Rusko – USA 3:8 (kon.) | Švýcarsko – Česko 2:1 (kon.) | Finsko – Slovensko 4:3 (kon.)
Kanada – Švédsko 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Kanada
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 – 0:1)
Švédsko
Čtvrtek 16.05.2013, 20:15 • Globen (12.500) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švédska. Rozhodujícím střelcem je FREDRIK PETTERSON! Hala Globen je v obrovské euforii a zklamaní Kanaďané se řadí na modré čáře.
     
    50:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Švédům vedení dlouho nevydrželo a je tu srovnáno. Thörnberg chybně nahrál na hůl Andrew Ladda, který posunul před branku na CLAUDA GIROUXE a ten dostal kotouč do branky skrz výstroj Jhonase Enrotha. Asistence: Andrew Ladd.
     
    49:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá početní výhoda Švédů. Situace kopíruje první gól a opět je střelcem NICKLAS DANIELSSON! Od mantinelu dostal střelec pražského Lva přihrávku a přes clonícího Louiho Erikssona prostřelil klubko těl. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    45:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a je srovnáno! Hala Globen bouří! NICKLAS DANIELSSON dostal přihrávku na modrou od Henrika Sedina a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    20:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada po návratu Ladda na kluziště okamžitě využívá krátkou přesilovou hru. Stephane Robidas napřáhl na modré čáře a STEVEN STAMKOS dokázal kotouč usměrnit přesně nad beton Jhonase Enrotha. Asistence: Stephane Robidas, Andrew Ladd.
    Unikátní sběratelské relikvie. Získejte masku Tomáše Vokouna či jeho zápasový dres ze zlatého šampionátu 2010 v Německu.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 21. Stamkos (Robidas, Ladd), 51. Giroux (Ladd) – 46. Danielsson (Sedin Henrik, Sedin Daniel), 50. Danielsson (Sedin Daniel, Sedin Henrik), rozh. náj. Petterson


    Kanada: Smith (Dubnyk) – Hamhuis, Robidas – Harrison, Subban – Schenn, Campbell – Dillon, Schultz – Ladd, Giroux, Stamkos – Staal Jordan, Read, Simmonds – Duchene, Staal Eric (C), Eberle – Hall, O'Reilly, Skinner. Trenér: Lindy Ruff.
    Švédsko: Enroth (62.-64. Markström) – Tallinder, Gustafsson – Granberg, Fälth – Kronwall (C), Edler – Fransson – Lundqvist, Ericsson, Danielsson – Hjalmarsson, Persson, Landeskog – Eriksson, Sedin Henrik, Sedin Daniel – Pettersson, Lindberg, Järnkrok – Thörnberg. Trenér: Pär Marts.

    Rozhodčí: Bulanov (RUS), Ronn (FIN) – Dahaen (SWE), Woodworth (USA).

    Diváci: 11.153
    bahis siteleri