Petrohrad – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 2:1 (po pr.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:1, 0:0, 0:0 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 23.03.2013, 14:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:16
    Kazaň vstřelila branku!
    A druhou využitou přesilovou hrou domácí rozhodují! Střelu Kapanena vyrazil Garnett před sebe a tam odvedl fantastickou práci a především důraz v brankovišti KONSTANTIN KORNĚJEV a doslova dotlačil kotouč za záda hostujícího brankáře. Tato situace byla možná trochu sporná, protože Kornějev hrál opravdu tvrdě do Garnetta, ale rozhodčí branku uznává! – 2:1. Bez asistence.
     
    63:36
    Velká šance pro domácí. Za podražení míří na trestnou lavici Razin.
     
    58:02
    Kosticyn mohl rozhodnout poté co ho našel Kontiola se ocitl sám před Barulinem, ale ten ho vychytal a drží akcie domácího týmu!
     
    42:14
    Za dvě minuty za zdržování hry míří na trestnou lavici Pesonen.
     
    40:31
    Dnes už poněkolikáté Bodrov ztroskotal na fantastickém Garnettovi. Tentokrát ho našel před brankou Kapanen!
     
    33:12
    Nepříjemná situace na ledě Kazaně. Na Kuzněcova se rozjel Nikulin a hostující hráč leží otřesen na ledové ploše. Za úder na oblast hlavy a krku dostává Ilja Nikulin 2 + 10 minut osobní trest.
     
    31:17
    Golubev našel z otočky úplně volného Žerděva, kterého vychytal Garnett. Kotouč se odrazil k holi Bodrova a ten opět zakončoval do odkryté klece, ale další fantastický zákrok Garnetta drží hosty na živu. Neuvěřitelné šance, které Garnett maří svými zákroky.
     
    26:50
    Traktor má možnost se na chvíli dostat z pod tlaku. Za podražení je vyloučen Těreščenko.
     
    26:28
    Neuvěřitelné co dnes domácí hráči spálí! Bodrov nejprve obkroužil branku a chtěl zatočit kotouč do branky, ale to byl první zákrok Garnetta. Poté od modré pálil Nikulin a Garnett vyrazil před sebe. Do odkryté klece zakončoval Lukojanov, ale v tom se do cesty puku z čista jasna postavil Garnett a zasahuje!
     
    23:18
    Golubev našel před brankou úplně volného Kapanena, který tváří v tvář Garnettovi branku v obrovské šanci minul!
     
    18:22
    Tlak domácích graduje a může vyústit v další branku. Velkou příležitost budou mít nyní při vyloučení Kosticyna za hru loktem.
     
    14:44
    A Garnett znovu v pohotovosti. Od pravého mantinelu našel před brankou Golubev volného Bodrova, který jen nastavil hůl k brance Traktoru, ale tam vystrčil beton Garnett!
     
    13:29
    A okamžitě po vhazování pálil Medvěděv znovu a k dorážce se dostal Morozov, kterého vychytal dalším výborným zákrokem Garnett!
     
    10:19
    Kazaň vstřelila branku!
    A stav je vyrovnaný a další gól z přesilové hry! Od modré čáry střílel Nikulin, aby stojící DANIS ZARIPOV tečoval kotouč mimo dosah hostujícího brankáře! – 1:1. Asistence: Ilja Nikulin, Alexej Morozov.
     
    09:19
    Pesonen získal kotouč a zpoza branky našel před Garnettem Immonena, kterého fantastickým způsobem vychytal hostující brankář.
     
    09:07
    Kosticyn napadl v útočném pásmu hostujcího obránce a je vyloučen.
     
    01:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A sám postižený využívá přesilovou hru! Čistov držel kotouč u pravé tyče Barulinovi branky a poté hledal před brankou Bulise, který přenechal na ještě lépe postaveného JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který se do odkryté klece nemýlil! – 0:1. Asistence: Stanislav Čistov, Jan Bulis.
     
    01:31
    Máme tu první vyloučení. Kolem krku chytil Chomickij Kuzněcova a sudí vylučuje za držení.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 11. Zaripov (Nikulin, Morozov), 65. Kornějev – 2. Kuzněcov (Čistov, Bulis)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Medvěděv, Kuljaš, Zacharčuk, Chomickij, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov – Pesonen, Immonen, Obuchov – Těreščenko, Lukojanov, Petrov – Žerděv, Golubev, Bodrov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Razin, Katičov, Nestěrov – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Jakucenja, Kontiola – Glinkin, Popov, Antipov – Lemtjugov, Dugin, Ničuškin – Karpov.

    Rozhodčí: Ravodin, Karabanov – Birin, Medvěděv

    Diváci: 6770.
    bahis siteleri