San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.) | Toronto – Pittsburgh 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – New Jersey 6:3 (kon.)
Tampa – Montreal 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 2:1 (kon.) | Nashville – Minnesota 1:2 (1:2 po s.n.)
Los Angeles – Calgary 6:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:4 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (1:2 po s.n.)
Florida – Montreal 2:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
6:3 (2:1, 3:0, 1:2)
New Jersey Devils
Neděle 10.03.2013, 01:10 • PNC Arena (18 176 ) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hvězdy utkání:
    1. Alexander Sjomin (CAR) - 3 body (1+2)
    2. Dan Ellis (CAR) - 31 zásahů, 91,18%
    3. Jiří Tlustý(CAR) - 3 body (2+1) (03:42:45)
     
    Carolina si během zápasu vypracovala mohutný náskok. Po druhé třetině Hurricanes vedli už 5:1, Devils se ovšem nevzdali a na začátku třetí periody dvěma brankami z holí Kovalčuka a Eliáše vývoj utkání zdramatizovali. Nakonec se ale obrat nekonal, Tlustý totiž potvrdil výhru Caroliny brankou do prázdné branky. Carolina tedy poráží New Jersey 6:3.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! JIŘÍ TLUSTÝ svým druhým gólem v utkání potvrzuje výhru Hurricanes. Asistence: Alexander Sjomin, Eric Staal.
     
    44:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak z tohoto utkání může být ještěbýt pořádné drama. Česká souhra znamená snížení Devils na rozdíl už jen dvou gólů. Židlického nahození od modré čáry parádně ze vzduchu tečoval PATRIK ELIÁŠ. Puk si našel cestu přesně do levé šibenice Ellisovy branky. Asistence: Marek Židlický, Anton Volčenkov.
     
    40:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Chvíli po začátku třetí třetiny dávají Devils svou druhou branku v utkání! Druhý zásah si připisuje ILJA KOVALČUK, u jehož gólu se znovu podílel nešťasrník Faulk. Ruská superstar totiž chtěla zpoza branky najít mezírku mezi tyčkou a pravým betonem Dana Ellise, avšak puk se odrazil od Faulkovy brusle, a poté až za záda gólmana Hurricanes. Asistence: Mark Fayne, Andy Greene.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to už je mohutný náskok Caroliny! Gleason potáhl puk kolem levého mantinelu, odkud ho poté poslal na Hedberga. Brankář Devils ale tuto zdánlivě jednoduchou střelu neudržel a jednou rukou dorážek kotouč do branky JEFF SKINNER. Asistence: Staal J., Tim Gleason.
     
    31:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina vede už o tři branky! Před Hedbergem zůstal zcela opomenut CHRIS TERRY, který se chopil puku, který následně usměrnil mezi betony švédského brankáře. Pro Terryho je to první gól v NHL. Asistence: Eric Staal, Bobby Sanguinetti.
     
    24:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Parádní a rychlá akce, která vede ke třetímu gólu Hurricanes. Dan Ellis poslal o mantinel puk na rozjetého Alexandra Sjomina, jenž v situaci dva na jednoho posunul kotouč na JIŘÍHO TLUSTÉHO, který trefil odkrytou klec. Asistence: Alexander Sjomin, Dan Ellis.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    14:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils snižují při vlastním oslabení! Justin Faulk nastřelil na modré čáře pouze brusle ILJI KOVALČUKA, který ujížděl sám na Ellise a uspěl! Bez asistence.
     
    12:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po pravé straně pronikl Jordan Staal, jeho rána sice dokázal Hedberg vyrazit, ovšem na pohotovou dorážku JAYE HARRISONA už nedosáhl. Carolina se během jedné minuty dostává do vedení o dvě branky. Asistence: Jeff Skinner, Jordan Staal.
     
    12:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes s díky využité přesilovce dostávají do vedení! Joe Corvo dokázal přesným křížným pasem najít ALEXANDRA SJOMINA, který Ellise překonal bekhendovým blafákem. Asistence: Joe Corvo, Jiří Tlustý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Ellis (Peters) – Faulk, Harrison, Corvo, Gleason, McBain, Sanguinetti – Sjomin, Staal E., Tlustý – Wallace, Staal J., Skinner – Dwyer, Nash, Jokinen – Bowman, Brent, Terry.

    New Jersey Devils: Hedberg (Frazee) – Fayne, Greene, Larsson, Volčenkov, Harrold, Židlický – Kovalčuk, Loktionov, Ponikarovskij – Clarkson, Henrique, Eliáš – Bernier, Zajac, Matteau – Kostopoulos, Gionta, Carter.

    Rozhodčí: St. Pierre, Leggo – Miller, Sericolo.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 13. Sjomin (Corvo, Tlustý), 13. Harrison (Skinner, Staal J.), 25. Tlustý (Sjomin, Ellis), 32. Terry (Staal E., Sanguinetti), 38. Skinner (Staal J., Gleason), 59. Tlustý (Sjomin, Staal E) – 15. Kovalčuk, 41. Kovalčuk (Fayne, Greene), 45. Eliáš (Židlický, Volčenkov)


    Carolina Hurricanes: Ellis (Peters) – Faulk, Harrison, Corvo, Gleason, McBain, Sanguinetti – Sjomin, Staal E., Tlustý – Wallace, Staal J., Skinner – Dwyer, Nash, Jokinen – Bowman, Brent, Terry.
    New Jersey Devils: Hedberg (41. Frazee) – Fayne, Greene, Larsson, Volčenkov, Harrold, Židlický – Kovalčuk, Loktionov, Ponikarovskij – Clarkson, Henrique, Eliáš – Bernier, Zajac, Matteau – Kostopoulos, Gionta, Carter.

    Rozhodčí: St. Pierre, Leggo – Miller, Sericolo

    Diváci: 18,680
    bahis siteleri