Vsetín – Poruba 2011 7:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:4 (2:0, 3:1, 2:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 10.03.2013, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:41:57)
     
    59:34
    Zápas už se snad dohraje v klidu.
     
    58:55
    Jakub Chamrád (POR) dostává 5+KO za faul na vsetínského hráče.
     
    58:55
    Tvrdý hit na vsetínského hráče Uchina u mantinelu a to vůbec nevypadá dobře.
     
    55:45
    Vojtěch Baroš už dnes podruhé orazítkoval tyč Seifertovy brány!
     
    53:44
    Hra už je nyní mírně pasivnější, zápas se už dohraje v poklidnějším tempu.
     
    52:31
    Šiafutdinov je dnes při chuti, obral o puk hosty a vypálil tvrdé na Seiferta, ten však jen máchl lapačkou a puk lapil.
     
    50:38
    Poté, co hosté nastříleli tři branky a hráli o vyrovnání, tak Valaši odpověděli nejlépe jak mohli. Dali dvě branky a zápas je opět v jejich rukou.
     
    47:20
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Prosazuje také první formace Valachů! Po střele Kývaly Seifert neměl puk v moci a za jeho záda jej doklepl vsetínský kapitán JOSEF DANĚK. Asistence: Martin Kývala, Stanislav Báchor.
     
    46:41
    Hosté vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    44:24
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí si vzali time-out a oddych jim pomohl! Opět to byla třetí lajna, když dostal do mezikruží přihrávku KAMIL ŠIAFUTDINOV a svou třetí trefou do horního růžku završuje hattrick. Asistence: René Kajaba, Dalimil Zvonek.
     
    44:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se v zápase ještě nevzdávají a mají jen krok k vyrovnání! Poté, co hosté semkli domácí v pásmu se po pár přihrávkách dostal puk před Kohna na hůl VLADIMÍRA ROSYPKY a ten prostřelil domácího brankáře. Asistence: René Kysučan, Dalibor Mihal.
     
    41:14
    Při srážce vsetínských hráčů uprostřed hřiště to odnesl Michal Žák, který byl dvěma hráči odveden do kabiny. Snad nepůjde o nic vážného.
     
    41:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    A další branka hostů! Zápas ještě budeme zajímavý. Ve středu hřiště se srazili dva hráči Vsetína a Poruba jela ve třech na Kohna. Skvěle to udělal Mihal, který nechal puk před brankovištěm a touš ranou nahoru doklepl za záda Kohna RENÉ KYSUČAN. Asistence: Dalibor Mihal.
     
    40:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    V úvodu třetiny hosté snižují! Sám na Kohna ujížděl hostující hráč, který byl faulován. Kohn byl vymíchán z brány a odražený puk zasunul do odkryté klece LUKÁŠ KOFROŇ. Asistence: David Maček, Michael Dusík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině Vsetín potvrdil svou převahu a vstřelil tři branky. Poruba dokázala jeden puk za záda Kohna dostat, ale více šancí si nevytvořila. Domácí tým kráčí za úspěšnou tečkou za základní částí. Třetí třetina začne přibližně v 19:02.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 11. Baroš (Tobola, Uchin), 13. Kajaba (Šiafutdinov, Zvonek), 33. Šiafutdinov, 36. Šiafutdinov (Kajaba), 38. Zvonek (Kajaba, Šiafutdinov), 45. Šiafutdinov (Kajaba, Zvonek), 48. Daněk (Kývala, Báchor) – 27. Odsedek (Puškár), 41. Kofroň (Maček, Dusík), 42. Kysučan (Mihal), 45. Rosypka (Kysučan, Mihal)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn – Kajaba, Koutský, Žabčík, Daněk, Šiafutdinov, Štrbík, Báchor, Koutník, Baroš, Uchin, Žák, Valentík, Zvonek, Tobola, Hradil, Kývala, Vašíček.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Seifert – Pobuta, Ryška, Dusík, Palkovič, Odsedek, Puškár, Maček, Franek, Mihal, Kofroň, Chamrád, Jasiok, Rosypka, Kysučan.

    Rozhodčí: Fiedler – Novák, Smilek
    bahis siteleri