NY Islanders – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Winnipeg – Washington 1:6 (kon.) | Columbus – Calgary 5:1 (kon.)
Anaheim – Detroit 1:5 (kon.) | Ottawa – Tampa 5:3 (kon.) | Minnesota – San Jose 2:0 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 0:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
5:3 (4:0, 0:0, 1:3)
Tampa Bay Lightning
Sobota 23.03.2013, 19:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrovský závar před Lehrerem způsobil, že se kotouč odrazil na hokejku DANIELA ALFREDSSONA, který si najel do středního pásma a střelou do prázdné rozhodl tento zápas.
     
    59:00
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:03
    Hosté hrají v šesti! Desjardins odjíždí na střídačku!
     
    58:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    A už jen jeden gól jsou hosté od senzačního vyrovnání! Kolotoč přihrávek skončil na hokejce TEDDYHO PURCELLA, který napálil puk z prostoru mezikruží k pravé tyči a trefil se přesně. Lehrer měl zakrytý výhled a na jeho ránu neviděl.
     
    53:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak hosté jsou zpátky ve hře! Snižují na rozdíl dvou branek v krátkém sledu. Carle vybojoval puk, který odvezl za hostující branku. Tu obkroužil a následným pasem k bližší tyči našel přesně najíždějícího TYLERA JOHNSONA, jenž trefil mezírku u pravé tyče, kterou nesthil Lehrer pokrýt. Asistence: Matt Carle
     
    51:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují a nutno dodat, že to byl krásná branka. Brewer nahodil kotouč na branku, kde zůstal osamocený TYLER JOHNSON, jenž nahozený puk tečoval otočený zády k brance mezi nohami a trefil se náramně k pravé tyči od které se kotouč odrazil za překvapeného Lehrera. Asistence: Eric Brewer, Richard Pánik.
     
    46:14
    St. Louis si špatně zpracoval přihrávku, čehož využil Turris, který mu kotouč vypíchl a osamocen uháněl na Desjardinse. Toho se snažil překvapit střelou do levého horního růžku. Hostující gólman ale předvedl fantastický atletický zákrok, který zapůsobil na všechny přítomné.
     
    44:12
    Za podražení odchází na trestnou Wiercioch.
     
    42:34
    Obrovská šance hostů! Stamkos nabral rychlost a z levé strany si najel až před Lehrera, kterého sice nedokázal překonat, avšak kotouč se odrazil na najíždějícího Sala, který tváří v tvář branku trestuhodně přestřelil.
     
    38:23
    Tampa má drtivý tlak, který se snažil ukončit střelou z mezikruží St. Louis. Ten ale dělovkou mezi tři tyče nezamířil.
     
    37:59
    Regin dostává dvě minuty za hákování.
     
    31:17
    Tyrell využil špatné rozehrávky domácích a dostal se do brejku. Střelou mezi betony se snažil překvapit Lehrera. Ten ale dnes úřaduje a jeho šanci skvěle zlikvidoval.
     
    30:16
    Condra spálil obrovskou šanci, když dostal kotouč k pravému kruhu. Číhala na něj prázdná branka, kterou ale trestuhodně přestřelil!
     
    29:54
    Již druhá šarvátka vznikla za brankou domácích. Methot se dostal do křížku s Trombeenem. Oba se ale spíše jen pošťuchovali a k nějaké větší rvačce nedošlo. Dostanou pětiminutový trest.
     
    25:00
    Hosté se dostali do přečíslení téměř 4 na 2, jenže svou akci pokazili hned v začátcích, když Thompson špatně rozehrál.
     
    19:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Exhibice! Tak by se dala nazvat první třetina v podání domácích. DANIEL ALFREDSSON si zpoza mantinelu najel k mezikruží. Jeho první střela na Desjardinse neprošla, ale odražený kotouč se k němu vrátil a podruhé se již nemýlil. Přízemní střelou k levé tyči trefil přesně a hostující brankař se jen marně natahoval. Bez asistence.
     
    17:45
    Ten se dokázal hned předvést v dobrém světle, když vyzrál na samostatný únik Silfverberga!
     
    17:01
    A to už je moc na Garona, kterého v brance nahradí Desjardins.
     
    17:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A přichází další branka domácího celku! Tampa je naprosto dezorientovaná. Silfverberg. nahodil kotouč za branku, který se odrazil před brankoviště Garona. Vypadalo to, že Salo situaci zvládne, jenže mu kotouč vypíchl GUILLAUME LATENDRESSE, který sice první kličkou do forhendu nevyzrál na hostujícího gólmana , protože mu kotouč utekl, jenže dokázal zabojovat a téměř z nulového úhlu z otočky krásnou střelou najít malou mezírku branky Garona a trefit jí dokonale. Asistence: Jakob Silfverberg, Mika Zibanejad.
     
    15:37
    Po vhazování se na ledě strhla šarvátka mezi Kassianem a Crombeenem. Prvně zmiňovaný měl navrch, když svého soka skolil po chvíli k zemi. Oba hráči dostávají trest 5 minut.
     
    14:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A další gól v krátkém sledu v rance Garona! Turris přenesl hru podél mantinelu na útočnou polovinu. Vyčkal si skvěle, protože na sebe natáhl dva protihráče, čímž uvolnil prostor najíždějícímu ERICU GRYBOVI, který obdržel přesnou přihrávku a dělovou k levé tyči přidává druhý gól svého celku. Asistence: Methot, Kyle Turris.
     
    12:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Blesk, jak z čistého nebe přichází první gól! Hedman špatným vyhozením zpoza zbranky přihrál pouze najíždějícímu Methotovi, který se s níčím nepáral a z první napálil kotouč na branku, kde číhal dobře postavený JAKOB SILFVERBERG. Ten puk tečoval tak, že proklouzl hostujícímu brankaři mezi betony. Asistence: Marc Methot.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 13. Silfverberg (Methot), 15. Gryba (Turris, Methot), 18. Latendresse (Silfverberg, Zibanejad), 20. Alfredsson, 60. Alfredsson – 52. Johnson (Brewer, Pánik), 54. Johnson (Carle), 59. Purcell


    Ottawa Senators: Lehrer (Bishop) – Wiercioch, Gončár, Alfredsson, Smith, Latendresse – Gryba, Pihllip, Silveberg, Turis Greening – Lundin, Benoit, Neil, Zibanejad, Daugavins – Condra, Regin, Kassian.
    Tampa Bay Lightning: Garon (Desjardins) – Salo, Hedman, Purcell, Stamkos, Conacher – Brewer, Carle, St. Louis, Pyatt, Killorn ľ Gudas, Aule, Crombeen, Thompson, Tyrell – Pánk, Johnson, Palát.
    bahis siteleri