Sparta – Brno 2:2 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:3 (kon.) | Táborsko – Olomouc 3:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 0:3 (kon.) | Příbram – Ostrava 6:0 (kon.)
Slovácko – Jihlava 4:2 (kon.) | Teplice – Liberec 2:3 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
3:5 (1:1)
SK Sigma Olomouc
Pondělí 27.05.2013, 15:00 • Soukeník • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    MAS právě vstřelil branku!
    Změť na změť ve vápně Sigmy. Po Radošově standardce se v pokutovém území neorientoval snad nikdo. Kromě MARTINA VORÁČKA, který doklepl míč do sítě. Táborsko snižuje na 3:5.
     
    71
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí už se trápí. Hráči Sigmy hezky zakombinovali, až se ke střele z vápna uvolnil ŠIMON FALTA a poslal míč k levé tyči, Varyš bez nároku. Už 5:2 pro Sigmu.
     
    61
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma je při chuti. A obzvlášť JAKUB ROLINC, který se dočkal už třetího gólu! Varyšovi propadl míč ze strany a Rolinc dorazil do prázdné branky. Výkon táborského brankáře je dnes opravdu špatný. Sigma vede 4:2.
     
    58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se z remízy dlouho neradovali. Na centr si naběhl VÁCLAV KOUTNÝ a přesnou hlavičkou k tyči posílá Sigmu opět do vedení, tentokrát 3:2.
     
    56
    MAS právě vstřelil branku!
    Voráček se individuálně dostal do vápna, kde se při kontaktu s protihráčem ocitl na zemi. Rozhodčí posoudil situaci penaltově. MUHAREM CIVIČ si vzal míč a poslal ho na druhou stranu, než skočil brankář Blaha. Srovnáno na 2:2.
     
    47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po zmatku ve vápně Táborska se dostal ke střele JAKUB ROLINC a svým dnešním druhým gólem posílá Sigmu do vedení 2:1. Napálil míč pěkně do šibenice. Rolinc opravdu kraluje zápasu, kromě dvou regulérních gólů má na svém kontě také dva zářezy z ofsajdu.
     
    35
    MAS právě vstřelil branku!
    Radoš zahrával standardku a míčem doslova sestřelil do vápna nabíhajícího spoluhráče MICHALA GALLA, který se tak stává střelcem vyrovnávací branky na 1:1.
     
    25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Janotka skvěle poslal přihrávku mezi obránce, kam si naběhl JAKUB ROLINC a po zemi poslal míč k tyči. Varyš nedosáhl. Sigma vede 1:0.

    Josef Janda

    Branky: 35. Gallo, 56. Civič (pen.), 85. Voráček – 25. Rolinc, 47. Rolinc, 58. Koutný, 61. Rolinc, 71. Falta


    FC SILON Táborsko: Varyš – Gallo, Kukučka, Civič (78. Kutner), Voráček, Bakule (76. Žalda), Radoš, Sazma (65. Král), Turek (80. Brůžek), Stránský, Pavličko.
    SK Sigma Olomouc: Blaha – Kushnirov, Herynek, Koutný, Javůrek, Janotka, Rolinc (87. Štěrba), Falta, Plšek (63. Yunis), Houska (65. Šteigr), Stříž (46. Ševčík).

    Rozhodčí: Mokrusch – Hrabovský, Janíček

    Diváci: 72
    bahis siteleri