Feyenoord – Eindhoven 2:1 (kon.) | Utrecht – Kerkrade 4:0 (kon.) | Ajax – Den Haag 1:1 (kon.)
Alkmaar – Breda 0:1 (kon.)
konec
Feyenoord Rotterdam
2:1 (0:1)
PSV Eindhoven
Neděle 24.02.2013, 12:30 • De Kuip • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    68
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav a vedou 2:1! Přízemní centr na hranici velkého vápna přiťuknul Mathijsen na volného GRAZIANA PELLÉHO, který si míč připravil na levačku a skvělým obstřelem pálí přesně k pravé tyči! Waterman byl proti prudké ráně bez šance a zůstal překvapivě stát na místě. Obrana PSV nebyla vůbec důrazná, a tak tu máme po změně stran nečekaný obrat.
     
    47
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Domácí tým krátce po začátku druhé půle vyrovnává na 1:1! Hiljmark byl na útočné polovině povalen Mathijsenem, jenže sudí nechal hru pokračovat, a tak se míč dostal na Clasieho. Ten napravil svou chybu u první branky a krásnou nahrávkou vysunul RUBENA SCHAKENA. Útočník Feyenoordu hodně bojoval o míč s Willemsem a k jeho štěstí jej nakonec vyhrál. Ve skluzu prostřeluje Watermana a srovnává.
     
    34
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou ve 34. minutě do vedení 1:0! Clasieho obral o míč ve středu hřiště Lens, který ihned vysunul Matavže. Slovinský forvard si jej v samostatném úniku na branku posunul sice až moc blízko Mulderovi, jenže místo zakončení ještě jednou nesobecky našel svého kolegu JEREMAINA LENS, pro kterého již nebylo příliš těžkým soustem zakončit z levé strany do zcela odkryté branky.

    Martin Mišovec

    Branky: 47. Schaken, 68. Pellé - 34. Lens

    Karty:   40. Nelom (FEY), 84. Clasie (FEY), 90+4. Mulder (FEY) - 10. Derijck (PSV), 21. Lens (PSV), 88. Strootman (PSV)


    Feyenoord Rotterdam: (4-3-3) Mulder - Janmaat, de Vrij, Mathijsen, Martins Indi (30. Nelom) - Clasie, Immers, Vilhena - Schaken (87. Verhoek), Pellé, Boëtius.

    Trenér: Ronald Koeman

    PSV Eindhoven: (4-3-3) Waterman - Zanka Jørgensen, Marcelo, Derijck, Willems - Hiljemark (77. Locadia), Wijnaldum, Strootman - Lens, Matavž (46. Engelaar), Mertens.

    Trenér: Dick Advocaat

    Rozhodčí: Björn Kuipers
    bahis siteleri