Fulham – Arsenal 0:1 (kon.) | Norwich – Reading 2:1 (kon.) | Queens Park – Stoke 0:2 (kon.)
Sunderland – Everton 1:0 (kon.) | Swansea – Southampton 0:0 (kon.) | West Brom – Newcastle 1:1 (kon.)
West Ham – Wigan 2:0 (kon.)
konec
Queens Park Rangers
0:2 (0:1)
Stoke City
Sobota 20.04.2013, 16:00 • Loftus Road, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Za potlesku hostujících příznivců opustil trávník Peter Crouch, kterého na posledních pár okamžiků zápasu nahradil Cameron.
     
    79
    N'Zonzi dostává žlutou kartu.
     
    77
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Míč si postavil Walters a tvrdou ranou překonal Greena, ale rozhodčí Foy nechal penaltu opakovat. JONATHAN WALTERS si tak svou exekuci zopakoval a ranou k pravé tyči překonal Greena i napodruhé. Domácí gólman sice vystihl směr střely, ale nemohl na ní dosáhnout.
     
    75
    Po zmiňované standardce domácí nejprve zachránila tyčka. Poté se k dorážce tlačil Crouch, ale toho odstrčil Hill, což rozhodčí posoudil jako faul. Navíc žlutá karta pro Hilla.
     
    75
    Penalta pro Stoke!
     
    70
    Whitehead v hostující sestavě nahrazuje Adama.
     
    65
    Centrovaný míč propadl až k Adamovi, který z voleje přestřelil domácí bránu. Velice dobrá možnost skotského záložníka ve služnách Hrnčířů.
     
    61
    Hostující Wilson se zranil při obranném zákroku a musí střídat. Nahrazuje ho Wilkinson.
     
    57
    Po rohovém kopu domácích míč těsně před Begovićem tečoval zády Samba a kulatý nesmysl se odrazil jen těsně vedle brány. Vzrušení však bylo zbytečné, jelikož pomezní sudí zvedl praporek – Samba stál v ofsajdu.
     
    56
    Bothroyd nahrazuje zraněného Taarabta.
     
    55
    Rémy dokázal ve vápně obehrát hned trojici protihráčů a dostal se do obrovské příležitosti. Tu mu ale zlikvidoval skvělým zákrokem gólman hostí Begović. Jím vyražený míč pak odkopl na roh Shawcross.
     
    46
    Do druhého poločasu nahrazuje Jamie Mackie zřejmě zraněného Townsenda.
     
    44
    Nákop do šestnáctky lízl Samba tak, že balón propadl jen kousek vedle tyče. Tam ještě nabíhal Derry, ale nestačil už míč tečovat.
     
    42
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Hostům vyšel rychlý protiútok! Wilson vybojoval míč, poté rozběhl po pravém křídle Jeroma, který se přes Sambu dostal až do šestnáctky a našel PETERA CROUCHE, který z malého vápna překonal Greena. Ten si na balón ještě stačil sáhnout, ale nezastavil ho v cestě do sítě.
     
    32
    Domácí zahrávali velice dobrou standardku z 25-ti metrů od brány Stoke. Bosingwa prudce vypálil, ovšem Begović jeho bombu vyrazil.
     
    30
    Krásný fotbalový moment! Povedeným half-volejem se prezentoval hostující Peter Crouch, míč padal přesně pod břevno, ale Green ho vytlačil nad bránu.
     
    21
    Adam dostává žlutou kartu za zákrok na Hoiletta.
     
    6
    Taarabt rozehrál trestný kop. Poslal míč přes zeď a zamířil jen o kousíček vedle šibenice. Skákající Begović by ale balón možná měl i v případě, že by mířil na bránu.

    Martin Augustin

    Branky: 42. Crouch, 77. Walters (pen.)

    Karty:   75. Hill (QPR) – 21. Adam (STK), 79. N'Zonzi (STK)


    Queens Park Rangers: Green – Bosingwa, Hill, Samba, Ben Haim – M'Bia, Derry – Townsend (46. Mackie), Taarabt (56. Bothroyd), Hoilett – Rémy.
    Stoke City: Begović – Shotton, Huth, Shawcross, Wilson (61. Wilkinson) – Whelan, Adam (70. Whitehead), N'Zonzi, Walters – Crouch (90. Cameron), Jerome.

    Rozhodčí: Fox – Child, Ganfield
    bahis siteleri