USA – Německo 3:0 (kon.) | Kanada – Česko 2:1 (kon.) | Slovensko – Rusko 1:3 (kon.)
Norsko – Švýcarsko 1:3 (kon.)
konec
Norsko
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Švýcarsko
Neděle 12.05.2013, 20:15 • Globen (12500) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:14
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Konečně se to povedlo i Švýcarům a využívají svou početní výhodu. Po závaru před brankou nedokázali Švýcaři vyhodit a kotouč se vrátil na modrou k OLE-KRISTIANU TOLLEFSENOVI, který zamířil zápěstím přesně pod lapačku Martina Gerbera, který měl ztížený výhled. Asistence: Mats Trygg.
     
    39:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je zužitkována. Andres Ambühl ze svého stanoviště na levém kruhu přesunul hru na opačný kruh k PATRICKU VON GUNTENOVI, který zamířil pod víko odkryté svatyně. 3:0! Asistence: Andres Ambühl, Roman Josi.
     
    15:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je tady branka v oslabení. Reto Suri obral o kotouč na modré Holose a zavezl do útočného pásma, kde přenechal pro Andrese Ambühla, ten tvrdě vypálil na Haugena, který vyrazil přímo na hůl ROMANA JOSIHO. Elitní obránce Švýcarska neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Andres Ambühl, Reto Suri.
     
    06:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Čeští fanoušci mají důvod k radosti. Martin Plüss z otočky od mantinelu hledal SIMONA MOSERA a ten dokázal zakončit pod tlakem přímo do mezírky mezi betony Larse Haugena. Asistence: Martin Plüss, Matthias Seger.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 45. Tollefsen (Trygg) – 7. Moser (Plüss, Seger), 16. Josi (Ambühl, Suri), 40. von Gunten (Ambühl, Josi)


    Norsko: Haugen (Holden) – Holos, Bonsaksen, Tryg, Tollefsen (C), Odegaard, Sorvik – Hansen, Skroder, Roymark – Holtet, Olimb Ken Andre, Thoresen – Forsberg, Roest, Olimb Mathis – Ask, Martinsen, Dahlstrom – Bastiansen, Spets.
    Švýcarsko: Gerber (Berra) – Vauclair, Seger (C), Blindenbacher, Furrer, von Gunten, Josi, Blum, Grossmann – Niederreiter, Plüss, Moser – Cunti, Bodenmann, Hollenstein – Ambühl, Suri, Gardner – Trachsler, Bieber, Walker.

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Zalaski (CAN) – Dahmen (SWE), Šeljanin (RUS)

    Diváci: 3226
    bahis siteleri