trefil v dnešním zápase podruhé. Asistence: Samuel Ollender, Petr Česlík.
     
    48:53
    Přesilová hra pro Vítkovice. Ján Mahút (JIH) dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    44:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté se dostávají do možná rozhodujícího náskoku. Škutchan vyzval v útočném pásmu nenápadnou přihrávkou ke skórování DAVIDA SYSALU, který touto možností nepohrdnul a prostřeluje Vacka. Asistence: Adam Škutchan.
     
    37:13
    Roman Čermák (JIH) doctává dvě minuty za sekání.
     
    35:59
    Situace tři na dva v podání Vítkovic. Gelnar ujel jihlavské obraně a pokusil se před brankou najít volného Tomáše Jáchyma. To se mu sice povedlo, ale vítkovický útočník nedokázal zamířit přesně.
     
    31:15
    Střela Berana o centimetry minula levý horní roh branky, kterou hájí Mizera.
     
    30:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tak toto je dokonalý obrat Vítkovic. Z nepřehledné situace před brankou hostů se prosazuje PETR ČESLÍK, když se nejlépe zorientoval po nahození Ollendera a procedil puk za Vacka. Asistence: Radomír Churý, Samule Ollender.
     
    29:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté ze Slezska vyrovnávají. Škutchan vyslal přihrávkou do jízdy Sysalu a obelstil tak dva jihlavské beky. Sysala se v tandemu se spoluhráčem DAVIDEM BALLNEREM řítil na Vacka. Nechrtil, ale přihrál na volného spoluhráče, který střelou pod víko nedal Vackovi šanci s připisuje si čtyřicátou trefu v soutěži. Asistence: David Sysala, Adam Škutchan.
     
    27:28
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jiří Bambula z trestného střílení nedal Mizerovi šanci, když z prostoru mezi kruhy zamířil přesně k pravé tyči vítkovické branky.
     
    27:28
    Za faul Rudla (VIT) na jihlavského Bambulu bude nařízeno trestné střílení.
     
    26:21
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava střílí další branku z přesilové hry. Střelu Čermáka od modré ještě dokázal Mizera zlikvidovat, ale na dorážku LUKÁŠE ANDĚLA už byl krátký. Asistence: Roman Čermák.
     
    35:53
    Dukla si zahraje přesilovou hru. Vojtěch Stanke (JIH) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    23:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Nejlepší střelec celé extraligy staršího dorostu ukazuje svoje umění. Jen, co hráči Dukly dali DAVIDU BALLNEROVI trošku volného prostoru, tak toho hráč Vítkovic bezezbytku využil a připisuje si devětatřicátý gól v soutěži. Asistence: David Sysala, Adam Škutchan.
     
    20:36
    Mahút hezky přešel přes bránícího hráče Vítkovic a z prostroru pravého kruhu vystrašil Mizeru. Jeho střela minula vítkovickou branku zhruba o třicet centimetrů.
     
    19:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Po návratu vyloučeného Berana na led se na modré čáře dostal ke střele Samuel Ollender a RADOMÍR CHURÝ tečoval puk za záda bezmocného Vacka. Asistence: Samuel Ollender, Jakub Gelnar.
     
    18:37
    Vítkovický Ballner z bezprostřední blízkosti netrefil branku Jihlavy.
     
    17:14
    Hosté budou moci srovnat stav zápasu. Za nedovolené bránění je na dvě minuty vyloučen Simon Beran (JIH).
     
    17:00
    Dukla právě vstřelila branku!

    Překrásná kombinace Dukly znamená její úvodní gól. Domácí se usadili v útočném pásmu, když přes celou modrou čáru přihrál Václav Půža puk Romanu Čermákovi. Ten viděl mezi kruhy zcela volného JIŘÍHO BAMBULU, který se trefil mezi betony Mizery. Asistence: Roman Čermák, Václav Půža.
     
    16:22
    První přesilová hra zápasu, kterou si zahraje jihlavská Dukla. David Sysala (VIT) dostává za hákování dvouminutový trest.
     
    15:01
    Střela Bambuly končí na levé tyčce Mizerovy branky.
     
    12:14
    Čermák si před brankou najel na odražený puk a vypálil dělovku, kterou vyráží Mizera před sebe. K puku se dostal Jícha, jenže ani on neprocedil puk za vítkovického brankáře.
     
    10:14
    Šance Dukly. Za brankou s pukem jedoucí Jícha přihrával Půžovi, který byl mezi kruhy úplně sám a důrazně si žádal o přihrávku. Ta sice přišla, jenže byla nepřesná.
     
    08:59
    Tentokrát už hlavní sudí v potyčce vylučovat bude. Za hrubost jsou současně vyloučeni domácí Čermák - dvě minuty a hostující Ollender - také dvě minuty.
     
    08:59
    K odraženému puku se za bránou dostal vítkovický Churý a ihned si nabruslil před Vacka, ten však prostor u svoji pravé tyčky pokryl. Ihned po jeho zákroku se strhla další menší potyčka.
     
    04:53
    Další skvělý zákrok Vacka, tentokrát si vyjel daleko z brankoviště, aby obral o puk Ballnera, který k němu měl vyloženě dále.
     
    04:23
    Obrovská šance Vítkovic. Sysala si sjel až před Vacka a vystřelil, jenže ten jeho střelu vyráží snad koncem hole nebo čím!
     
    04:42
    Sysala adresoval přesnou přihrávku na najíždějícího Česlíka, ten však sám před brankou promáchl do ztracena.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Bambula (Čermák, Půža), 27. Anděl (Čermák), 28. Bambula - 20. Churý (Ollender, Gelnar), 24. Ballner (Sysala, Škutchan), 30. Ballner (Sysala, Škutchan), 31. Česlík (Churý, Ollender), 45. Sysala (Škutchan), 50. Churý (Ollender, Česlík)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) - Půža, Čermák, Košař, Hotař, Žuček, Mandát - Anděl, Jícha, Mahút - Severa, Beran, Balaštík - Hubert, Bambula, Dvořák - Vykouk
    HC Vítkovice Ridera: Mizera (Šrámek) - Krenželok, Charvát, Pužič, Pop, Rudl, Stanke, Schwarz, Fajkus - Škutchan, Sysala, Ballner - Churý, Česlík, Ollender - Gelnar, Jáchym, Stránský - Kafka, Klapetek, Volný

    Rozhodčí: Pokorný - Jeletz, Rampír
    bahis siteleri