New Jersey – Ottawa 0:2 (kon.) | Columbus – St. Louis 4:1 (kon.) | Nashville – Dallas 2:5 (kon.)
Chicago – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Arizona 3:2 (po pr.) | Colorado – Vancouver 4:3 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 1:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
St. Louis Blues
Sobota 13.04.2013, 01:10 • Nationwide Arena (18 144) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Uvidíme, jak dlouho ještě bude konec utkání trvat. Dochází totiž k další potyčce a vyloučen je domácí hráč Matt Calvert (CBJ), který u střídaček napadnul jednoho z hostů. Je tu přesilovka čtyři na tři pro Blues.
     
    57:58
    Oba celky jsou na sebe už hodně nahecované, což odnáží další vyloučení. Bude se hrát čtyři na čtyři, Romana Poláka totiž fauloval Nick Foligno (CBJ).
     
    57:03
    Je tu čtyřminutové vyloučení pro Kevina Shattenkirk (STL), který je tak teprve prvním hráčem St. Louis v zápase, který sedí za katrem. To však znamená, že Columbus bude do konce zápasu hrát přesilovku.
     
    24:40
    Ve stejný čas je však vyloučen Václav Prospal (CBJ) jenž z vlastního pásma vyhodil kotouč do hlediště.
     
    15:09
    Domácí Dalton Prout (CBJ) je nakonec jediný, který usedl na trestnou lavici. Domácí hokejista se provinil hákováním, Blues tak mají šanci dostat se znovu do vedení.
     
    01:48
    Jsou tu dalšá potíže pro domácí Blue Jackets. Na trestné lavici sedí Jared Boll (CBJ), a to znamená jediné. Blues jsou v početní převaze.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 15. Atkinson (Calvert, Aucoin), 35. Anisimov (Dubinsky, Atkinson), 39. Johansen (Foligno N., Wisniewski), 42. Gáborík (Letestu, Prospal) – 2. Shattenkirk (McDonald, Sobotka)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Leighton) – Johnson, Tjutin, Wisniewski, Aucoin, Prout, Nikitin – Gáborík, Anisimov, Prospal – Atkinson, Letestu, Calvert – Foligno N., Johansen, Umberger – Boll, MacKenzie, Dubinsky.
    Trenér: Todd Richards.

    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Leopold, Polák, Jackman – Steen, Backes, Perron – Stewart, Berglund, Schwartz – Tarasenko, Sobotka, McDonald – Reaves, Porter, Cracknell.
    Trenér: Ken Hitchcock

    HVĚZDY UTKÁNÍ:
    1. Cam Atkinson (CBJ) – 1+1
    2. Ryan Johansen (CBJ) – 1+0
    3. Derek MacKenzie (CBJ) – 0+0

    Rozhodčí: Walkom, St. Pierre – Morin, Murray

    Diváci: 17 007
    bahis siteleri