Buffalo – New Jersey 4:3 (po s.n.) | Montreal – Pittsburgh 6:7 (po pr.) | Carolina – Florida 6:2 (kon.)
Arizona – Anaheim 5:4 (po s.n.) | Vancouver – Los Angeles 5:2 (kon.) | San Jose – Nashville 2:1 (kon.)
Detroit – Chicago 1:2 (po s.n.) | NY Islanders – Ottawa 3:2 (po s.n.) | Columbus – Colorado 2:1 (po pr.)
Dallas – St. Louis 4:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:2 (3:0, 1:0, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 03.03.2013, 15:30Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Závěr zápasu bude ještě hodně dramatický. Už to vypadalo, že se domácí osvobodí. Puk se najednou ocitl na hokejce JAKUBA ČUTTY, jež stál sám mezi kruhy a překvapivou střelou bekhendem zaskočil nejen Mensatora. Asistence: Michal Bulíř, Adam Jánošík.
     
    46:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zdramatizování je na světě! Nedvěd udržel pásmo, předal puk Čakajíkovi, jež parádně viděl na zadní tyči stojícího a úplně osamoceného TOMÁŠE BULÍKA. Tomu stačilo jen správně nastavit svou hůl. Asistence: Martin Čakajík, Petr Nedvěd.
     
    33:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ ROHAN přijal parádní přihrávku od Gulašiho. Střelu z mezikruží mu dokázal Vošvrda ještě vyrazit, na dorážku už byl však krátký. Asistence: Michal Gulaši.
     
    09:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další přesilovka znamená další puk ve Schwarzově síti. Opět u toho byl Zaťovič, který vybruslil do střelecké pozice a pálil. Jeho pokus byl zblokovaný, avšak jen na hůl výborně postaveného LUKÁŠE PECHA, který si připisuje svůj druhý gól v utkání. Asistence: Michal Gulaši, Martin Zaťovič
     
    07:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To byla hokejová paráda! Po čistě vyhraném vhazování se puk dostal k Zaťovičovi do dobré střelecké pozice. Ten se však neukvapil a nahrál na brankoviště číhajícímu LUKÁŠI PECHOVI, který posílá blafákem svůj tým do dvougólového vedení. Asistence: Martin Zaťovič, David Nosek
     
    01:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přesilovka byla ze strany Energie kostrbatá. Nakonec se ji však podařilo využít JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který dorazil nepříjemné nahození Gulašiho a otevírá tak stav dnešního zápasu. Asistence: David Zucker, Michal Gulaši.

    Filip Mikulášek

    Branky a nahrávky: 2. Doležal (Zucker, Gulaši), 8. Pech (Zaťovič, Nosek), 10. Pech (Gulaši, Zaťovič), 34. Rohan (Gulaši) - 47. Bulík (Čakajík, Nedvěd), 51. Čutta (Bulíř, Jánošík)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Závorka) - Nosek, Prošek, Látal, Gulaši, Gründling, Kloz, Schusser, Parýzek - Zaťovič "C", Pech, Kumstát - Košťál, Skuhravý, Zucker - Koblasa, Vachovec, Rohan T. - Skladaný, Doležal, Pohl.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) - Čakajík, Výtisk, Čutta, Derner, Jánošík, Šimek, Štich - Duda, Nedvěd "C", Víšek - Pospíšil, Bulík, Kica - Kudrna, Filippi, Bulíř - Vantuch, Dušek, Jonák - Urban

    Rozhodčí: Hribik Jan, Hradil René - Hlavatý Marek, Tošenovjan Rudolf

    Diváci: 4210
    bahis siteleri