Linköping – Skellefteå 2:3 (po pr.)
po prodl.
Linköpings HC
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
Skellefteå AIK
Sobota 30.03.2013, 16:00 • Cloetta Center, Linköping (SWE) • Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:43
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    JOHN KLINGBERG nakonec rozhoduje o osudu utkání dalekonosnou střelou z pravé strany, jež zamířila přímo pod víko. Asistence: Joakim Lindström.
     
    59:28
    Skellefteå právě vstřelila branku!

    Tak se to hostům podařilo. AIK se usadilo v útočném pásmu a na modré čáře zachytil vyhozený kotouč VIKTOR ARVIDSSON. Obránce hostů se do puku opřel a propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2! Bez asistence.
     
    10:33
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Nakonec se do puku opřel OSCAR LINDBERG a jeho střela zaplula do výstroje Engstranda, od kterého se kotouč odrazil a hostující útočník ho uklidil pod víko – 2:1! Asistence: Melker Karlsson, John Klingberg.
     
    09:24
    Linköping právě vstřelil branku!
    Hjalmarsson zachytil nepřesnou přihrávku soupeře a ve vlastním oslabení ujel společně s CARLEM SÖDERBERGEM, který nadvakrát dostal puk za Erikssona – 2:0! Asistence: Simon Hjalmarsson.
     
    07:34
    Linköping právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla první branka domácích. SIMON HJALMARSSON se nejlépe zorientoval po dělovce Bäckmana a dorazil puk do sítě – 1:0! Asistence: Mattias Bäckman, Pär Arlbrandt.

    Daniel Ryl

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 8. Hjalmarsson (Bäckman, Arlbrandt), 10. Söderberg (Hjalmarsson) – 11. Lindberg (Karlsson, Klingberg), 60. Arvidsson, 67. Klingberg (Lindström)


    Linköpings HC: Engstrand (Andersson) – Johansson, Bäckman, Hävelid, Grillfors, Hultström, Rahimi, Lorentzon – Arlbrandt, Söderberg, Hjalmarsson – Weinhandl, Goren, Zackrisson – Figren, Almtrop, Salmonsson – Karlsson, Lindhagen, Pavlikovský – Nermark.
    Skellefteå AIK: Eriksson (Svensson) – Burström, Lindgren, Klingberg, Ševc, Granberg, Andersson, Arvidsson, Skogs – Petterström, Forssell, Ericsson – Lindström, Lindberg, Karlsson – Holloway, Bellemare, Möller – Emanuelsson, Lundberg, Pettersson.
    thejrc.org