Vladikavkaz – FK Krasnodar 2:3 (kon.)
konec
FK Alanija Vladikavkaz
2:3 (0:1)
FK Krasnodar
Pondělí 29.04.2013, 16:30Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Krasnodar právě vstřelil branku!

    WANDERSON rozhoduje! Koman se dostal do útoku po levé straně, odcentroval a našel přesně hlavu brazilského útočníka! Džanaev se natahoval, jak mohl, ale na přesnou hlavičku nedosáhl.
     
    72
    Vladikavkaz právě vstřelil branku!

    Obrovský tlak Vladikavkazu přináší vyrovnání! Neco si zpracoval příliš dlouhý roh a vrátil míč do ohně, kde vyskočil nejvýše WELINTON a vyrovnal!
     
    61
    Vladikavkaz právě vstřelil branku!

    Je sníženo! Nadýchaný centr Bressana usměrnil hlavou do branky OGNJEN VRANJEŠ a dramatizuje tak dnešní utkání.
     
    54
    Krasnodar právě vstřelil branku!

    Už je to o dvě branky. Rychlý brejk Krasnodaru táhl Isael, předal míč doleva WANDERSONOVI, který pravačkou přízemním obstřelem nedal Džanaevovi šanci.
     
    38
    Krasnodar právě vstřelil branku!

    Hosté vedou! Abreu potáhl míč z pravé strany do středu, nalákal na sebe beky a přihrál úplně volnému JOAOZINHOVI číhajícím na levé straně vápna. Brazilský záložník po rychlém zpracování vypálil po zemi přesně mezi nohy vyběhnuvšího Džanaeva.

    Michal Šíma

    Branky: 61. Vranješ, 72. Welinton – 38. Joaozinho, 54. Wanderson, 90+3. Wanderson

    Karty:   28. Da Costa (VLD), 68. Šemberas (VLD), 74. Chubulov (VLD), 90+2. Chanturia (VLD) – 42. Abreu (KRS), 90+3. Wanderson (KRS)   76. Nachušev (KRS)


    FK Alanija Vladikavkaz: Džanaev – Chozin, Vranješ, Grigorjev, Da Costa – Bressan (63. Šemberas), Bakaev – Dudiev (35. Chubulov), Neco, Walinton – Priskin (46. Chanturia)
    FK Krasnodar: Filcov – Markov, Tubič, Nachušev, Smolnikov – Petrov, Abreu – Isael (69. Ignatjev), Pereyra (46. Koman), Joaozinho – Wanderson

    Rozhodčí: Eskov – Nazarov, Koloskov
    bahis siteleri