Philadelphia – NY Islanders 2:1 (kon.) | Washington – Ottawa 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Florida – Toronto 0:4 (kon.) | Boston – Tampa 2:0 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Dallas – Columbus 1:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Calgary Flames
Pátek 26.04.2013, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis, Missouri • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá lajna domácích, která má za úkol především znechutit hru elitním hráčům soupeře, se dnes stará o důležité góly! Cracknell šikovně obkroužil branku, ovšem Porter u tyče kotouč za záda MacDonalda ještě nepropasíroval. Puk se však odrazil k RYANOVI REAVESOVI a ten již neměl problém dezorientovaného hostujícího gólmana překonat. Druhý gól v zápase pro zlého muže domácí sestavy. Asistence: Chris Porter, Adam Cracknell.
     
    35:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Po buly se dostal ke kotouči ALEXANDER STEEN, který bekhendem překonal MacDonalda potřetí. Asistence: Chris Stewart.
     
    30:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí zareagovali obrovským náporem a berou si vedení zpět! MacDonald přežil několik šancí Blues, ale na ránu skorojmenovce ANDYHO MCDONALDA již nestačil reagovat. Domácí útočník se trefil z mezikruží přesně do šibenice. Asistence: Chris Stewart, Roman Polák.
     
    27:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Elliott vyjel daleko ze své branky, aby zmařil příležitost hostí, jenže jím vyhozený kotouč skončil jen na holi Hudlera, jenž našel SVENA BAERTSCHIHO, který pálil do odkryté klece. Elliott se sice ze všech sil snažil do branky vrátit, ale na kotouč nemohl dosáhnout. Asistence: Jiří Hudler.
     
    23:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Bluesmani předvedli rychlou kombinaci, kdy si nejprve Cracknell vyměnil kotouč s Bouwmeesterem a poté ho rychle předal RYANU REAVESOVI, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Adam Cracknell, Jay Bouwmeester.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 24. Reaves (Cracknell, Bouwmeester), 30. McDonald (Stewart, Polák), 36. Steen (Stewart), 43. Reaves (Porter, Cracknell) – 28. Baertschi (Hudler)


    St. Louis Blues: Elliott (Halák) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Leopold, Polák, Russell – Steen, Backes, Schwartz – Stewart, Sobotka, McDonald – Tarasenko, Berglund, Perron – Reaves, Porter, Cracknell.
    Calgary Flames: MacDonald (Kiprusoff) – Wideman, Giordano, Cundari, Brodie, Babčuk, Butler – Stempniak, Stajan, Cammalleri – Hudler, Backlund, Baertschi – Červenka, Horák, Byron – Jackman, Jones, Reinhart.

    Rozhodčí: Pochmara, Dwyer – Galloway, MacPherson