Plzeň – Jablonec 3:4 (kon.) | Slovácko – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:4 (0:2)
FK Jablonec
Středa 10.04.2013, 18:00 • Doosan Aréna, Plzeň • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    89
    Radim Řezník nyní dostává žlutou kartu.
     
    87
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Standardní situaci ani ne metr od vápna hostů nakonec domácí využívají! Daridův střílený přízemní centr do prostoru před branku prošel až na MARTINA ZEMANA, který si sbíhal z druhé vlny a tvrdou ranou pod břevno nedal Špitovi nejmenší šanci. 3:4!
     
    75
    Martin Zeman dostává žlutou kartu.
     
    74
    Po druhé obdržené brance střídá Zoubeleho Michal Pavlata.
     
    73
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Tak to je nevídané! Fanoušci Plzně začali po první brance svého týmu skandovat: "Remízu nechceme," a hráči na to evidentně slyší. Po krásném centru do vápna a ještě hezčí hlavičce se prosadil VLADIMÍR DARIDA. 2:4!
     
    72
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňané rychle odpovídají s další podivnou brankou dnešního utkání. Balon nasměroval do vlastní sítě jablonecký DANIEL SILVA ROSSI.
     
    70
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Brankář Pavlík dnes rozhodně nemá svůj den. Zakopnutím v ten nejnevhodnější moment v podstatě daroval hattrick jabloneckému ONDŘEJI VAŇKOVI, který balon jen uklidil do odkryté branky. 0:4!
     
    66
    Po faulu na Rossiho dochází na avizované střídání. Jan Pázler naskočil do hry namísto Jana Kopice.
     
    63
    Další velkou příležitost měl teď Ondřej Vaněk, který se z levé strany dostal s míčem sám před Pavlíka. Ten mu však naději na hattrick včasným výběhem a duchapřítomným zákrokem sebral.
     
    58
    Plzeňští potřetí střídají. Kolář nahradil Adamova.
     
    58
    Po rohu se strhla ve vápně nepřehledná situace. Špit byl daleko z branky, ale balon nekontroloval. Domácí však nedokázali výhodu zúročit a branku neohrozili.
     
    53
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Roh domácím vůbec nevyšel. Beneš se dostal k míči a okamžitě jej poslal na útočnou polovinu, kde si jej doběhl osamocený ONDŘEJ VANĚK. Samostatný únik pak bez potíží proměnil, prostřelil Pavlíka a navýšil vedení svého týmu. 0:3!
     
    46
    Trenér Vrba během poločasové přihrávky hned dvakrát střídal. Čišovského nahradil Procházka, který převzal kapitánskou pásku po Limberském. Toho vystřídal Řezník.
     
    25
    Karla Pitáka na hřišti nahrazuje už zmíněný Pavel Eliáš.
     
    20
    Poprvé o sobě dali vědět také Plzeňští. Rychlou akci po pravém křídle zakončil po přihrávce Ďuriše střelou zpoza vápna Darida. Jeho rána prolétla jen těsně nad břevnem jablonecké branky.
     
    6
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Tak to je pořádně studená sprcha pro plzeňskou Viktorii. Jablonečtí se po dlouhém autu do vápna prosazují v první desetiminutovce už podruhé. Tentokráte to byl právě ONDŘEJ VANĚK, který se do balonu opřel z voleje a zhruba ze značky penalty propálil Pavlíka. 0:2!
     
    4
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Hosté jdou do vedení a velkou zásluhu na vstřelené brance nese Ondřej Vaněk, který pláchl po levé straně a přesně nahrál FILIPU NOVÁKOVI, který se trefil na bližší tyč přesně a o brankovou konstrukci posunul hosty do vedení!

    Marek Kratochvíl


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 72. Rossi (vla.), 73. Darida, 87. Zeman – 4. Novák, 6. Vaněk, 53. Vaněk, 70. Vaněk

    Karty:   75. Zeman (PLZ), 89. Řezník (PLZ)


    FC Viktoria Plzeň: Pavlík – Rajtoral, Hejda, Čišovský (46. Procházka), Limberský (46. Řezník) – Fillo, Darida, Zeman, Ďuriš – Adamov (58. Kolář), Tecl
    Trenér: Vrba.

    FK Jablonec: Špit – Kysela, Rossi, Beneš, Novák – Kopic, Zoubele (74. Pavlata), Loučka, Piták (25. Eliáš), Vaněk – Třešňák
    Trenér: Kotal.

    Rozhodčí: Proske – Tacina, Pilný

    Diváci: 2 035
    bahis siteleri