Omsk – Čeljabinsk 0:5 (kon.) | Kazaň – Ufa 2:3 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.)
CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
0:5 (0:2, 0:0, 0:3)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 08.03.2013, 11:00 • MSK Arena-Omsk, Omsk • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    PETRI KONTIOLA se definitivně pro tento okamžik stal nejproduktivnějším mužem celého play-off. Jakucenja mu totiž přiťukl ideální přihrávku před prázdnou branku a Kontiola již neměl problém. Asistence: Maxim Jakucenja, Andrej Kosticyn.
     
    50:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Zdá se být definitivně rozhodnuto. Quint si sjel mezi kruhy pro odražený kotouč, Rämö čekal jeho střelu a tak si vyjel vysoko z branky, obránce Čeljabinsku si ale po své pravici dobře všiml JEVGENIJE KUZNĚCOVA, jenž po jeho přihrávce z mírného úhlu poslal puk za záda finského brankáře. Asistence: Deron Quint.
     
    49:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To je obrovské neštěstí pro Omsk, který místo toho, aby snížil na rozdíl jedné branky, obdržel branku již na 0:3 z jeho pohledu. Antipov prošel před branku, tam proti němu sice zakročil Rämö, jenomže puk vyrazil jen k ANDREJI POPOVOVI, který dorazil puk do odkryté mezery. Asistence: Vladimir Antipov, Andrej Kosticyn.
     
    08:48
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Omští obránci Valentěnko s Pivcakinem se nedohodli při bránění středního pásma, volný Dugin poslal puk do jízdy VALERIJI NIČUŠKINOVI, jenž povedenou kličkou Rämömu navýšil vedení Traktoru. Asistence: Jegor Dugin, Maxim Karpov.
     
    04:18
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    PETRI KONTIOLA je v čele tabulky kanadského bodování tohoto play-off společně s Tonym Martenssonem. Panov dostal puk do jízdy, neodvážil se ale ke střele a místo toho přihrál na modrou V. Bělovovi, jehož ránu Rämö vyrazil jen před sebe právě ke Kontiolovi, který ji s ledovým klidem uklidil do branky. Asistence: Vjačeslav Bělov.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 5. Kontiola (V. Bělov), 9. Ničuškin (Dugin, Karpov), 50. An. Popov (Antipov, Kosticyn), 51. Kuzněcov (Quint), 58. Kontiola (Jakucenja, Kosticyn)


    Avangard Omsk: Rämö (Rejzvich) - Pivcakin, Ljamin, Valentěnko, A. Bělov, Salmela, Pujacs, Gusev - Volkov, Sjomin, Frolov - Záborský, Al. Popov, Pěrežogin - Kalinin, Kurjanov, Ivanov - Taratuchin, Kuparinen, Pervušin - Žerebcov
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) - Quint, Rjabykin, Vasilčenko, V. Bělov, Katičev, Razin, Nestěrov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Panov, Kontiola, Jakucenja - Antipov, An. Popov, Kosticyn - Ničuškin, Dugin, Karpov - Glinkin

    Rozhodčí: Bělov, Kulakov - Zacharenkov, Pavlov

    Diváci: 8370
    bahis siteleri