Dortmund – Mohuč 2:0 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 5:0 (kon.) | Hannover – Bayern 1:6 (kon.)
Hamburg – Düsseldorf 2:1 (kon.) | Frankfurt – Schalke 1:0 (kon.) | W. Brémy – Wolfsburg 0:3 (kon.)
konec
Hannover 96
1:6 (0:3)
Bayern Mnichov
Sobota 20.04.2013, 15:30 • AWD-Arena, Hannover • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern rychle odpovídá na inkasovanou branku, když se na velkém vápně uvolnil CLAUDIO PIZARRO a technickou střelou překonal Zielera.
     
    85
    Hannover právě vstřelil branku!
    Domácí dávají čestnou branku, když střelu z přímého kopu vyrazil Neuer přímo před sebe, kde byl připravený ANDRE HOFFMANN, který hlavou poslal míč do branky.
     
    71
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern přidává pátou branku, když Alaba našel přesným centrem z levé strany před brankou osamoceného CLAUDIA PIZARRA, který míč jemnou tečí nasměroval do sítě.
     
    62
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern rozehrál rohový kop nakrátko a po velmi účinné kombinaci obdržel na hranici malého vápna míč MARIO GÓMEZ, pro kterého už nebyl problém překonat Zielera.
     
    40
    Bayern právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Bayernu končí třetí brankou v síti domácího celku, když se do úniku dostal MARIO GÓMEZ a prokázal, že je to rozený kanonýr.
     
    23
    Bayern právě vstřelil branku!
    Chyba v obraně Hannoveru je tvrdě potrestána, když špatnou rozehrávku domácí obrany vystihl Pizarro, který vyslal do sóla FRANCKA RIBÉRYHO, který střelou podél Zielera přidává druhou branku Bayernu.
     
    16
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern se po rychlé kombinaci na útočné polovině dostává do vedení, když Ribéry vyslal do vápna Alabu, který se snažil ještě najít lépe postaveného Gómeze, ale to se mu nepodařilo, jelikož do jeho přihrávky vložil nohu LARS STINDL a srazil míč za záda vlastního brankáře.

    Jan Šlapáček

    Branky: 85. Hoffmann – 16. Stindl (vla.), 23. Ribéry, 40. Gómez, 62. Gómez, 71. Pizarro, 86. Pizarro

    Karty:   88. Boateng (BAY)


    Hannover 96: Zieler – Cherundolo (65. Sakai), Djourou, Schulz, Pander – Hoffmann, Pinto (46. Ya Konan) – Stindl, Schlaudraff, Rausch – Diouf (80. Abdellaoue)
    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Van Buyten, Boateng, Alaba – Tymoshchuk, Gustavo – Müller (46. Shaqiri), Pizarro, Ribéry (46. Robben) – Gómez (63. Can)

    Rozhodčí: Zwayer – Steuer, Pelgrim

    Diváci: 49000
    bahis siteleri