Hr. Králové – Zlín 1:3 (kon.) | Chomutov – Písek 6:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 3:4 (po s.n.)
Liberec – Vítkovice 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Havířov 6:3 (kon.)
HC Kladno – Motor ČB 2:1 (po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Slavia – Přerov 7:0 (kon.)
Pardubice – Vsetín 2:4 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 0:0 (odl.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Berani Zlín
Sobota 23.02.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. JIŘÍ VELČOVSKÝ vzal celou akci na sebe, přes obránce vypálil a donutil Veselého vyrazit puk do strany. Hradecký bek si ale svého soupeře nedokázal pohlídat a Velčovský se dostal k dorážce, která znamená stav 1:3. Bez asistence.
     
    47:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se vracejí do vedení a nutno dodat, že naprosto poprávu. Na hraně hradeckého brankoviště bojovalo několik hráčů, puk se ovšem vykutálel dozadu na hokejku MICHALA HLAVÁČE. Zlínskému kapitánovi se podařilo prostřelit jak hradbu těl, tak Veselého, který nic neviděl - 1:2. Asistence: Jan Vyoral.
     
    30:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se sice přesilovka obzvlášť nevedla, přesto v ní srovnávají skóre! David Gančarčík posílal střílenou nabídku jednomu ze svých spoluhráčů u brány. Puk odrazil zlínský bek, jenže přímo na hokejku MARTINA MATĚJČKA, který okamžitě vypálil. Jak je Příhonský vysoký, tak teď stihl jít na zem až půl vteřiny poté, co mu kotouč projel mezi betony - 1:1! Asistence: David Gančarčík.
     
    15:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvaadvacet vteřin v početní výhodě stačilo hostům na úvodní branku. Od mantinelu posunul Helešic puk na střed MIROSLAVU ZAREMBOVI, jenž se do něj opřel z první a trefil se přesně k hradecké tyčce. Nádherný gól - 0:1! Asistence: Martin Helešic, Patrik Dalajka.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 31. Matějček (Gančarčík) - 16. Zaremba (Helešic, Dalajka), 48. Hlaváč (Vyoral), 57. Velčovský


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) – Bezděk, Novotný, Souček, Matějček, Voříšek, Havránek, Bureš – Musil, Matouš, Malinský, Šeda, Gančarčík, Zahradník, Jebavý "C", Drašnar, Tvrdík. Trenér: Petr Luštinec.
    Berani Zlín: Příhonský (Barvík) – Stuchlík, Schmied, Váňa, Velčovský, Grygera, Kužílek – Hlaváč "C", Werbik, Gago, Pelánek, Zaremba, Helešic, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Stránský, Galuška, Peška. Trenér: Tomáš Valášek.

    Rozhodčí: Coubal – Špringl, Tasch.
    bahis siteleri