Boston – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | Minnesota – Arizona 4:3 (po pr.) | Calgary – Colorado 4:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
Anaheim Ducks
Čtvrtek 28.03.2013, 03:10 • HP Pavilion (17 562) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:28
    Za hrubost je vyloučen Sheldon Souray (ANA). Tento zbytečný faul jen dokazuje, že Anaheim je v dnešním zápase zřejmě už mimo bodové šance.
     
    50:24
    Bitka hvězd! Před brankovištěm Anttiho Niemiho se do sebe pustili domácí zadák Dan Boyle s hostujícím Coreyem Perrym. Oba borci si tak půjdou na pět minut odpočinou na lavici hanby.
     
    46:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Zmar Anaheimu je dovršen inkasováním gólu ve své přesilovce! Do protiútoku dva na jednoho se dostal Couture s Wingelsem, a právě TOMMY WINGELS dostává svůj celek už do hodně pohodlného vedení 4:0. Wingels tak ke dvě asistencím přidal také branku. Asistence: Logan Couture, Dan Boyle.
     
    45:25
    Nyní je tu ale přesilová hra. Jason Demers (SJO) přikryl puk rukavicí ve svém pásmu, což rozhodčí vyhodnotili jako zdržování hry.
     
    35:17
    Na jedné straně se chtěl gólově prosadit Corey Perry, z protiútoku však měl možnost navýšit vedení Žraloků Patrick Marleau.
     
    34:15
    Na druhé straně si gólovou šanci vytvořili domácí! Desjardins vypálil velice tvrdou střelu, kterou Hiller vyrazil jen před sebe, kde ze vzduchu dorážel Sheppard. Puk nakonec obloučkem skončil za hostující svatyní.
     
    27:39
    Marleau se společně s Couturem vydal do přečíslení dva na jednoho, druhý jmenovaný by měl puk jako na stříbrném podnose, ovšem Beauchemin stihl celou situaci dobruslit a ouk zblokovat do rohu kluziště.
     
    22:06
    Anaheim se dostal do dobré šance! První dvě střely byly zblokovány díky výborné práci Vlasica a poté Pavelskiho, ovšem Sbisova střela už si našla cestu mezi tři tyče! Tam však zasahuje Antti Niemu svou lapačkou.
     
    20:20
    Tommy Wingels mohl dvacet vtřein po přestávce navýšit už na 4:0! Obrana Ducks ho nechala ujet, ovšem Jonas Hiller se teď blýskl parádním zákrokem vyrážečkou!
     
    14:46
    Nyní je však na programu první početní výhoda Anaheimu, který tak bude mít možnost dostat se před koncem první části na rozdíl jedné branky. Za katrem už sedí domácí "kápo" Joe Thornton (SJO).
     
    10:35
    Těžké chvíle pro Hillera! V další šanci se ocitl Joe Pavelski, nyní však americký útočník nezamířil přesně a trefil pouze tělo dobře postaveného brankáře Kačerů.
     
    09:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to už je luxusní náskok! Domácí se svou druhou přesilovkou v zápase naložili delako lépe než s tou první. Rozruch před Hillerem udělal Gomez s Havlátem, ovšem Tommy Wingels posunul na modrou čáru na BRENTA BURNSE, jehož rána se zastavila až o síť! Asistence: Tommy Wingels, Martin Havlát.
     
    08:01
    Hiller musel okamžitě čelit pokusu z levého kruhu, kde se do puku opřel Dan Boyle!
     
    07:52
    A vzápětí je tu další početní výhoda pro domácí! Za nedovolené bránění putuje za katr Sheldon Souray (ANA).
     
    04:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky! Logan Couture vybruslil z rohu kluziště k pravému mantinelu, odkud bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy, kde už čekal PATRICK MARLEAU, jenž z první pokořil Hillera! Asistence: Logan Couture, Tommy Wingels.
     
    04:03
    Bitka mezi Clowem a Hollandem! Oba hráči budou potrestáni trestem na pět minut.
     
    01:49
    A vzápětí přichází vyloučení Bobbyho Ryana (ANA), který hákoval a posílá svůj tým do čtyř.
     
    01:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ovšem první branka padá brzy na druhé straně! JOE PAVELSKI se obtočil kolem pravé tyče a zasunul do sítě, Jonas Hiller se nestihl přesunout! Sharks vedou 1:0! Asistence: T. J. Giliardi, Ryan Clowe.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 1. Pavelski (Giliardi, Clowe), 5. Marleau (Couture, Wingels), 10. Burns (Wingels, Havlát), 47. Wingels (Couture, Boyle)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Demers, Stuart, Braun, Irwin, Boyle – Havlát, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Wingels – Galiardi, Pavelski, Clowe – Desjardins, Gomez, Sheppard. Trenér: Todd McLellan.
    Anaheim Ducks: Hiller (Fasth) – Sbisa, Lydman, Fowler, Allen, Souray, Beauchemin – Perry, Getzlaf, Selanne – Ryan, Holland, Etem – Winnik, Koivu S., Cogliano – Palmieri, Steckel, Dvořák. Trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Walsh, O'Halloran – Shewchyk, Nelson
    bahis siteleri