Česko – Slovensko 1:0 (kon.)
konec
Česko
1:0 (1:0)
Slovensko
Středa 24.04.2013, 17:00 • Kroměříž • Reprezentace U21
Předzápasové kurzy
     
    78
    Do samostatného úniku se dostal Haša, který si před velkým vápnem povodil dva obránce Slovenska a střelou mezi nimi akci zakončil. Jeho rána šla těsně nad břevnem.
     
    75
    Další dvě střídání v sestavě Slovenska. Bukatu s Lobotkou vyměnili Ondrek a Škvarka.
     
    72
    Na přesný centr si naběhl Haša a hlavou míč poslal do šibenice, brankář Hipp výtečným zákrokem balon vyrazil mimo tři tyče na další roh.
     
    68
    I Česká republika vystřídala. Vondráčka nahradil nejlepší střelec Juniorské ligy Roman Haša.
     
    67
    Slovensko vystřídalo brankáře. Branku opustil Rusov nahradil ho Hipp.
     
    58
    Další dvě střídání v českém týmu. Jiráska s Hanouskem vystřídali Kyndl s Jelečkem.
     
    56
    Slovensko teď mohlo vyrovnat. Domácí obrana neodkopla důsledně míč z malého vápna, ke dvěma střelám se dostal Paur, v prvním případě ho vychytal brankář Reichl a jeho druhý pokus vykopl z brankové čáry Krátký.
     
    52
    Další roh v podání hráčů domácího celku. Tentokrát musel po hlavičce Svozila zachraňovat situaci hostující obránce před brankovou čárou.
     
    46
    Také český tým vystřídal. Buchtu, Kunce a Končála nahradili Krátký, Tusjak a Mikula.
     
    46
    Trojí střídání provedl trenér Slovenska. Ze hřiště odešli: Ambra, Mészaros a Mazáň, nahradili je Hudák, Szabo a Janec.
     
    39
    Teď spálil tutovku domácí Kunc, který mohl vstřelit svoji druhou branku v zápase po přihrávce Vondráčka. Novic v českém dresu akci zbrkle zakončil a míč poslal vedle branky Rusova.
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tady první branku utkání. Jirásek otočil hru na Buchtu, který přihrál do pokutového území TOMÁŠI KUNCOVI, jenž lobem na zadní tyč překvapil zkoprnělého brankáře Rusova.
     
    21
    Nešický předal balon na pravou stranu, kde jej odcentroval Buchta, nabíhající Vondráček jen o milimetry hlavou na míč nedosáhl.
     
    16
    Přímý volný kop zahrával Jirásek, jeho táhlou střelu musel brankář Rusov vyrazit, akce pokračovala a následný centr do pokutového území hlavičkoval Vondráček tak metr vedle branky Rusova.
     
    12
    Dlouhý odkop brankáře Reichla se dostal ke Kuncovi, který přihrával vysoký míč na Vondráčka, který sice prohrál hlavičkový souboj s obráncem Slovenska, ale odražený balon se dostal k Jiráskovi, který bez přípravy vystřelil. Jeho dělovku brankář Rusov vyrazil na roh.
     
    9
    Hostující Paur napřáhl za pokutovým území ke střele a jeho ránu musel brankář Reichl vyrazit na rohový kop.

    Tomáš Kučera

    Branky: 25. Kunc


    Česko: Reichl – Buchta (46. Krátký), Svozil, Hanousek (58.Jeleček), Nešický, Kunc (46. Mikula), Habusta, Končal (46.Tusjak), Jeřábek, Vondráček (68. Haša), Jirásek (58.Kynd)
    Slovensko: Rusov (68.Hipp) – Ambra (46. Janec), Gyömber, Lobotka (75.Ondrek), Oršula, Vojtuš, Paur, Mazáň (46.Hudák), Hrošovský, Mészaros (46. Szabo), Bukata (75.Škvarka)

    Rozhodčí: Matějek – Nádvorník, Pelikán

    Diváci: 1350
    bahis siteleri