Sevilla – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:1 (1:0)
Athletic Bilbao
Pondělí 08.04.2013, 22:00 • Benito Villamarín, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (23:55:40)
     
    Dnes jsme na stadionu Benito Villamarín sledovali velmi zajímavou fotbalovou bitvu, která sice byla poznamenána spoustou tvrdých faulů, ale jinak se hrál velmi pohledný fotbal se spousto šancí na obou stranách. Nakonec se z vítězství radují domácí, kteří vybojovali těsné vítězství 2:1 a Sevilla tak potvrdila skvělou bilanci z domácích zápasů!
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ale vypadá to, že je zde poslední šance hostů, míč na polovině hřiště. Nakonec se dostává na levou stranu, odkud Ibai Gomez ještě přihrává do pokutového území, ale tam není nikdo v zeleném, kdo by zakončil, utkání končí.
     
    90+4
    Běží již poslední minuta nastaveného času, míč letí po dlouhém výkopu na polovinu soupeře, kde mají hosté k dispozici autové vhazování z levé strany.
     
    90+3
    Ale to nebyl dobře zahraný kop, Iraizoz se zase vrací do brány, kolega Beto rozhodně s rozehrávkou spěchat nebude.
     
    90+2
    Rychlý protiútok domácích zastavují hosté jen za cenu maximálního nasazení, ale povedlo se, to je nejdůležitější. Do pokutového území sprintuje i gólman Iraizoz, hosté rozehrávají volný přímý kop z pravé strany.
     
    90+1
    Sudí nastaví ještě čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Diego Perotti stahuje za dres na polovině soupeře Herreru, dostává žlutou kartu.
     
    89
    Míč u Beta, který příliš nespěchá s jeho rozehráním, sudí Mateu ho popohání.
     
    88
    Dostat branku takhle v závěru utkání, to je velice těžký úder – dokáží se z něho hosté vzpamatovat a dát vyrovnávací gól?
     
    87
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Ale hosté nedokázali zachytit rychlý protiútoka ÁLVARO NEGREDO dává svou druhou branku v utkání, čímž vrací vedení domácímu týmu, když skvěle zužitkoval excelentní přihrávku Reyese za obranu z levé strany!
     
    85
    Za ohlušujícího pískotu tribun kombinují nyní hosté na polovině soupeře.
     
    84
    Mendonca dos Santos Cicinho nyní vypomohl Kondogbiovi na pravé straně u pokutového území soupeře, ale nakonec se Negredo nedostal ke střele, domácí přesto zůstávají u míče.
     
    83
    Hosté jsou již před pokutovým územím Sevilly, hra se opět přelévá ze strany na stranu.
     
    82
    Mezitím se do útoku dostali opět domácí, Negredo si skvěle zpracoval dlouhý centr z pravé strany a střílí, míč jen těsně míjí branku Athletica.
     
    82
    Naposledy střídají i domácí, místo Cokeho nastupuje Mendonca dos Santos Cicinho.
     
    81
    Navíc mají domácí skvělou standartní situaci, nakonec je z toho signál, Rakitič ale pálí ze středu pokutového území nad bránu Bilbaa.
     
    80
    A pozor, Laporte v krátké době po sobě podruhé nedovoleně fauluje, když na hranici pokutového území skluzem zastavuje pronikajícího Reyese a dostává druhou žlutou, takže červenou kartu!

    Martin Dvořák

    Branky: 4. Negredo, 87. Negredo – 55. Gurpegi

    Karty:   25. F. Navarro (SEV), 27. Coke (SEV), 51. Fazio (SEV), 90. Perotti (SEV) – 41. Gurpegi (ATB), 49. Ander (ATB), 50. Aduriz (ATB), 67. De Marcos (ATB), 75. Iturraspe (ATB), 78. Laporte (ATB)   73. F. Navarro (SEV) – 80. Laporte (ATB)


    Sevilla FC: Beto – Coke (82. Cicinho), Fazio (66. Perotti), F.Navarro, A.Moreno – Medel, Kondogbia – Manu (46. Botia), Rakitič, Reyes – Negredo
    Athletic Bilbao: Iraizoz – Ekiza, Laporte, Gurpegi – D.Marcos, Ander, San José (46. Iturraspe), Iraola (71. Ramalho) – Ibai, Llorente (46. Aduriz), Muniain

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Martínez
    bahis siteleri