Warriors Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Opava 7:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:7 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:3 (0:0, 1:1, 4:2)
HC Sparta Praha
Neděle 24.03.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    I když tomu první dvě třetiny vůbec nenaznačovaly, nakonec jsme byli svědky zápasu poměrně bohatého na góly. Ve třetím dějství se nejprve prosadil Hofman, ale Kalina ani ne minutu na to odpověděl svým přesným zásahem. Domácí pak přidali další dvě branky a to zásluhou Hidvéghyho a Chalupy. Rozdíl po té snížil Procházka, ale to nebylo Pražanům nic platné, protože v závěru se do odkryté brány při power play Sparty trefil po druhé Hofman. Svůj poslední zápas za Hradec odchytal Martin Chour, který zhruba pět minut ped koncem vystřídal v brance Červeného. Chour po této sezóně odejde čirou náhodou do Sparty, kde se přidá už ke starším dorostencům. To je ode mne pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. (14:26:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se po získání puku a přihrávce trefují do prázdné brány hostů. Konkrétně to byl TOMÁŠ HOFMAN, kdo zakončoval z modré čáry. Asistence: David Malík.
     
    58:02
    Sparta si zahraje power play, protože Brízgala opustil svou branku a místo něj na led naskočil další útočník.
     
    58:01
    Hosté si vzali oddechový čas.
     
    56:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí zpět do zápasu. K vyhozenému puku z obranné třetiny Sparty se dostal ONDŘEJ PROCHÁZKA, který si najel až před branku soupeře. Obránce vyškolil perfektní stahovačkou a po té překonal Choura. Asistence: Martin Svoboda.
     
    54:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná klička a následná střela v podání Zahradníka, který však trefil pouze tyčku. Puk se odrazil zpět do hřiště k DAVIDU CHALUPOVI, jenž pohotově zareagoval. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    52:54
    Jeřábek tvrdě zakončoval z modré čáry, mířil však nad.
     
    51:52
    Matouš nahazuje kotouč do útočného pásma, tak si ho ale na starost vzala královéhradecká obrana.
     
    50:14
    Jandus předvedl pohlednou individuální akci, po které nahrával před bránu na Seniova, jenž pouze promáchl a puk tak vůbec netrefil.
     
    49:23
    Sparta se pokouší usadit v útočné třetině, to se jí ale nedaří.
     
    48:42
    Buly v útočném pásmu Hradce se bude po zakázaném uvolnění opakovat.
     
    48:20
    Po akci domácích se hra přesune před Brízgala, jenž musel proti střele soupeře zasahovat.
     
    48:08
    Zářecký zakončoval těsně za modrou čárou. Tento nebezpečný pokus dokázal Červený zastavit.
     
    47:19
    Procházka přesně přihrál na najíždějícího Zedníka, který se ze středního pásma probruslil až do toho útočného. Tam puk však ztratil díky skvělé obraně domácích.
     
    46:43
    Po střele jednoho z pražanů se buly bude opakovat.
     
    46:19
    Odpískaná vysoká hůl a hra se tak přesune před Červeného.
     
    43:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    K vidění je neuvěřitelný hokej! Třetí branku v poslední třetině přidává po úniku od modré čáry PATRIK HIDVÉGHY, jenž dokázal tento nájezd proměnit. Asistence Filip Hronek.
     
    41:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vzápětí odpovídá gólem PETRA KALINY. V útočném pásu přenesl hru Janda právě na tohoto forvarda, jenž střelou z první vyrovnává skóre zápasu. Asistence: Sebastian Janda.

    Vít Derner

    Branky a nahrávky: 28. Zahradník (Bureš), 42. Hofman, 44. Hidvéghy (Hronek), 55. Chalupa (Zahradník), 59. Hofman (Malík) – 29. Jaššo (Jandus, Jeřábek), 42. Kalina (Janda), 57. Procházka (Svoboda)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) – Šalda, Luštinec, Havránek, Muška, Píč, Fanderlik, Čech, Bureš – Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Malík "A", Hnik, Hofman, Matějček, Hidvéghy, Chalupa "A", Pavlík
    HC Sparta Praha: Brízgala (Nahodil) – Janda, Kalina, Jeřábek, Sekera, Vlad, Sedlák, Pacovský – Svoboda, Pšenička, Zídek, Jandus, Michnáč, Zářecký "A", Chlouba, Seniov, Komárek, Jeřábek, Jaššo, Procházka "C"

    Rozhodčí: Lučan – Higvéghy, Petr
    bahis siteleri