Martin – Bardejov 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HK VITAR Martin
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HK Bardejov
sk Neděle 31.03.2013, 18:00Tipsport extraliga baráž
Partner:
     
    Hostia z Bardejova sa však rozhodne nemusia za svoje výkony hanbiť a domáci Martin mal zaiste aj trošku viac hokejového a športového šťastia, klobúk dole pred východniarmi! (20:54:50)
     
    Nervy drásajúci zápas sa skončil šťastne pre Martinčanov, tí zvládli tretiu tretinu, keď na začiatku už prehrávali 1:3, no silou vôle, odhodlania a skúsenosti povzdvihli seba aj fanúšikov a dokázali zvíťaziť a udržať extraligu pre toto hokejové mesto.
     
    70:00
    Martin dal gól!
    Rozhodujúci nájazd dal Andrej Novotný.
     
    Koniec zápasu.
     
    Nagy nedal a Martin je zachránený.
     
    Marek Nagy musí dať.
     
    Ušiel kapitánovi MHC puk a hostia majú šancu.
     
    Michal Beran za domácich.
     
    Hričina nedal, opäť skvelá vyrážačka Šúreka.
     
    Tomáš Hričina za hostí v 2. kole
     
    Obranca Novotný delovkou prestrelil Andreanina.
     
    Novotný Andrej za domácich.
     
    Ščurko má perfektnú techniku, teraz ho však vychytal výražačkou Šúrek.
     
    Ščurko za hostí.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    V posledných sekundách hry sme nevideli žiadne šance, iba náznaky, za najväčšiu šancu môžeme označiť pokus Sabola na konci poslednej minúty predĺženia, Šúrek si ale všetko skontroloval a hosťujúci útočník ho neprekvapil.
     
    70:00
    Predĺženie skončilo.
     
    68:10
    Ďalšia strela od Novotného, tečovať sa snažil Beran, ale nedočiahol. Zostáva už iba poldruha minúty. Blížia sa samostatné nájazdy, vhadzuje sa pred brankárom hostí.
     
    66:39
    Sabol aktívnym spôsobom vybojoval takmer gólovú šancu pre svojho spoluhráča. Takmer podobnú situáciu sme videli aj na opačnej strane, vtedy sa do podobnej šance málom dostal Petruška, Martinčanov zbrzdilo postavenie mimo hry.
     
    65:40
    Pekná akcia Berana, na ktorej konci bola dobrá tvrdá strela, no nie až tak presná od Andreja Novotného, tesne minula bránku.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 15. Dvořák (Petruška), 46. Hollý (Kolena, Petruška), 55. Hollý (Petruška), 70. Novotný – 7. Baláž (Nagy, Sabol), 59. Ščurko (Halás), 42. Sabol (Halas, Balaž)


    HK VITAR Martin: Šúrek (Volentier) – Novotný, Perniš – Pukalovič, Dvořák – Grman, Zošiak – Themár, Beran, Važan – Petruška, Kolena, Hollý – Vaško, Dírer, Vilkoits – Hús
    HK Bardejov: Andreanin (Marton) – Kramár, Valentín – Krčula, Tkáč – Mojdis, Polaček – Šimo – Balaž, Sabol, Nagy – Hričina, Ščurko, Halas – Stríž, Dancsák, Valchař – Česelka, Belušár

    Rozhodčí: Müllner , Lokšík – Výleta, Ševčk

    Diváci: 3500
    bahis siteleri