Kazaň – Ufa 4:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 20.03.2013, 16:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí poprvé v zápase vedou! Lukojanov se od mantinelu natlačil až před Tarkkiho, který sice kotouč vyrazil, ale při zákroku ho sestřelil vlastní obránce. Volného puku, který zůstal ležet vedle branky, se tak ujal ALEXEJ TĚREŠČENKO a uklidil ho do odkryté klece. Asistence: Artjom Lukojanov.
     
    33:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Opět je vyrovnáno! NIKOLAJ ŽERDĚV přejel modrou čáru a přesným švihem zápěstím překonal Tarkkiho. Ve druhé třetině jsme viděli už pět branek, což je na sedmý zápas série play-off hodně nezvyklé. Asistence: Stěpan Zacharčuk.
     
    29:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí přišla jejich chyba ve střídání hodně draze! Kolcov nahodil puk před branku, kde byl nejdůraznější IGOR MIRNOV, který nadvakrát překonal Barulina. Asistence: Sergej Zinovjev, Kirill Kolcov.
     
    24:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Nečekaná přestřelka pokračuje! KIRILL PETROV dostal přihrávku napříč útočným pásmem od Zaripova a z levého kruhu prostřelil Tarkkiho - 2:2. Asistence: Denis Zaripov, Jevgenij Medvěděv.
     
    22:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpět! JURY TRUBAČOV se dostal ve středním pásmu ke kotouči, přejel modrou a jeho nenápadná střela prošla pod betony Barulina až do sítě. Laciný gól pro domácí. Asistence: Vitalij Atjušov.
     
    21:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka! Nikulin posunul puk na Morozova, jehož bombu Tarkki vyrazil jen k DENISOVI ZARIPOVOVI, který z levého kruhu pálil do odkryté branky. je vyrovnáno! Asistence: Alexej Morozov, Ilja Nikulin.
     
    13:51
    Ufa právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí Salavat Julajev! Mirnov nahazoval kotouč před branku, kam si z modré čáry sjel BRENT SOPEL a na jeho teč nedokázal Barulin zareagovat. Asistence: Igor Mirnov, Alexej Kajgorodov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 22. Zaripov (Morozov, Nilulin), 25. Petrov (Zaripov, Medvěděv), 34. Žerděv (Zacharčuk), 43. Těreščenko (Lukojanov) – 14. Sopel (Mirnov, Kajgorodov), 23. Trubačov (Atjušov), 30. Mirnov (Zinovjev, Kolcov)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) - Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Zacharčuk, Chomitskij, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obuchov - Těreščenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubjov, Žerděv.
    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevskij) - Blaťák, Proškin, Zubarev, Kolcov, Sopel, Aťjušov, Isangulov - Růžička, Zinovjev, Filatov - Pihlström, Kajgorodov, Mirnov - Stěpanov, Gluchov, Musatov - Trubačov, Svitov, Slepyšev - Pankov.

    Rozhodčí: Anisimov, Odins - Zacharenkov, Šichanov
    bahis siteleri