Warriors Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Opava 7:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:7 (0:2, 0:3, 1:2)
HC Kometa Brno
Neděle 24.03.2013, 16:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    51:20
    Dukla právě vstřelila branku!

    Čestný úspěch Dukly. Střela Kousala vypadla Slavíčkovi z lapačky a k puku se tak dostal Ondřej Najman. Ten jej vrátil zpět před branku, kde si najížděl VLADIMÍR OŠČÁDAL a zbavuje Slavíčka možnosti vychytat čisté konto. Asistence: Ondřej Najman.
     
    44:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak tohle je výprask se vším všudy. Brno se prosazuje posedmé. Hroudný vyslal do úniku FILIPA DVOŘÁKA, který se trefuje mezi betony Škarka. Asistence: Daniel Hroudný, Rostislav Šnajnar.
     
    42:57
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nyní už se hosté prosazují. ALEŠ HEINRICH se dostal na modré čáře k puku a jeho střela skončila až v síti. Gólman Škarek na ni mohl jen těžce reagovat, protože měl zakrytý výhled. Asistence: Hájek.
     
    26:58
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté střílí domácím "bůra". Pátá branka padla po velmi nenápadné, ale zato velmi účinné kombinaci. Po ose Dufek – Zbořil se puk dostal k ROMANU DYMÁČKOVI, který prostřeluje popáté Škarka. Asistence: Jakub Zbořil, Jan Dufek.
     
    23:09
    Kometa právě vstřelila branku!

    V rychlém sledu za sebou přidávají hosté další branku. ALEŠ HEINRICH se dostal k puku a vybruslil si před Škarka, kterého překonává střelou nad lapačku. Asistence: Petr Kratochvíl, Lukáš Zukal.
     
    22:33
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nyní už ale hosté zvyšují stav zápasu. Hezkou kombinaci v přesilové hře zakončuje FILIP DVOŘÁK. Asistence: David Sedláček, Radek Koblížek.
     
    14:21
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté se radují z druhé branky utkání, která byla velmi pěkná. Jakub Zbořil přenechal na pravém kruhu puk JANU DUFKOVI, který se trefil přesně pod víko branky gólmana Škarka. Asistence: Jakub Zbořil.
     
    05:07
    Kometa právě vstřelila branku!

    Puku se ihned ujal Kratochvíl, který jej přihrál dopředu na Dymáčka. Ten se se svým spoluhráčem Dufkem dostal do přečíslení dva na jednoho, které hosté také využili. Dymáček poslal puk na najíždějícího JANA DUFKA, který se trefuje přesně k pravé tyči Škarkovy branky. Aisstence: Roman Dymáček, Petr Kratochvíl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Oščádal (Najman) – 6. Dufek (Dymáček, Kratochvíl), 15. Dufek (Zbořil), 23. Dvořák (Sedláček, Koblížek), 24. Heinrich (Kratochvíl, Zukal), 27. Dymáček (Zbořil, Dufek), 43. Heinrich (Hájek), 45. Dvořák (Hroudný, Šnajnar)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Šťastný) – Pospíchal, Havelka, Pražák, Dörrer, Huňáček – Kousal, Najman, Oščádal – Indra, Křížek, Mejzlík – Čermák, Chylík, Peschout
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Jirůšek, Kališ, Zukal, Šnajnar, Zbořil, Sedláček – Koblížek, Heindrich, Dvořák – Šmída, Havlát, Hroudný – Kratochvíl, Dymáček, Dufek – Čejka

    Rozhodčí: Pokorný – Klouda, Rampír
    bahis siteleri