Warriors Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Opava 7:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:7 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (0:1, 2:2, 5:0)
HK Opava
Neděle 24.03.2013, 12:00 • Werk-aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:50
    Slezan si zahraje přesilovou hru, na trestnou lavici je poslán Škorpík na dvě minuty za hákování.
     
    56:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to zavání debaklem! MICHAL ROMAN přidává od modré sedmý puk do sítě hostů. Bez asistence.
     
    55:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Opava dostává už půltuctý gól! Adámek z pravé strany kluziště přihrál do brankoviště Opavy, kde si puk sebral Kofroň a zakončil. Asistence: Jan Poruba, Marian Adámek.
     
    52:08
    Rousek se dostal do úniku, ve kterém tváří tvář Ovčařimu těsně minul pravou tyč.
     
    50:00
    Až teď se hosté dotkli puku, Radim Štěpánek dostává dvouminutový pobyt na trestné lavici zdarma za krosček. Oceláři si tedy znovu zahrají přesilovou hru.
     
    46:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tu Oceláři bleskurychle využívají! Škorpík ihned po vhazování přihrál puk MILOŠI ROMANOVI a ten dokázal dostat černou pryž za záda Marka Huzlíka. Asistence: Denis Škorpík.
     
    46:34
    Ke všemu tomu si navíc Třinečtí zahrají přesilovou hru. Jakub Hendrych je vyloučen za krosček.
     
    45:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAN BARTKO si probruslil útočným pásmem a na levé tyči bekhendem zakončil právě k tyčce vzdálenější. Opravdu velmi pěkná individuální akce třineckého obránce. Bez asistence.
     
    42:50
    Třinečtí už mohli být ve vedení! Jakub Tůma natlačil puk na Huzlíka a dokázal kotouč protlačit mezi jeho betony. Černá guma zůstala ležet kousek od kýženého cíle, ale Tůmovi se již nepovedlo píchnout do kotouče, neboť byl odstaven k ledu protihráči.
     
    41:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se daří rychle vyrovnat! Poruba ještě Huzlíka nepřekonal, ale proti následné dorážce MILOŠE ROMANA do prázdné brány nemohl už nikdo nic dělat. Asistence: Jan Poruba.
     
    38:57
    Tomáš Černý (OPA) – 2 minuty – sekání. Třinec si tedy zahraje chvíli dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    37:18
    Janiczek v útoku nezachytil přihrávku na modré čáře a jeden z hráčů Opavy se vrhl do úniku. Ovčařiho nepřekonal, ale následně celá trojice hostujících hráčů už kotouč za záda domácího brankáře dostala. Místo gólu však přichází vyloučení Kosiny, který během tohoto počinu nedovoleně sekal.
     
    28:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve Werk-aréně se dějí věci! Poruba tahal puk podél pravého mantinelu a až téměř z nulového úhlu přihrál před branku MATĚJI MURÍNOVI. Ten puk zpracoval bekhendem, přehodil si jej na forhend a krásně vymetl pavučinku. Asistence: Jan Poruba, Marian Adámek.
     
    25:21
    Opava právě vstřelila branku!
    Neskutečné, přichází další branka! Hráči bojovali o puk před třineckou bránou, až jej ukořistila Opava a téměř až v brankovišti poslal Rousek od levé tyče žabku na tu druhou, kde DAVID NARDELLI dokázal puk usměrnit mezi tři tyče. Asistence: Tomáš Rousek, David Borunský.
     
    24:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava si ale znovu rychle bere vedení! RADIM ŠTĚPÁNEK od modré propálil vše co mu stálo v cestě a kotouč se zatřepotal až v síti třinecké branky. Bez asistence.
     
    23:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinci se daří ve vlastním oslabení vyrovnat skóre utkání! Forčeking Adámka se v obranném pásmu Opavy vyplatil, jelikož domácí získali puk a Poruba následně zpoza brány přihrál před branku MATĚJI MURÍNOVI, kterému se povedlo zakončit. Asistence: Jan Poruba, Marián Adámek.
     
    22:46
    Třinečtí si teď ale nepohlídali střídání a hráli v šesti, za což se vylučuje. Trest odpyká David Kofroň.
     
    19:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Přichází takzvaný "šatňák"! Devatenáct sekund před koncem se Opava dostává do vedení! Slezan vybojoval v pásmu domácích puk a Borunský od pravého mantinelu přihrál před třineckou bránu, kde stál zcela osamocený JAKUB HENDRYCH a ten jednoduše zakončil pod víko. Asistence: David Borunský, Michal Horký.
     
    05:53
    Je tady první vyloučení tohoto duelu, Nardelli je poslán na trestnou lavici na dvě minuty za faul kolenem. Třinec si tedy zahraje přesilovou hru.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 24. Murín (Poruba, Adámek), 29. Murín (Poruba, Adámek), 42. Roman Mil. (Poruba), 46. Bartko, 47. Roman Mil. (Škorpík), 56. Kofroň (Poruba, Adámek), 57. Mich. – 20. Hendrych (Borunský, Horký), 25. Štěpánek, 26. Nardelli (Rousek, Borunský)


    HC Oceláři Třinec: Ovčaři (Hlaváč) – Radzienciak, Imrich, Mich. Roman, Janiczek, Adámek, Krása, Bartko – Mach, Kaukič, Kofroň, Poruba, Sztwiertnia, Tůma, Zogata, Mil. Roman, Murín, Škorpík
    HK Opava: Huzlík (Klein) – Kupka, Olšr, Černý, Dreljuš, Kosina, Klement – Cibulka, Borunský, Nardelli, Rousek, Lelek, Langer, Kvasnica, Horký, Štěpánek, Hendrych, Bohanos, Döhner
    bahis siteleri