Hr. Králové – Zlín 1:3 (kon.) | Chomutov – Písek 6:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 3:4 (po s.n.)
Liberec – Vítkovice 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Havířov 6:3 (kon.)
HC Kladno – Motor ČB 2:1 (po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Slavia – Přerov 7:0 (kon.)
Pardubice – Vsetín 2:4 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 0:0 (odl.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Berani Zlín
Sobota 23.02.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:37
    Veselý ještě zůstává v bráně.
     
    57:37
    Oddechový čas pro Hradec Králové.
     
    57:37
    Tak ještě záblesk naděje pro domácí tým. Jakub Kužílek (ZLN) poslal puk z obranného pásma na střídačku a odchází k trestoměřičům na dvě minuty za zdržování hry.
     
    56:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. JIŘÍ VELČOVSKÝ vzal celou akci na sebe, přes obránce vypálil a donutil Veselého vyrazit puk do strany. Hradecký bek si ale svého soupeře nedokázal pohlídat a Velčovský se dostal k dorážce, která znamená stav 1:3. Bez asistence.
     
    50:50
    Předchozí asistent Tomáš Drašnar se zjevil v ještě lepší pozici, a to mohl navíc přihrát úplně volnému parťákovi u druhé tyčky. Vystřelil ale sám a trefil Příhonského položenou lapačku!
     
    50:37
    Hradečtí vyrovnávají hru, což mohl hned potvrdit Michal Musil. Po nahrávce zpoza brány ale přestřelil druhou tyčku!
     
    47:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se vracejí do vedení a nutno dodat, že naprosto poprávu. Na hraně hradeckého brankoviště bojovalo několik hráčů, puk se ovšem vykutálel dozadu na hokejku MICHALA HLAVÁČE. Zlínskému kapitánovi se podařilo prostřelit jak hradbu těl, tak Veselého, který nic neviděl - 1:2. Asistence: Jan Vyoral.
     
    39:51
    Jenže sekání Patrika Dalajky (ZLN) dělá z moravské výhody už "jen" situaci čtyři na tři.
     
    39:33
    Hradečtí budou hrát minutu a 49 sekund ve třech! Martin Matějček doplní svého spoluhráče s menším trestem za podražení.
     
    39:22
    Zlín dostane v závěru třetiny možnost přesilovky. Lukáš Bezděk (HKR) - 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    39:02
    Povolila ta zlínská a Vlastimil Šeda se dostal do samostatného úniku! Příhonského si rozhýbal a chtěl zakončit bekhendem mezi jeho betony. Hostující brankář ovšem puk za čáru i s přispěním štěstí nepustil!
     
    37:16
    Tomáš Zahradník v rohu zlínské třetiny vybojoval kotouč a v tandemu ho nabídl Michalu Musilovi. Toho však pokryl hostující obránce, ani mu neumožnil vystřelit.
     
    33:16
    Příhonský na mě v posledních minutách nepůsobí dvakrát přesvědčivým dojmem, několikrát mu museli pomoci obránci. Teď navíc brankář při výjezdu za svou klecí podrazil Hradečáka a rozhodčí mu udělují menší trest. Další přesilovka pro hradec.
     
    30:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se sice přesilovka obzvlášť nevedla, přesto v ní srovnávají skóre! David Gančarčík posílal střílenou nabídku jednomu ze svých spoluhráčů u brány. Puk odrazil zlínský bek, jenže přímo na hokejku MARTINA MATĚJČKA, který okamžitě vypálil. Jak je Příhonský vysoký, tak teď stihl jít na zem až půl vteřiny poté, co mu kotouč projel mezi betony - 1:1! Asistence: David Gančarčík.
     
    28:59
    Podražení Dominika Schmieda však posílá hosty do čtyř. Hradečtí mají možnost odpovědět.
     
    28:18
    Zaremba našel před bránou rozjetého Helešice, ani ten ovšem neuspěl. Veselého betony zapracovaly na výbornou.
     
    27:35
    Stuchlíkovu ránu šikovně tečoval Nicolas Werbik. František Veselý i tak stačil zasáhnout, a když se mu puk přes rameno snášel za záda, skvěle zareagoval a stačil ho přikrýt!
     
    23:40
    Navíc je tu držení protihráče v podání Nicolase Bureše a druhá početní výhoda pro Zlín.
     
    23:30
    Pro Hradec začala druhá část nadějně, ale to je pryč. Nicolas Werbik teď v přečíslení dva na jednoho nezpracoval před Veselým kotouč.
     
    22:27
    Po nahození z úhlu vypadl hradeckému brankáři kotouč a jako první si toho všmil Lumír Galuška. U tyčky ale místo nenašel.
     
    15:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvaadvacet vteřin v početní výhodě stačilo hostům na úvodní branku. Od mantinelu posunul Helešic puk na střed MIROSLAVU ZAREMBOVI, jenž se do něj opřel z první a trefil se přesně k hradecké tyčce. Nádherný gól - 0:1! Asistence: Martin Helešic, Patrik Dalajka.
     
    15:36
    Ondřej Novotný nepřípustně odclonil Michala Gaga, což znamená první přesilovku také pro Zlín. Dvě minuty za nedovolené bránění pro hradeckého obránce.
     
    12:38
    Další šance zlínských hokejistů už znamenala puk v hradecké síti. Hlavní rozhodčí však rozpažil a ukazuje hru vysokou holí, stav se tedy nemění!
     
    12:05
    Kužílek zpoza brány krásnou rybičkou našel Radka Pelánka. Ten z první vypálil na hradecký růžek, ale František Veselý bleskově máchl lapačkou!
     
    09:10
    Hradeckým sice nevyšel náznak přečíslení, ale Drahoš Jebavý si počkal na druhou vlnu a vyzval Jana Tvrdíka. Ten z mezikruží těsně míjí!
     
    06:58
    Horko bylo i na druhé straně, když objížděl domácí klec Radek Pelánek. Puk ale poslal jen podél brankoviště!
     
    05:48
    Další možnost pro aktivnější Hradec. Malinský hledal v brejku Michala Musila, ten se však do kotouče nestačil pořádně opřít a poslat ho mezi tři tyče!
     
    02:51
    Hosté hrají v plném počtu a navazují na ofenzivní start utkání. Po hradecké chybě střílel z mezikruží Jan Vyoral, ale jen doprostřed brány!
     
    02:07
    Od zadního hrazení se puk odrazil na hokejku Davida Gančarčíka, jenže Příhonský vrhnul do odkryté klece svůj beton! Skoro stejnou situaci o pár chvil později zažehnala natažená hokejka zlínského obránce.
     
    01:27
    Zahradníkovu kličku chtěl dokončit Michal Musil, jenže už byl hostujícímu brankáři moc blízko.
     
    00:34
    Následně sice hosté přejeli do útoku, ale v něm faulovali. Martin Helešic - 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    00:27
    Hradecký kapitán Drahoš Jebavý měl hned po pár vteřinách možnost otevřít skóre. V samostatném úniku ale Příhonského nepřekonal!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 31. Matějček (Gančarčík) - 16. Zaremba (Helešic, Dalajka), 48. Hlaváč (Vyoral), 57. Velčovský


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) – Bezděk, Novotný, Souček, Matějček, Voříšek, Havránek, Bureš – Musil, Matouš, Malinský, Šeda, Gančarčík, Zahradník, Jebavý "C", Drašnar, Tvrdík. Trenér: Petr Luštinec.
    Berani Zlín: Příhonský (Barvík) – Stuchlík, Schmied, Váňa, Velčovský, Grygera, Kužílek – Hlaváč "C", Werbik, Gago, Pelánek, Zaremba, Helešic, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Stránský, Galuška, Peška. Trenér: Tomáš Valášek.

    Rozhodčí: Coubal – Špringl, Tasch.
    bahis siteleri