Barcelona – PSG 1:1 (kon.) | Juventus – Bayern 0:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:1 (0:0)
Paris Saint-Germain
Středa 10.04.2013, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty a právě plyne první z nich.
     
    90
    Beckham si něco vyříkaval s rozhodčím a za svůj názor vidí žlutý kartónek před očima.
     
    88
    Poslední střídání na straně Saint-Germain. Odchází Jallet a místo něj na trávník vyběhne van der Wiel.
     
    87
    Iniesta předvedl krásnou individuální akci, kličkou zády k brance vyškolil dva bránící hráče, ale z velkého úhlu už branku PSG neohrozil.
     
    86
    Thiago Silva poslal k zemi Messiho a všem na Nou Campu zatrnulo. Messi však jako rybička vyskočil na nohy a je v naprostém pořádku. Silva si ze souboje odnáší žlutou kartu.
     
    83
    Zatímco PSG střídá do útočné fáze, tak Barcelona se snaží podpořit defenzívu. Odchází David Villa a místo něj na zelený pažit vyběhl Alex Song.
     
    83
    Verratti je tím, který pouští na hřiště Beckhama.
     
    81
    Je zde první střídání na straně PSG. Odchází Lavezzi, který před chviličkou viděl žlutou kartu a místo něj vyběhl na trávník Gameiro.
     
    80
    Na začátku 80. minuty předvedl Lavezzi hodně tvrdý zákrok a zcela pochopitelně vidí žlutou kartu a kromě toho i hodně rozlobil Jordiho Albu, kterého poslal k zemi.
     
    71
    Barcelona právě vstřelila branku!

    Lionel Messi připravil svým pohybem převahu v pokutovém území a následně mohl PEDRO RODRIGUÉZ pálit a volil nekompromisní dělovku, kterou propálil bezmocného Sirigu. Rázem nám tak postupuje do semifinále katalánský velkoklub.
     
    65
    Iniesta se trefil náramně, ale ještě lepší zákrok předvedl Sirigu, který míč vyrazil. Sice ho vyrazil, ale pouze k Messimu a ten mohl vyrovnat, jenže v rozhodující chvíli zaváhal a bylo po akci.
     
    62
    Na hřiště jde také Messi, který se pokusí spasit Barcelonu. Ze hřiště jde naopak Fabregas.
     
    62
    Máme zde hned dvojité střídání. Jako první odchází ze hřiště zraněný Adriano, místo kterého jde na trávník Bartra.
     
    61
    Dani Alves se dostal k míči, který k němu přeskákal, ale domácí fotbalista míč trefuje hodně špatně a ten letí vysoko nad.
     
    58
    Pro Saint-Germain mohlo být ještě veseleji! Ibrahimovič našel krásnou přihrávkou Pastoreho, ale ten v dobré pozici velmi nepřesný.
     
    50
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!

    Pastore si prohodil míč s Ibrahimovičem a po rychlé kombinaci se právě JAVIER PASTORE dostal až před Valdése a s přehledem ho překonává. Rázem tak postupují hosté z Paříže. Okamžitě po inkasované brance se na lavičce Barcelony chystá Lionel Messi.
     
    42
    Lucas si povodil protihráče a Adriano ho poslal nedovoleně k zemi a vidí za to žlutou kartu. Pro Adriana to znamená stopku pro případné první semifinálové utkání.
     
    28
    Ibrahimovič našel centrem Lucase a jeho hlavičku musel vytěsnit na roh Valdés. Posledních pár minut se Barceloně hrubě nepovedlo, v obraně je až příliš chybiček, které by se mohly hrubě nevyplatit.
     
    24
    Lavezzi se dostal do velmi zajímavé šance po přihrávce od Ibrahimoviče a pouze reflexivní vykopnutí Valdése zabránilo hostům ke vstřelení branky. PSG působí velmi dobrým dojmem a evidentně nepřijelo na Nou Camp bránit.
     
    21
    Pedro nejdříve centroval míč po zemi do nebezpečného prostoru, kde číhal Fabregas, ale Sirigu dokázal míč alespoň vyrazit a společně s obránci celou akci zvládnout a to i přestože se Pedro dostal i dalšímu zakončení, to však bylo nepřesné.
     
    2
    Xavi Hernandéz si postavil míč a trefil se velmi hezky, ale jeho střela letěla o několik centimetrů vedle pravé tyče.

    Jozef Valenčík

    Branky: 71. Pedro Rodriguéz – 50. Pastore

    Karty:   42. Adriano (BAR) – 80. Lavezzi (PSG), 86. Thiago Silva (PSG), 90. Beckham (PSG)


    FC Barcelona: Valdés – Jordi Alba, Adriano (62. Bartra), Pique, Dani Alves – Iniesta, Busquets, Xavi – Villa (83. Song), Fabregas (62. Messi), Pedro Rodriguéz
    Paris Saint-Germain: Sirigu – Jallet (88. van der Wiel), Alex, Thiago Silva, Maxwell – Lucas, Verratti (83. Beckham), Thiago Motta, Pastore – Ibrahimovič, Lavezzi (81. Gameiro)

    Rozhodčí: Kuipers – Roekel, Zeinstra

    První zápas: PSG - Barcelona 2:2
    bahis siteleri