Chelsea – Basilej 3:1 (kon.) | Benfica – Fenerbahce 3:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
3:1 (0:1)
FC Basilej
Čtvrtek 02.05.2013, 21:05 • Stamford Bridge, London • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    59
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Lampard připravil zajímavou pozici svému spoluhráči, kterým byl DAVID LUIZ, jenž předvedl fotbalovou parádu. DAVID LUIZ pálil levačkou z první a svoji střelu zatočil do levého horního rohu. Hostující brankář byl bez šance, protože tato střela byla technická a prakticky nechytatelná.
     
    52
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté jsou při chuti a radují se z další vstřelené branky, kterou má na svědomí VICTOR MOSES. Ten sám celou akci založil a pak se ve vápně dostal ke střele. Napoprvé mu střelecký pokus zablokoval protihráč, ale podruhé už VICTOR MOSES rozvlnil soupeřovu síť.
     
    50
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hazard předvedl pořádný kus práce a dal šanci na střelu Lampardovi, který to myslel velmi dobře, ale Sommer prudkou střelu zlikvidoval. Nicméně brankář Basileje vyrazil míč pouze před sebe, kde byl FERNANDO TORRES, jenž nekompromisní střelou srovnal na 1:1.
     
    45+1
    Basilej právě vstřelila branku!
    Tento moment si obrana Chelsea za rámeček určitě nedá. Stocker získal míč a počkal si, až se mu rozběhne MOHAMED SALAH, kterému následně poslal krásnou kolmou přihrávku. MOHAMED SALAH zachoval chladnou hlavu a ze své levé kopačky vyslal nádhernou střelu, která skončila v Čechově brance.

    Lucie Rapantová

    Branky: 50. Torres, 52. Moses, 59. Luiz – 45+1. Salah

    Karty:   56. Azpilicueta (CHE) – 67. Schär (BAS), 69. Steinhöfer (BAS), 88. Die (BAS)


    Chelsea FC: Čech ─ Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Bertrand ─ Lampard, Luiz (82. Aké) ─ Ramires (66. Oscar), Hazard (75. Mata), Moses ─ Torres.
    FC Basilej: Sommer ─ Steinhöfer, Schär, Sauro, Voser ─ Elneny, F. Frei (75. Díaz), Die ─ Salah, Streller (62. Zoua), Stocker (62. Degen).

    Rozhodčí: Eriksson ─ Klasenius, Wärnmark

    První zápas: Basilej - Chelsea 1:2
    bahis siteleri