Frölunda – Luleå 2:4 (kon.)
konec
Frölunda HC
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Luleå Hockey
Sobota 23.03.2013, 16:00 • Scandinavium, Göteborg • Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Fabian Brunnström ale zahákoval C. Abbotta a Frölunda tak pravděpodobně sezonu skončí v nevýhodě o jednoho muže.
     
    35:52
    Gustafsson zaváhal na brankovišti a jeho nešťastný zákrokem nakonec musel řešit Niklas Fogström, jenž přidržel hůl Johanssonovi a je za to vyloučen na dvě minuty.
     
    27:58
    Za hákování je na dvě minuty vyloučen Cam Abbott.
     
    12:28
    Tentokrát už ale domácí půjdou do oslabení. Brendan Bell je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    06:26
    Vypadalo to, že domácí se dostanou další složité situace, když byl za očividné hákování vyloučen navrátilec do sestavy Per-Johan Axelsson, za filmování s ním ale společně na trestnou usedl Jens Jakobs.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 30. Tömmernes (Kahnberg, Lundqvist), 58. Tömmernes – 6. Ch. Abbott (Gunnarsson, Fransson), 14. Gunnarsson (Sandström, Olausson), 24. Koivisto (Klasen, Sandström), 59. Mannberg (Olausson)


    Frölunda HC: Hudáček (Galbraith) – Bohm, Bäckman, Bell, Tömmernes, Ch. Persson, Eriksson, Svedberg – Kahnberg, Lundqvist, D. Axelsson – Brunnström, Olimb, A. Axelsson – Lasu, P-J. Axelsson, Olsen – Rydahl, Johansson, Tolsa – Johnson
    Luleå Hockey: Gustafsson (Lassinantti) – Gunnarsson, Fransson, Kukan, Sandström, Jonsson, Kilström, Svensson – L. Persson, Ch. Abbott, C. Abbott – Klasen, Olausson, Koivisto – Jakobs, Mannberg, Fabricius – Vihko, Fogström, Porsberger – Cehlárik

    Rozhodčí: Rönnmark, Sjöqvist – Ulriksson, Pihlblad

    Diváci: 10303
    bahis siteleri