Manchester City – West Ham 2:1 (kon.) | Everton – Fulham 1:0 (kon.) | Southampton – West Brom 0:3 (kon.)
Stoke – Norwich 1:0 (kon.) | Wigan – Tottenham 2:2 (kon.) | Newcastle – Liverpool 0:6 (kon.)
konec
Manchester City
2:1 (1:0)
West Ham United
Sobota 27.04.2013, 13:45 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    West Ham právě vstřelil branku!
    ANDY CARROLL snižuje na 2:1!! Útočník West Hamu si skvěle zpracoval míč v šestnáctce a poté napřáhl ke střele, která prolétla Joe Hartovi mezi nohama. Tento zákrok si anglická jednička za rámeček určitě nedá.
     
    90+1
    Sergio Agüero mohl přidat z dorážky třetí gól, Jussi Jaaskelainen ho ale dokázal fantastickým zákrokem vychytat a vyrazit míč mimo tři tyče.
     
    88
    Andy Carroll v obrovské šanci! Útočník West Hamu se dostal na zadní tyči k hlavičce, kterou Joe Hart dokázal skvělým reflexivním zákrokem vyrazit.
     
    87
    Roberto Mancini přichystal poslední střídání. Kolo Toure nahradil Samira Nasriho.
     
    84
    City připravilo druhé střídání. Javi Garcia nahradil Carlose Teveze.
     
    83
    Manchester City právě vstřelil branku!
    YAYA TOURE posílá City nádhernou střelou do dvoubrankového vedení!! Záložník Pobřeží slonoviny napřáhl zpoza šestnáctky k parádní technické střele, která zapadla přesně do vzdálenějšího horního rohu.
     
    80
    West Ham sáhl ke dvojitému střídání. Matthew Taylor nahradil Kevina Nolana a Charlton Cole přišel na místo Joye O'Briena.
     
    78
    Roberto Mancini sáhl k prvnímu střídání. David Silva přepustil místo James Milnerovi.
     
    78
    O'Brien se dopustil faulu, za který uviděl žlutou kartu. Vzápětí viděl na druhé straně kartónek žluté barvy také Zabaleta.
     
    72
    Samir Nasri mohl zvýšit vedení City! Carlos Tevez poslal před bránu West Hamu přízemní centr, po kterém se natahoval na zadní tyči Samir Nasri, ve skluzu ho ale zasáhnout nedokázal. Francouzskému reprezentantovi scházely k přesnému zakončení centimetry.
     
    71
    Carlos Tevez chtěl vhodit míč do hry, jenže Jack Collison se ho pokusil basketbalovým zákrokem zablokovat a uviděl žlutou kartu.
     
    67
    Carlos Tevez v obrovské šanci! Sergio Agüero se skvěle uvolnil přes obránce a poté přihrál před bránu Tevezovi, jehož střelu dokázal srazit nad fantastickým obranným zákrokem O'Brien.
     
    66
    Sam Allardyce přichystal první střídání. Ze hřiště odešel Ricardo Vaz Te, kterého nahradil Jack Collison.
     
    61
    Samir Nasri v šanci! Carlos Tevez parádně uvolnil v šestnáctce skrytou přihrávkou Samira Nasriho a francouzský reprezentant poté napřáhl ke tvrdé střele, kterou Jussi Jaaskelainen dokázal s obtížemi vyrazit na břevno.
     
    57
    Hráči West Hamu se dožadovali odpískání penalty! Jarvis se dostal k centru, který srazil rukou Zabaleta, jenže Howard Webb měl zakrytý výhled, protože obránce City k němu byl postavený zády, a penaltu neodpískal.
     
    54
    David Silva v šanci! Samir Nasri uvolnil v šestnáctce nádherným lobem španělského playmakera, jehož následná střela byla sražena nad.
     
    30
    Samir Nasri mohl zdvojnásobit vedení City, Jussi Jaaskelainen ale dokázal jeho tvrdou střelu vyrazit! K dorážce se poté dostal Pablo Zabaleta, ani ten ale na brankáře West Hamu nedokázal vyzrát.
     
    28
    Manchester City právě vstřelil branku!
    SERGIO AGÜERO posílá City do vedení!! Citizens předvedli v šestnáctce nádhernou kombinaci, kterou zakončil přesnou střelou k levé tyči Sergio Agüero. Jussi Jaaskelainen byl proti jeho střele z velké blízkosti bezmocný.
     
    24
    Diame napřáhl zpoza šestnáctky k razantní a pohotové střele, ta ale směřovala pouze doprostřed brány, kde stál připravený Hart.
     
    23
    Sergio Agüero orazítkoval tyč! David Silva sice podklouzl, do šestnáctky West Hamu ale poslal nebezpečný centr, který byl ještě tečován, a k míči se dostal argentinský útočník, jehož následná přízemní střela orazítkovala levou tyč.
     
    19
    Andy Carroll sestřelil zezadu unikajícího Sergio Agüera a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.
     
    18
    David Silva v šanci! Samir Nasri rozehrál rohový kop, po němž se dostal uvnitř šestnáctky k odraženému míči španělský playmaker a jeho následná přízemní střela skončila těsně vedle pravé tyče.

    Tomáš Reiner

    Branky: 28. Agüero, 83. Yaya Toure – 90+4. Carroll

    Karty:   78. Zabaleta (MAC) – 19. Carroll (WHU), 71. Collison (WHU), 78. O'Brien (WHU)


    Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy – Yaya Toure, Barry – Silva (78'), Tevez (84'), Nasri (87') – Agüero. Střídající hráči: Pantilimon, Kolo Toure (87'), Nastasic, Kolarov, Javi Garcia (84'), Milner (78'), Džeko. Manažer: Roberto Mancini.
    West Ham United: Jaaskelainen – O'Brien (80'), Reid, Collins, Demel – Diame, O'Neil – Jarvis, Nolan (80'), Vaz Te (66') – Carroll. Střídající hráči: Henderson, Pogatetz, Taylor (80'), Noble, J. Cole, Collison (66'), C. Cole (80'). Manažer: Sam Allardyce.

    Rozhodčí: Howard Webb. Asistenti: D. Cann, S. Massey. Čtvrtý rozhodčí: Chris Foy
    bahis siteleri