Everton – Wigan 0:3 (kon.) | Manchester City – Barnsley 5:0 (kon.)
konec
Manchester City
5:0 (3:0)
Barnsley FC
Sobota 09.03.2013, 18:30 • Etihad Stadium, Manchester • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    65
    Manchester City právě vstřelil branku!
    DAVID SILVA přihrál do pravé strany na Téveze, ten mu poté míč vrátil a španělský reprezentant zakončil. Napoprvé sice neuspěl, napodruhé však už ano. City vedou už 5:0.
     
    50
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hattrick! Nasri se snadno prosadil přes protihráče, nacentroval na penaltu na CARLOSE TÉVEZE, který ke vzdálenější tyči zvýšil na 4:0 a dovršil svůj hattrick.
     
    32
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Zatím je to zápas Téveze, který dva góly dal a jeden připravil. Kolarov přihrál do vápna Silvovi, který elegantně posunul míč na CARLOSE TÉVEZE a ten z otočky do poloprázdné brány zvýšil na 3:0.
     
    27
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Teď už to Barnsley bude mít hodně složité. Zatímco po pravé straně pelášil k vápnu Carlos Tévez, na druhé straně si to z vlastní poloviny do šestnáctky soupeře namířil ALEKSANDAR KOLAROV, který posléze dostal ideální přihrávku a překonal brankáře Barnsley.
     
    11
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Yaya Touré dloubáčkem našel ve vápně Davida Silvu, jehož zakončení skončilo na tyči. Míč se však poté odrazil ke CARLOSU TÉVEZOVI, který do prázdné brány nemohl netrefit.

    FB

    Branky: 11. Tévez, 27. Kolarov, 32. Tévez, 50. Tévez, 65. Silva

    Karty:   23. Touré Y. (MAC) – 49. Tunnicliffe (BNL)


    Manchester City: Pantilimon – Zabaleta (c), Touré K., Lescott, Kolarov – Nasri (53. Sinclair), Touré Y., Barry, Silva (67. Razak) – Džeko, Tévez (76. Milner).
    Barnsley FC: Steele (c) – Wiseman, Cranie, Kennedy, Foster – Etuhu (53. O'Brien), Tunnicliffe, Perkins, Cywka (53. Mellis) – Dagnall (53. Scotland), Harewood.

    Rozhodčí: Taylor – Bennett, Kirkup.
    bahis siteleri