Manchester City – West Ham 2:1 (kon.) | Everton – Fulham 1:0 (kon.) | Southampton – West Brom 0:3 (kon.)
Stoke – Norwich 1:0 (kon.) | Wigan – Tottenham 2:2 (kon.) | Newcastle – Liverpool 0:6 (kon.)
konec
Southampton FC
0:3 (0:1)
West Bromwich Albion
Sobota 27.04.2013, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    88
    Manažer Steve Clarke přichystal poslední střídání. Markus Rosenberg nahradil Shane Longa.
     
    85
    Oba týmy připravily střídání. Southampton sáhl k poslední změně. Ze hřiště odešel kapitán Rickie Lambert, kterého nahradil Jose Fonte. Na straně West Bromu přepustil Romelu Lukaku místo Jerome Thomasovi.
     
    83
    Rozhodčí Robert Madley se nerozpakoval a ukázal Dannymu Foxovi za jeho tvrdý a nesmyslný zákrok rovnou červenou kartu.
     
    78
    West Brom přichystal první střídání. Billy Jones nahradil Jamese Morrisona.
     
    77
    West Brom právě vstřelil branku!
    SHANE LONG 3:0!! Romelu Lukaku vyslal kolmou přihrávkou do úniku Shane Longa a ten následně přízemní střelou propálil bezmocného Artura Boruce.
     
    76
    West Brom v šanci! Lukaku skvěle přešel u rohového praporku přes obránce Saints a poté přihrál do druhé vlny svému spoluhráči, ten se snažil míč z první poslat do prázdné brány, jenže jeden z domácích obránců přispěchal s fantastickým obraným zákrokem.
     
    70
    Marc-Antoine Fortune dal svému protihráči facku a nemohlo následovat nic jiného, než červená karta. Na druhé straně byl vyloučen za svůj zákrok také Gaston Ramirez.
     
    69
    Druhá změna na straně Southamptonu. Adam Lallana přepustil místo Emmanuelovi Mayukovi.
     
    67
    West Brom právě vstřelil branku!
    ROMELU LUKAKU 2:0!! Lukaku dostal další nádhernou přihrávku za obranu a do třetice svůj samostatný únik dokázal proměnit, když Benu Fosterovi udělal kličku a poté míč uklidil do prázdné brány.
     
    64
    Liam Ridgewell sestřelil zezadu Gastona Ramireze a vysloužil si žlutou kartu.
     
    56
    Nathaniel Clyne ve skvělé šanci! Steven Davis uvolnil v šestnáctce krásnou kolmou přihrávkou Nathaniela Clynea, jehož následnou střelu z úhlu dokázal Ben Foster skvělým zákrokem vyrazit na břevno.
     
    54
    Danny Fox přidržel unikajícího Romelu Lukaku a uviděl žlutou kartu.
     
    Manažer Southamptonu Mauricio Pochettino sáhl před výkopem druhého poločasu ke střídání. Jack Cork přepustil místo Gastonu Ramirezovi.
     
    34
    Claudio Yacob zastavil nedovoleným způsobem rychlý protiútok Southamptonu a uviděl žlutou kartu.
     
    32
    Nathaniel Clyne si naběhl ze druhé vlny do šestnáctky na míč a poté tvrdě vypálil, Foster ale dokázal jeho střelu skvělým zákrokem vyrazit nad!
     
    29
    Jonas Olsson v šanci! Obránce West Bromu se dostal po rozehrání standardní situace na zadní tyči k zakončení a jeho následná střela těsně minula vzdálenější roh brány. Po dorážce se ještě natahoval Romelu Lukaku, ovšem marně.
     
    28
    Jos Hooiveld se dopustil faulu, za který uviděl žlutou kartu.
     
    19
    Romelu Lukaku dostal přesnou přihrávku do běhu a poté se snažil míč uklidit na zadní tyč, Boruc ale vytáhl skvělý zákrok a jeho přízemní střelu dokázal nadvakrát zneškodnit!
     
    17
    Jay Rodriguez se dostal na přední tyči k hlavičce, která těsně minula horní roh Fosterovi brány!
     
    6
    West Brom právě vstřelil branku!
    MARC-ANTOINE FORTUNE posílá West Brom do brzkého vedení!! Baggies rozehráli rohový kop, po němž vnikl v domácí šestnáctce velký zmatek, kterého dokázal využít Fortune a na dvakrát dokázal míč propasírovat do sítě.
     
    6
    Romelu Lukaku ve skvělé šanci! Útočník West Bromu dostal nádherný pas za obranu a poté se řítil sám na bránu, Boruc ale dokázal jeho střelu z úhlu vyrazit na rohový kop.

    Tomáš Reiner

    Branky: 6. Fortune, 67. Lukaku, 77. Long

    Karty:   28. Hooiveld (SOT), 54. Fox (SOT) – 34. Yacob (WBA), 64. Ridgewell (WBA)   70. Ramirez (SOT), 83. Fox (SOT) – 70. Fortune (WBA)


    Southampton FC: Boruc – Clyne, Yoshida, Hooiveld, Fox – Schneiderlin, S. Davis, Cork (46'), Lambert (85') – Rodriguez, Lallana (69'). Střídající hráči: K. Davis, Fonte (85'), Ramirez (46'), Forren, Guly, Mayuka (69'), Puncheon. Manažer: Mauricio Pochettino.
    West Bromwich Albion: Foster – Reid, Olsson, McAuley, Ridgewell – Yacob, Dorrans – Fortune, Morrison (78'), Lukaku (85') – Long (88'). Střídající hráči: Myhill, Thomas (85'), Jones (78'), Odemwingie, Rosenberg (88'), D. Daniels, Tamas. Manažer: Steve Clarke.

    Rozhodčí: Robert Madley. Asistenti: M. Mullarkey, S. Bennett. Čtvrtý rozhodčí: Phil Dowd
    bahis siteleri