Sevilla – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:1 (1:0)
Athletic Bilbao
Pondělí 08.04.2013, 22:00 • Benito Villamarín, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Diego Perotti stahuje za dres na polovině soupeře Herreru, dostává žlutou kartu.
     
    87
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Ale hosté nedokázali zachytit rychlý protiútoka ÁLVARO NEGREDO dává svou druhou branku v utkání, čímž vrací vedení domácímu týmu, když skvěle zužitkoval excelentní přihrávku Reyese za obranu z levé strany!
     
    82
    Naposledy střídají i domácí, místo Cokeho nastupuje Mendonca dos Santos Cicinho.
     
    80
    A pozor, Laporte v krátké době po sobě podruhé nedovoleně fauluje, když na hranici pokutového území skluzem zastavuje pronikajícího Reyese a dostává druhou žlutou, takže červenou kartu!
     
    78
    A devátou žlutou kartu dostává Laporte za faul na polovině soupeře, to je skutečné "maso" v podání obou mužstev.
     
    75
    Neuvěřitelné fauly zaznamenáváme nyní na hrací ploše, Iturraspe nejprve fauloval ve středovém kruhu, při rychlém protiútoku domácích, pronikajícího Rakitiče a když tento pokračoval dál, "serval" ho Iturraspe na zem za dres. Jasná žlutá karta.
     
    73
    A pozor, druhá žlutá karta pro Fernanda Navarra za faul ve středovém kruhu, kdy si výrazně pomohl loktem v hlavičkovém souboji, to je červená karta a vyloučení!
     
    71
    Hosté naposledy střídají, hřiště opouští Iraola, nahradí ho Jonas Ramalho.
     
    67
    Oscar De Marcos nyní tvrdě zastavuje Kondogbiu a dostává za to žlutou kartu.
     
    66
    Druhé střídání v sestavě Sevilly, ze hřiště odchází Fazio, nahradí ho Perotti.
     
    55
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    A přímo z nařízeného volného přímého kopu se prosazuje CARLOS GURPEGI, míč zůstal netečován a prošel pokutovým území přesně ke vzdálenější tyči, je vyrovnáno!
     
    51
    Federico Fazio zastavuje rychlý protiútok pouze za cenu faulu a dostává žlutou kartu.
     
    51
    Neskutečná smůla pro Sevillu, tam se dva hráči domácího týmu dostali do zakončení z malého vápna, pokaždé však někdo vykopl z brankové čáry!
     
    50
    Ještě před rozehráním volného kopu se na pravé straně strhla rozmíška mezi oběma týmy a následkem toho je žlutá karta pro Adurize.
     
    49
    Následně ale rozhodčí pískají faul hostům, provinil se na pravé straně Ander Herrera, který dostává žlutou kartu.
     
    46
    Domácí připravili do druhé půle změnu v sestavě, novým mužem na hřišti je Alberto Botia, který nahradí Manu. Střídají i hosté, dokonce dvakrát, Aritz Aduriz nahradí Llorenteho a Ander Iturraspe nahradí San Josého.
     
    41
    A další protiútok domácích "hasí" Gurpegi téměř na hranici pokutového území faulem Reyese, za což dostává žlutou kartu.
     
    40
    Negredo v gólové šanci, střílí z levé strany v blízkosti malého vápna, ale fantasticky načasovaný skluz Gurpegiho mu zabránil ve skórování!
     
    31
    Fernando Llorente nadvakrát nebo snad natřikrát nedokázal překonat obranu Sevilly, nepomohla ani střela Ibai Gomeze, dobré šance hostů!
     
    27
    Jorge Andujar Coke je dalším potrestaným domácím hráčem, když na polovině soupeře až příliš drsně "zajel" do Ikera Muniaina.
     
    26
    Obrana Sevilly odvrací a domácí okamžitě útočí, je z toho střela Negreda z pravé strany, po předchozím ukázkovém vysunutí Rakitičem, míč letí těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    25
    Sudí Mateu uděluje žlutou kartu domácímu Navarrovi, který fauluje v bezprostřední blízkosti vlastního pokutového území, hosté rozehrávají.
     
    12
    Výtečná akce Reyse, který se s míčem prodral z levé strany na hranici malého vápna, ale v gólové šanci zaváhal, posílá míč pouze do boční sítě!
     
    4
    Sevilla právě vstřelila branku!
    ÁLVARO NEGREDO si naběhl na dobrý centr Rakitiče a hlavou usměrňuje míč do sítě, obrana Athletica zaváhala při bránění ve svém pokutovém území!

    Martin Dvořák

    Branky: 4. Negredo, 87. Negredo – 55. Gurpegi

    Karty:   25. F. Navarro (SEV), 27. Coke (SEV), 51. Fazio (SEV), 90. Perotti (SEV) – 41. Gurpegi (ATB), 49. Ander (ATB), 50. Aduriz (ATB), 67. De Marcos (ATB), 75. Iturraspe (ATB), 78. Laporte (ATB)   73. F. Navarro (SEV) – 80. Laporte (ATB)


    Sevilla FC: Beto – Coke (82. Cicinho), Fazio (66. Perotti), F.Navarro, A.Moreno – Medel, Kondogbia – Manu (46. Botia), Rakitič, Reyes – Negredo
    Athletic Bilbao: Iraizoz – Ekiza, Laporte, Gurpegi – D.Marcos, Ander, San José (46. Iturraspe), Iraola (71. Ramalho) – Ibai, Llorente (46. Aduriz), Muniain

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Martínez
    bahis siteleri