J. Korea – Japonsko 2 5:6 (kon.) | Itálie – Velká Británie 5:1 (kon.) | Kazachstán – Maďarsko 1:2 (kon.)
konec
Itálie
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Velká Británie
Středa 17.04.2013, 16:00 • Papp Laszlo Budapest Sportarena • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:15
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové se prosazují v oslabení! Felliceti vzal zakončení akce dva na jednoho na sebe, ale vyražený puk se dostal na hůl DANIELA SULLIVANA, který už měl úlohu jednoduchou! Asistence: Luca Felicetti.
     
    42:53
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tohle už je s Brity špatné! MARKUS GANDER zužitkoval di Casmirrovu přihrávku a posílá Itálii do třígólového vedení! Asistence: Nathan di Casmirro.
     
    42:40
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak to byla překrásná akce v podání VINCENTA ROCCA, který vycouval zpoza branky, krátkým škubnutím ramen poslal Murphyho do kolen a zavěsil pod horní tyč! Asistence: Luca Felliceti.
     
    21:15
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové přesilovku využívají! Fontanive našel v mezikruží PATRICKA IANNONEHO a nejlepší střelec Itálie na tomto turnaji se nemýlil ani tentokrát! Asistence: Nicola Fontanive.
     
    07:23
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní rána! ROBERT FARMER udělal s pukem dva kroky od pravého mantinelu a zápěstím zamířil přímo do šibenice nad Dennisovou lapačkou! Asistence: Mark Richardson.
     
    01:01
    Itálie právě vstřelila branku!
    Hned první akce Italů končí v síti. Z otočky to zkusil Johnson, ale Murphy puk vykopl. K dorážce se však dostal NATHAN DI CASMIRRO a otevírá skóre! Asistence: Trevor Johnson a Robert Sirianni.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 2. di Casmirro (Johnson, Sirianni), 22. Iannone (Fontanive), 43. Rocco (Felliceti), 43. Gander (Casmirro), 49. Sullivat (Felicetti) – 8. Farmer (Rochardson)


    Itálie: Dennis (Bernard And.) – Borgatello, Helfer – Gander, Insam, Bernard Ant. – Sullivan, Johnson – di Casmirro, Sarinni, Borrelli – Hofer, Marchetti – Fontanive, Kostner, Iannone – Ambrosi, Egger – Felicetti, Rocco
    Velká Británie: Murphy (Bowns) – Phillips D., Meyers – Myers, Tatit, Hill – Richardson, Weaver – Peacock, Dowd, Schields – Lee, Thomas – Clarke, Davies, Lachowitz – Boothroyd, Nell – Farmer, Owen, Phillips J.

    Rozhodčí: Konc, Meszynski – Müller, Nemeth