Tatran – Otrokovice 7:3 (kon.) | Bulldogs – Liberec 6:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:9 (kon.)
Chodov – Vítkovice 6:5 (kon.) | Havířov – Bohemians 8:2 (kon.) | Bonusia Ostrava – Future 2:1 (po s.n.)
konec
Bulldogs Brno
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
FBC Liberec
Neděle 03.03.2013, 17:00 • MSH Brno, Vodova • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    57:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Pouhých 12 vteřin uteklo a je to další gól. Teď ale po nádherné akci na jeden dotek. Hauser vyšperkoval celou akci nahrávkou na ONDŘEJE FABIÁNA, který už zakončoval do naprosto prázdné branky!
     
    57:33
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Právě po Žižkově akci zůstalo u míčku Brno a je z toho vedení o dvě branky. Coufal namazal MATĚJI KOSTKOVI, který prostřelil Svobodu a dává do posledních dvou minut Brnu klid.
     
    52:54
    Liberec právě vstřelil branku!

    Byť to ani nebyl přesilovkový gól, tak je opravdu sníženo, a to je to důležité! Hostující VOJTĚCH KRUPIČKA vzal vše na sebe a technickou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
     
    40:45
    Liberec právě vstřelil branku!

    A Liberec svoji výhodu po chvilce využívá, když MARTIN BLAŽEK napřáhl a míček doplachtil až do brány.
     
    37:21
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A nakonec je z tohoto tlaku další brněnská branka. JIŘÍ BAUER se prosadil po individuální akci a stává se z něj dvougólový střelec.
     
    34:19
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A už to máme znovu o dva. Komenda přihrál na JIŘÍHO BAUERA, který si udělal prostor ke střele a z hranice basketbalové trojky míří přesně do růžku. Uklizečky tedy budou pro dnešní den bez práce.
     
    27:49
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nicméně hosté na to také reagují a ukazují, že to tak lehké nebude. Valeš přihrával DAVIDU JEŽKOVI, který se s ničím nezdržoval a přímočaře si šel pro gól, který také dal!
     
    27:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    To ale velice brzo Brno odmítá. Konečně se jim povedlo nějakou akci dovést až k tomu nejcennějšímu. Po přihrávce Gricha se prosazuje ONDŘEJ VESELÝ.
     
    02:58
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Neuvěřitelné, jak se Brňané dostali do vedení. PETR KADLEC dostal balonek ještě na vlastní polovině, odkud míč vystřelil na bránu a k údivu všech ten míček zaplul až do brány! Velice brzo tak dává Brnu klid do zápasu.

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 3. Kadlec (Zítko), 28. Veselý (Grich), 35. Bauer (Komenda), 38. Bauer (Grich), 58. Kostka (Coufal), 58. Fabián (Hauser) - 28. Ježek (Valeš), 41. Blažek (Král), 53. Krupička (Blažek)


    Bulldogs Brno: Kejík (Jurčík) - Hauser, Kadlec "C", Kostka, Kočí, Coufal, Fabián, Zítko, Koutný, Komenda, Hanák, Grich, Bauer, Veselý, Žižka
    FBC Liberec: Prokeš (Svoboda) - Ježek, Krupička Vojtěch, Valeš, Blažek, Galbavý, Kubek, Marek, Kovářík, Prokop, Böhm, Erler, Krupička Jan, Král, Vážný "C", Reymar

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula, D: Marek Fiala